Canım bence hamilesin çatlatma iğnesinin etkisi o zamana kadar kalmaz yarın kan testi yaptır bence inşallah hamilesindir burdan güzel haberlerini alırızKizlar asilamadan sonra 13.gunum idrar testi yaptim su erken sonuc gosterenlerden ikinci cizgi silik cikti hala catlatma ignesinin etkisi devam ediyomudur
Bende gonalf kullandım 2 haziranda aşılama yaptırdım bakalım bekliyorum inşallah sende bu ay hamile kalırsın canımMayis ayi aasolamam da husrana dondu. Gonal f ilaci doktor verdi karnimdan vurulacam 3.asilama icin
hayır 13. güne kalmaz etkisi. ne kadar silik bir resim atar mısınız? yarın bir kan vermeyi tavsiye ederimKizlar asilamadan sonra 13.gunum idrar testi yaptim su erken sonuc gosterenlerden ikinci cizgi silik cikti hala catlatma ignesinin etkisi devam ediyomudur
Bence etmiyordur ben 12. Gun yapmistim tek cizgiydiKizlar asilamadan sonra 13.gunum idrar testi yaptim su erken sonuc gosterenlerden ikinci cizgi silik cikti hala catlatma ignesinin etkisi devam ediyomudur
Gözün Aydın inşallah kucağına da almak nasil olur bebişini :)Tşk ederiimm Allah isteyen herkesin kucagını boş bırakmasın..
Çook koşturdum çok ugrastım. 4 yıllık evliyim 3 yıldır uğraşıyorum.. Eşimde bende hiçbir sıkıntı yok sebepsiz infertilite. Hsg ler klomenler yumurta takipleri kimyasal gebelik.. Hepsini geçirip tam yoruldum artık aşılama da olmazsa gitmeyecegım doktora dediğim anda Rabbim verdi mucizeyi..
Doktor çok önemli .. Diğer doktorlar hep sıkıntı yok diyip gönderdi. en son doktorum nokta atışı yapıp aşırı inceleme sonunda ca125 imin yüksek olması sebebiyle visanne vererek tedavi etti.
Düştüğü anda da yumurta takibi ve tam gününde aşılama..
Hatta tatile gideceğim dedim bir gün sonra aşılama olsun dedim tatilden geri döndürüp sonra tekrar yolladı beni..
Profosyonel doktor oldu mu gözünü kapat güven işte.
Aşılama da önce 2 günde bir yumurta takibi yaptı göbekten iğneler verdi 19 mm i geçince çatlatma iğnesi ve hemen ardına aşılama yaptı canım.
19 mayısta aşılama oldum 3 haziranda kan ver dedi aldık haberi. :)
Sakın ümitsiz olmayın ne oluur ..
Olursa olur olmazsa yeter beee aa dediğiniz anda oluyor derlerdi de inanmazdım tam da öyle :)
Kasığım ara ara batıyor belim ağrıyor arada hamileler bunları yaşadı mı acaba :) hayırlısı olsun Can'ım inşallah olumlu haberlerini alırız . Benimde 6. Günüm aşılamanın.Kizlar slm uzun suredir takip ediyodum burayi bende ayin 29unda asilama oldum beklemedeyim pazartesi ins kan tahlili vermeye gidecem hamis olan arkadaslar bizim icinde dua edin bizde biran once hamis olalim ins bende belirti sadece ara ara kasiklarim agriyo bugun sabah belimde agridi adet olacakmisim gibi baska bisey yok icinize dogmus muydu hamile arkadaslarin acaba
Hepimiz mutlu hbrler veririz ins cnm bende jel kullananlardanim ara ara bu hafta baya akintim oldu sanki adet kanamasi gibi geliyo sanirim adet oldum diyom ama yok islak islak oluyo sizde de bu oluyo mu cnm bu kullandigimiz jelden mi bilmiyomKasığım ara ara batıyor belim ağrıyor arada hamileler bunları yaşadı mı acaba :) hayırlısı olsun Can'ım inşallah olumlu haberlerini alırız . Benimde 6. Günüm aşılamanın.
Jel kullanmıyorum Can'ım bana sadece tek ilaç verdi doktorum :)Hepimiz mutlu hbrler veririz ins cnm bende jel kullananlardanim ara ara bu hafta baya akintim oldu sanki adet kanamasi gibi geliyo sanirim adet oldum diyom ama yok islak islak oluyo sizde de bu oluyo mu cnm bu kullandigimiz jelden mi bilmiyom
Rabbim hayirlisiyla ins versin hepimize bebeklerimizi cnmJel kullanmıyorum Can'ım bana sadece tek ilaç verdi doktorum :)
Amin canım inşallahRabbim hayirlisiyla ins versin hepimize bebeklerimizi cnm
Evet bende jel kullaniyorum. Yogun bi akinti hissediyorum. Ama bakiyorum su gibi bir siviHepimiz mutlu hbrler veririz ins cnm bende jel kullananlardanim ara ara bu hafta baya akintim oldu sanki adet kanamasi gibi geliyo sanirim adet oldum diyom ama yok islak islak oluyo sizde de bu oluyo mu cnm bu kullandigimiz jelden mi bilmiyom
Bencede hamişsin. Kan testini biran once yaptir bence. Mutlu haberi bekliyoruz :)Bence etmiyordur ben 12. Gun yapmistim tek cizgiydi
Amiin canımm :)Gözün Aydın inşallah kucağına da almak nasil olur bebişini :)
Canım ben kullandım 75 ünite şeklinde 8 gün kullanım sana kaç ünite kullanmanı söyledi doktorKizlar gonal f gullanan var mi acil yardim edin. O ginal f 5gunluk mu
Siringada 75 yap dedi cnmCanım ben kullandım 75 ünite şeklinde 8 gün kullanım sana kaç ünite kullanmanı söyledi doktor
Aynen bende o şekilde kullandım tamamı bitti ben deSiringada 75 yap dedi cnm