3 BEYİN TOMOGRAFİSİ ÇEKTİRDİM MORALİM ÇOK BOZUK GELİN KONUŞALIM

Cevabım gayet güzeldi nereye çekmek isterseniz siz oraya çekeceksiniz belli ki ayrıca uslubumda bir sorun yok hakaret mi ettim ?? HAYIR bu durumda kendi düşüncelerimi yazmakta bir sakınca görmüyorum. Burda cazgırlık yapmaya gelen ben değilde sizler gibisiniz ben sorunumu dile getirdim benim gibi olan arkadaşlarla konuşup birbirimize destek için açtım konuyu yani Dil dalaşı yapmaya açmadım konuyu… empati yoksunuysanız bu benim sorunum değil sizin sorununuzdur ve ayrıca bir insana Psikiyatri tarafından bile tanı koyulmadığı halde hastalık hastası diyorsa konu sahibi hariç her kimse bu da onun terbiyesizliğidir. Neticede tıpta ismi böyle geçmez. Kendime diyebilirim ama bu size böyle bir hak doğurmaz.
Peki...herseyi siz daha iyi biliyorsunuz demek ki bizim tavsiyelerimize ihtiyaciniz yok. Ne diyebilirim ki🤷‍♀️

Konu sahibi 2 hafta önce tomografi çektirdiğini söyledim demiş. Doktor uğraşmak istememiş; hemen tomografi demiş; kimse de kusura bakmasın. Avrupa'nın en çok röntgen, tomografi çektiren ülkelerinden biriyiz. Hastalar bana röntgen çek diye gitmiyor; nasıl doktorlara antibiyotik konusunda baskı yapılıyor bu konuda da yapılmalı. Önüne gelene hadi sen tomografi çektir bakalım denilmemeli.

4 yıl önce çok şiddetli baş ağrısı nedeniyle 2 3 kere acile gittim doktor psikolojik diyip kasgevsetici verip eve gönderdi. Ertesi günü bu Sefer acilde beynim patlayacak gibi oldu kustum ve bayıldım yatış yapıldı . Allah im beynim patlıyor bayıltın beni diye bagiriyordum ve hiç unutmuyorum MR odasında ki görevli akrabasina MR çekmiş birlikte kahve içiyorlar. Annem yalvardı ama hiç umursamadı akrabasının MR sini çekti beni bekletti. Ben o sırada ağrıdan bagiriyordum hiç umursamadı.1ay hastanede yattim . Daha acil durumda olanlara öncelik verilmesi lazım 😔. Şimdi kontrol emarim var 1aydan önceye randevu yok

Arkadaşlar selam
Bu konuyu konuşmak istiyorum ve moralim çok çok bozuk lütfen bilgisi olan arkadaşlar varsa ve benim gibi durumu olanlar varsa konuşalım. Patlayacağım zira..
Şimdi şöyle söyleyeyim ben 22 yaşındayım ve evhamlı biriyim 2018 de başıma ağrılar girmişti ve gittim doktora oda tabi tomografi çekelim dedi neyse çektirdim ama tabi zararlarını bilmiyorum bu birinci tomografimdi.. neyse sonra yıllar geçti geldik 2024 yılına ve benim sol yüzümde uyuşmalar falan oldu korktum ve acile gittim orada da tomografi çektiler bu haziranın 22 sinde tabi ben gene hala zararlı olduğunu bilmiyorum bu ikinci oldu… sonra kendimi kötü hissettim bir hafta geçti gene acile gittim ama bayılma durumum olmuştu bunu söyleyince kadına tomografi çekip bakacağım dedi bende 2 hafta önce tomografi çekildim dediğim halde uzun bi zaman 2 hafta dedi ve gene çekti bu bu yılki 2. Tomografim oldu 2018 ile üçüncü oluyor tabi.. neyse sonra benim gözümde glokom çıktı oradaki doktorda orbita tomografisi istedi temmuzun 28 de onuda çektirdim ve bununlada bu yılın 3. Tomografisi oldu hepsi temiz çıktı çok şükür ama çok pişmanım radyasyonun zararlarını bilmiyordum, sonra benim bu 3. Tomodan sonra kafamda yanmalar başladı.
kafamda sürekli bir yanma iğnelenme ve basınç var beni mahvetti. Nörolojiye gittim migren dedi ve dideral verdi ama değil böyle migren olmaz çünkü iki sene önce başım ağrırdı rahatsız olurduö sesten ve ışıktan sonra midem bulanırdı kusardıö ve eski halime geri dönerdim bu böyle değil bir tuhaf kafam patlayacalmış gibi bir his nabzım yükseliyor, uyuşma karıncalanma var hem başımda hem elimde ayağımda,geceleri uyuyamıyorum yastığa kafamı koyunca patlayacak gibi oluyor kafam. Ne yapacağımı şaşırdım hastalık hastası oldum zaten çok evhamlı biriyim
şimdide tomografiden aldığım radyasyonları taktım kafaya ondan mı oldum diye düşünüp duruyorum çok zor benim gibi giren var mı aranızda 3 kere beyin tomografisine lütfen yardımcı olsun artık dayanacak gücüm kalmadı ismini bile ağzıma almak istemiyorun o hastalığın onun riskini arttırıyormuş bu tomografi çok korkuyorum ya çevremdeki kimse beni anlamıyor kendi kendimi yedim artık dayanacak gücüm kalmadı mental olarak….
Psikiyatriye gidin

Anlıyorum fakat şunu belirteyim ben hiç bir zaman sağlık anlsiyetesi olan biri değildim ve hastaneye en ufak şeyde asla gitmem. Yüzümdeki uyuşmalar ve ciddi bir ateş nabız yükselmesiyle girmiştim ayrıca ben doktora dedim zaten ama ısrarla çektirmemi istedi. Çektirmesem bakmayacaktı ayrıca bayıldığım için çekildi. Eğer radyasyonu bu kadar fazla verdiğini bilseydim ben zaten çektirmezdim hiç birini canımın düşmanı değilim herhalde ayrıca tavsiyeleriniz için teşekkürler ama benim zaten tansiyonum düşük yüksek değil yani alakası yok tansiyonla ve ayrıca nabzım için zaten kalp damarda gereken tetkiklerimi yaptırdım sonuçlarımı bekliyorum. Her hafta tomografi çektirmemin nedenleri var takıntıları değil.
Ben de iki yıldır aynı dertten muzdaripim. Bir üzüntü yaşadım önce auralı migren çıktı stresten tabi. Onun ağrıları devam ederken bir de baş dönmeleri basladi mr cekildi bu sefer de beyinde üç kılcal tıkalı çıktı. Bu sefer de gözlerimde glokom çıktı hepsi de stres ve üzüntüden oldu. Bazı zamanlar egilince birden basınç oluyor. Hayat kalitemi düşürdü iyice

X