2017 yılı hedefleriniz nelerdir?

:KK200:0 :KK200:yeniyıl herkese kutlu olsun, huzur olsun, sağlık olsun.:nazar::nazar::nazar:
images-7.jpeg

herkese merhaba,
2017 yılında iş hayatımda hiç hata yapmamak istiyorum, okumak istediğim tüm kitapları okumak istiyorum, insanlara yardımcı olmak istiyorum. fit bir vücuda sahip olmak istiyorum ve daha çok para kazanmak istiyorum

2017 hedefim anne olmaktı çok şükür 2017 Şubat sonu kızımı kucağıma aldım ve 2017 için dopdolu anne yılıydı:) ücretsiz izine ayrıldım hayatımı sadelestirdim mis gibi. Şimdi 2018de üç ay kala ne gibi düşüncem var desem
2018 için benim güzel başlangıç yılim olsun hayatımı sıfırdan başlamak. İse basliycam Şubat 1 inde. Parayı biriktircem arabayı sigortasimi yeniiycem evimde ne eksik varsa düzene sokucam

Evlilik, dil öğrenmek konuşabilir seviyede, en az iki yabancı ülkeye gitmek, hobiler için bir kursa gitmek ve sağlığımın düzelmesi.
Evet, 2017 bitmesine yakın dönüt yapayım. Bu hayallerimi yazmıştım ve gerçekleşen henüz gerçekleşmeyip inşallah gerçekleşecek olanları yazayım ki olumlu kodlama olsun.
1. Evlilik ( Şu an değil ama olacağına inandığım hedefim)
2. Dil öğrenmek, konuşabilir seviyede olmak ( Dil eğitimi için gittiğim ülkede aç kalmayacak kadar öğrendim ve uyguladım da yabancı ülkede :) Şu an dil kursuna gidiyorum zaten)
3. En az iki ülkeye gittim :)
4. Hobi için üç kursa gittim
5. Sağlığım kesin düzelmedi ama çok sıkıntı da yaşamadım.

X