O zaman beni de seviyorsunSana sevdiğim sayı 6 demiştim dimi
İlk 3'te değilsen daha mı çok banlanacaksınHadi ya nerde ben görmedimyok ya fiski falan onun yerine hep yiyecek aldık anca boğaz
Bu arada banlanmada kaçıncı sıradayım merak ediyorum ilk 3 ü açıklarsın sanıyordum
Sen birazdan o K Kazen buraya gelecek de dersinHadi herkes 2017 de kk dan beklentisini açıklasın, benim beklendim siyasetin açılması
işsiz kaldım ya, neden diğer yeşillerin bölümüne kilit vurulmuyorda benim bölümüne vuruluyor
neden üvey evlat muamelesi görüyorum neden ben
(evet arkadaşlar klasik bir sarhoşlukta son evre olan duygusallık/drama aşamasına geçmiş durumdayım, sonraki aşama sızma. yani benden haber alamazsanız merak etmeyin, mışıl mışıl uyuyor olacağım)
siz yazın ben yarın okurum kk dan beklentilerinizi
Yok sayıyı seviyorumO zaman beni de seviyorsun
Yok ya bu sene uslu durmak istiyorumİlk 3'te değilsen daha mı çok banlanacaksın
Chess daha promil dedirtcektim sanaHadi herkes 2017 de kk dan beklentisini açıklasın, benim beklendim siyasetin açılması
işsiz kaldım ya, neden diğer yeşillerin bölümüne kilit vurulmuyorda benim bölümüne vuruluyor
(evet arkadaşlar klasik bir sarhoşlukta son evre olan duygusallık/drama aşamasına geçmiş durumdayım, sonraki aşama sızma. yani benden haber alamazsanız merak etmeyin, mışıl mışıl uyuyor olacağım)
Sen şimdi benim ve diğer edilerin bölümleri kapansın mı diyorsunHadi herkes 2017 de kk dan beklentisini açıklasın, benim beklendim siyasetin açılması
Bu mesajı buraya bir yere bırakalım sonra bakarızYok ya bu sene uslu durmak istiyorumhah bunu dedim ya şimdi banlanırım
Sen şimdi benim ve diğer edilerin bölümleri kapansın mı diyorsunYemek bölümünde kavga çıkmıyor yada olay olmuyor ondan olabilir mi
Yemek bölümünde yemeklerini paylaş yemek üzerinden yürürüz bizya kardeşim bi dakka güzel kardeşim ben adanayla alakalı katastrofik bişeyler paylaşamıyacakmıyım
Yerinde gözüm var siyasetin edisi ben olcambi dakka bi saniye sen beni ispikliyomusun napıyosun
dostunu düşmanını sarhoşken tanı dedikleri bu mu acep
İlla kötü haber,olay paylaşmak istiyorsunya kardeşim bi dakka güzel kardeşim ben adanayla alakalı katastrofik bişeyler paylaşamıyacakmıyım
Hangi siyasetinYerinde gözüm var siyasetin edisi ben olcam
İlla kötü haber,olay paylaşmak istiyorsunSeni başka bölüme alsınlar.Mesela ekonomi ne dersin
Adana da sıradan bir günya kardeşim bi dakka güzel kardeşim ben adanayla alakalı katastrofik bişeyler paylaşamıyacakmıyım