- 8 Kasım 2016
- 125
- 106
- 31
Rabbim ol dedi mi oldurur sonuçta tek sperm yumurtayı doluyor.inşallah ilk güzel haberi senden alırız canım[/QUOTE
Canım bende 4 mayısta aşılama mi oldum inşallah Allahım nasip ettiyse olur
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Allah yüzünü guldursun canimİyi geceler arkadaşlar bende martta ilk asilamami oldum ama tutmadı bugün 2. Aşılama için ignelere başladık Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun ins tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Sorma ya dünden itibaren bi şişlik gorsen 4-5aylik hamile gibiyimSaol canım allah razı olsun benden başka şişkinlik yasayan yok heralde
İnsaallah canim.Hayırlı olsun inşallah tutar güzel haberlerini alirizGunaydin bende 11 mayis asilama yaptirdim.3 gundur sancimlarim var ufak ufak ama rahatsiz etmiyor...Umarim herkes hamile kalir burdan guzel haberler verir
Ay azıcık kalmis senin ne güzel 18mayista inşallah güzel haberler alırsın.benim 8inde oldu 23unde gel dedi doktorAnneler gününüz kutlu olsun hanımlar inşallah bebislerimizle kutlarız seneye tekrar 4 mayısta aşılama yapıldı bana hangi gün kan testi yaptırmam doğru olur ?
İnşallah canım hepimiz sevinelimAy azıcık kalmis senin ne güzel 18mayista inşallah güzel haberler alırsın.benim 8inde oldu 23unde gel dedi doktor
Insallah tutmustur...2 gun daha bekleyip test yap istersen.Dua ediyorum insallah tutmustur diye.Ben de tup bebek merkezinde asilama yaptirdim.Benim ara ara sancilarim oluyo sende oyle bir durum var mi benim 4.gunum henuzBen tüp bebek merkezinde yaptırdım. Adetim cuma günü olması gerekiyordu 3 gün gecikti. Aşılama nin da 11. Günümdeyim. Yumurtalarım geç gelişti adetime 8 gün kala aşılama yapıldı. Tutmus olabilir mi ? Belli olur mu
Jel kullaniyo musun?Ondan olabilir mi?Birde bende süt kesigine benzer bir akıntı geliyor
Ben
- Bu aşırı şişkinlik bende de var ve hala devam eden hafif kasık ağrıları.birkaç güne kadar öğrenicem sonucu.pek ümidim yok ama bakalım ayrıca anne olan ve anne ruhu taşıyan tüm kadınların anneler günü kutlu olsun