- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
Tiski derkenyani bir file çorap bir tiski olabilir diye düşünüyorum, çok süprizli olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tiski derkenyani bir file çorap bir tiski olabilir diye düşünüyorum, çok süprizli olur
Off benimkiler şarkı çığırıyo.Farkındaysan söylüyolar diyemedim.Ayni apartmanda oturuyor olabilir miyiz? Ust katimda yeni evli cift vardi ana babalari mi geldi napti anlamadim ki Suh kahkahalar esliginde yeni yila giricem
Cocuklari gitti dunurler ve bilumum yaslilar evde Neyse en azindan birileri iyi vakit geciriyorAnne babayla ne kadar şuh kahkaha atılır ki
Vay arkadas bende misir patlatiyom. Adaletin bu mu dünyaOff benimkiler şarkı çığırıyo.Farkındaysan söylüyolar diyemedim.
Bide topuklu ayakkabıyla geziyolar evde
Seninki yine ekşınlıymışVay arkadas bende misir patlatiyom. Adaletin bu mu dünya
Kaçıncı kattasın şekerim doğru söyle hangi komşumsunnameaver lale devri soyluyo benimkiler de simdi
Yukaridqki sesleri duyunca anne bizde cikalim yeni yil kutlayalim dedi benim kiz bende dedim dur ben misir patlatayimSeninki yine ekşınlıymış
Gecenin ilerleyen saatlerinde chess(Temsili)
Eki Görüntüle 1932846
6 numaraKaçıncı kattasın şekerim doğru söyle hangi komşumsun
Sana sevdiğim sayı 6 demiştim dimi6 numara
Hadi ya nerde ben görmedim yok ya fiski falan onun yerine hep yiyecek aldık anca boğaz