2017'ye Merhaba...

Hadi herkes 2017 de kk dan beklentisini açıklasın, benim beklendim siyasetin açılması

işsiz kaldım ya, neden diğer yeşillerin bölümüne kilit vurulmuyorda benim bölümüne vuruluyor
neden üvey evlat muamelesi görüyorum neden ben

(evet arkadaşlar klasik bir sarhoşlukta son evre olan duygusallık/drama aşamasına geçmiş durumdayım, sonraki aşama sızma. yani benden haber alamazsanız merak etmeyin, mışıl mışıl uyuyor olacağım )
siz yazın ben yarın okurum kk dan beklentilerinizi

Sen birazdan o K Kazen buraya gelecek de dersin

Chess daha promil dedirtcektim sana

Sen şimdi benim ve diğer edilerin bölümleri kapansın mı diyorsunYemek bölümünde kavga çıkmıyor yada olay olmuyor ondan olabilir mi

2017'de kendim için beklentim huzur, sağlık, sevgi.
Tüm insanlık içinse biraz daha ütopik beklentilerim var, savaşların bitmesi, fakirliğin son bulması, düşmanlık ve kötülüklerin sona ermesi gibi, keşke olsa keşke.

ya kardeşim bi dakka güzel kardeşim ben adanayla alakalı katastrofik bişeyler paylaşamıyacakmıyım
Adana da sıradan bir gün ha ben de onu diyecektim siyset haberleri açılmasın ama nor al haberlerinde kapalı olması ilginc yav ayrı bir bölüm açılsa ne iyi olur ne güzel haberler oluyordu chess cim az bizede yolla öküz gözü köpüş öldüren falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…