- 14 Nisan 2017
- 35
- 32
- 3
- 42
Hayırlısı olsun, inşallah gönlünce olur. En yakın zamanda kavuşursun bebişe.merhaba hanımlar dün aşılama oldu benim hakkımda ne hayırlısı ise rabbim onu nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun, inşallah gönlünce olur. En yakın zamanda kavuşursun bebişe.merhaba hanımlar dün aşılama oldu benim hakkımda ne hayırlısı ise rabbim onu nasip etsin
Ausencia canim benim bu ayim olmadi kirmizi kart gordum listedeki tarihimi degistirirmisin sat 3 agustos bat 2 eylül
Ausencia benimde sat 30 Temmuz bat 26 Ağustos. Eklersen sevinirim.
Beni de ekleyin,bat 14 ağustos
Insallah canım teşekkür ederiz. Rabbim en doğru ve en kısa zamana hayırlısını nasip etsinEkledim güzeller
en kısa zamanda nisan ...mayıs....haizran .... anneleri listelerine geçmek ümidiyle ekledim ama
Ne kadar güzel bir başlık olmuş. KK'de ilk mesajım buraya olacak:)
Beni de eklerseniz sevinirim. Sat 30 Temmuz, bat 26 Ağustos. Teşekkürler.
Kızlar bugün bir rüya gördüm 6 7 siteden yorumuna baktım (iclerinde rastgele yazilmis olanlar da var tabii ama...)
Evli bir bayanin görülmesi bebeğe yorulmuş boyle rüyalarda teselli arıyorum ama vardir bir sebebi hikmeti
Evet doktor bugun bana olmadi olmamistir olmucak gibi dusuncelerin tedavine yansir pozitif dusuneceksin dedi ..asma suratını bakalım ...
en büyük silahımız yüksek moralimiz ...
benimde 4-5 ağustos gözüküyordu ama döngüm 26-29 arası oynar benim tam belli olmaz .
Dayanamadım günüm geçmeden test yaptım bu sabah , tek çizgi ile müşerref oldum .
Napalım ?
Devammmm.... hem de inançla
Evet doktor bugun bana olmadi olmamistir olmucak gibi dusuncelerin tedavine yansir pozitif dusuneceksin dedi ..
evet dogru bende yedaviye girince cok kafaya takiyorum oldumu olacakmi diye siz simdi tedavidemisinizkesinlikle ... hep yazıyorum ... 8 yıl evvel git gel git gel dr ... olmuyor stresi ... testler temiz ..ne eşimde ne bende sorun yok ...
dr um dedi ki ; artık akışına bırak ... stres yaptıkça uzayacak süreç
evet dogru bende yedaviye girince cok kafaya takiyorum oldumu olacakmi diye siz simdi tedavidemisiniz
Benimde 26 Ağustos canım belkide aynı zamanda öğreniriz güzel haberlerimiziAusencia benimde sat 30 Temmuz bat 26 Ağustos. Eklersen sevinirim.
Merhaba bende aranızdayım 24 yaşına girdim, 4 aydır korunmuyoruz öncesinde doğum kontrol hapı kullanmıştım inşaAllah hayırlara vesile olur önümüzdeki aylar :)
BAT 26 Ağustos
Ben doktora gittim, reglle beraber atılacağını düşündüğü bir kist olduğunu söyledi. Onun dışında bir sıkıntım yokmuş. Bende regl bitiminden sonra soğan kürü uygulayıp öyle kontrole gitmek istedim. Kür aklımdaydı hemde elimden geleni yapmış olurum aklımda soru işareti kalmasın dedim :)hoş geldin canım ... Rabbim gönlüne göre olanı nasip etsin hayırlı zamanda .
Dr kontrolünde misin ?
Ben doktora gittim, reglle beraber atılacağını düşündüğü bir kist olduğunu söyledi. Onun dışında bir sıkıntım yokmuş. Bende regl bitiminden sonra soğan kürü uygulayıp öyle kontrole gitmek istedim. Kür aklımdaydı hemde elimden geleni yapmış olurum aklımda soru işareti kalmasın dedim :)