• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hic hamile kalmadiniz mi simid.durum nasil canim benim 1 oğlum var tedaviyle oldu

mayıs adet olduktan sonra haziranda hamile oldugumu ögrendim ama 2gün sevinebildim hcg düştü 3gün sonrada gebeliğim düşükle sonuclandi şimdi nolcak bilmiom adetime 5gün var ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi cıktı ama çokta koyu degil öylede gebelik öğrenen varmıs
bnm ilaç tedavisi işe yaramadı yapısıklık varmıs zaten o yuzden yaramamıs

mayıs adet olduktan sonra haziranda hamile oldugumu ögrendim ama 2gün sevinebildim hcg düştü 3gün sonrada gebeliğim düşükle sonuclandi şimdi nolcak bilmiom adetime 5gün var ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi cıktı ama çokta koyu degil öylede gebelik öğrenen varmıs
canim insallah vardir insallah

Merhaba, hiç kürtaj oldun mu canım? Yapışıklık kürtajdan kaynaklı mıydı yoksa başka bir nedene mi bağlıydı?

Merhaba, hiç kürtaj oldun mu canım? Yapışıklık kürtajdan kaynaklı mıydı yoksa başka bir nedene mi bağlıydı?

yapışıklık ya doğustandı ya da apandistim patladıktan sonra oldu bilmiyorum doktor 45 dk sürcek ameliyattı 3saatte bitirebildi ama :)) hiç kürtaj olmadım kendi kendine düştü

yapışıklık ya doğustandı ya da apandistim patladıktan sonra oldu bilmiyorum doktor 45 dk sürcek ameliyattı 3saatte bitirebildi ama :)) hiç kürtaj olmadım kendi kendine düştü
Anladım canım geçmiş olsun. Benim de 9 ay öncesinde bir kürtajım oldu. Hala hamile kalamadım :( En son 10 gün önce doktor muayene etti, rahim duvarımın olması gereknden ince olduğunu söyledi. Rahim filmi çektirmemi de önerdi. Benim aklıma milyon tane senaryo geliyor. Muhtemelen kürtajdan kaynaklandığını düşünüyorum ve yapışıklık olmuş olabilir mi diye de korkmuyor değilim.

Anladım canım geçmiş olsun. Benim de 9 ay öncesinde bir kürtajım oldu. Hala hamile kalamadım :KK43: En son 10 gün önce doktor muayene etti, rahim duvarımın olması gereknden ince olduğunu söyledi. Rahim filmi çektirmemi de önerdi. Benim aklıma milyon tane senaryo geliyor. Muhtemelen kürtajdan kaynaklandığını düşünüyorum ve yapışıklık olmuş olabilir mi diye de korkmuyor değilim.

kürtajdan sonra kan sulandırıcı vermedi mi ??
bnm dr rahim incelmesi olunca kan sulandırıcı veriyodu bi kere bnde de oldu hatta o yüzden kanama olmustu inşallah olmamıstır cektir rahim filmi bncede en azından aklında soru işareti kalmaz

kürtajdan sonra kan sulandırıcı vermedi mi ??
bnm dr rahim incelmesi olunca kan sulandırıcı veriyodu bi kere bnde de oldu hatta o yüzden kanama olmustu inşallah olmamıstır cektir rahim filmi bncede en azından aklında soru işareti kalmaz
Yok hayır :( kürtajdan sonra antibiyotik ve ağrı kesici vermişti sadece.

Mina_1414 Mina_1414 test yaptim simdi birsey cikmadi adet sancim sabah tuttu oglen gecti hala tik yok sagda arada agri oluyor geciyor off yaaaa

Mina_1414 Mina_1414 test yaptim simdi birsey cikmadi adet sancim sabah tuttu oglen gecti hala tik yok sagda arada agri oluyor geciyor off yaaaa
Offff yaaaaa nasil olur ya kuzum bir kac gun daha bekleyelim olmazsan git direk kan testi yaptir doktora gidicenmi bu ara aklim sende kaldi yaaa moralimde bozuldu bi supriz olmasini bekliyordum ben

Offff yaaaaa nasil olur ya kuzum bir kac gun daha bekleyelim olmazsan git direk kan testi yaptir doktora gidicenmi bu ara aklim sende kaldi yaaa moralimde bozuldu bi supriz olmasini bekliyordum ben
canim arada adet sancisi giriyor olacam.aha diyorum geri geciyor leke falanda yok beklicem.haftaya giderim doktora canim cok sagol bende sizi takipteyim igne tedavisi olmam.gerekicel galiba yine :110:

canim arada adet sancisi giriyor olacam.aha diyorum geri geciyor leke falanda yok beklicem.haftaya giderim doktora canim cok sagol bende sizi takipteyim igne tedavisi olmam.gerekicel galiba yine :110:

cnm bn pkostan ameliyat olmadan önce iğne kulanmıstım ama işe yaramadı inşll sende yarar

canım son durumun ne canım merak ettim

sen nasılsın bir tanem
hayırlı haberler ile gelir inşallah
Insallah bitanem guzel haberler verir bize ben napim ya hayit tohumu suyu devam sigarayi birakmaya calisiyorum bu saat oldu hic icmedim daha bal polen yiyorum ovi testi de yapiyorum bu gun adetten sonra 11. Ci gunum hala cift cizgiyi goremedim ama kasiklarim agriyo cok arada tabi bide fena bi akinti var bakalim 26 eylulde adet olmam lazim hemen doktora gidip igneli tedaviye basliycam bi tanem belki ayni anda hamile kaliriz ayy ne guzel olur benimde bu ayim cop oldu cunki tatlim

Back