Arkadaşlar selam
Bu konuyu konuşmak istiyorum ve moralim çok çok bozuk lütfen bilgisi olan arkadaşlar varsa ve benim gibi durumu olanlar varsa konuşalım. Patlayacağım zira..
Şimdi şöyle söyleyeyim ben 22 yaşındayım ve evhamlı biriyim 2018 de başıma ağrılar girmişti ve gittim doktora oda tabi tomografi çekelim dedi neyse çektirdim ama tabi zararlarını bilmiyorum bu birinci tomografimdi.. neyse sonra yıllar geçti geldik 2024 yılına ve benim sol yüzümde uyuşmalar falan oldu korktum ve acile gittim orada da tomografi çektiler bu haziranın 22 sinde tabi ben gene hala zararlı olduğunu bilmiyorum bu ikinci oldu… sonra kendimi kötü hissettim bir hafta geçti gene acile gittim ama bayılma durumum olmuştu bunu söyleyince kadına tomografi çekip bakacağım dedi bende 2 hafta önce tomografi çekildim dediğim halde uzun bi zaman 2 hafta dedi ve gene çekti bu bu yılki 2. Tomografim oldu 2018 ile üçüncü oluyor tabi.. neyse sonra benim gözümde glokom çıktı oradaki doktorda orbita tomografisi istedi temmuzun 28 de onuda çektirdim ve bununlada bu yılın 3. Tomografisi oldu hepsi temiz çıktı çok şükür ama çok pişmanım radyasyonun zararlarını bilmiyordum, sonra benim bu 3. Tomodan sonra kafamda yanmalar başladı.
kafamda sürekli bir yanma iğnelenme ve basınç var beni mahvetti. Nörolojiye gittim migren dedi ve dideral verdi ama değil böyle migren olmaz çünkü iki sene önce başım ağrırdı rahatsız olurduö sesten ve ışıktan sonra midem bulanırdı kusardıö ve eski halime geri dönerdim bu böyle değil bir tuhaf kafam patlayacalmış gibi bir his nabzım yükseliyor, uyuşma karıncalanma var hem başımda hem elimde ayağımda,geceleri uyuyamıyorum yastığa kafamı koyunca patlayacak gibi oluyor kafam. Ne yapacağımı şaşırdım hastalık hastası oldum zaten çok evhamlı biriyim
şimdide tomografiden aldığım radyasyonları taktım kafaya ondan mı oldum diye düşünüp duruyorum çok zor benim gibi giren var mı aranızda 3 kere beyin tomografisine lütfen yardımcı olsun artık dayanacak gücüm kalmadı ismini bile ağzıma almak istemiyorun o hastalığın onun riskini arttırıyormuş bu tomografi çok korkuyorum ya çevremdeki kimse beni anlamıyor kendi kendimi yedim artık dayanacak gücüm kalmadı mental olarak….