- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi kuzununannesi
- #1.941
Teşekkür ederimHayır muayene gibi oluyor
İnşallah kolay geçer
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Güzel haberlerle görüşelim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimHayır muayene gibi oluyor
Aslında saati çok önemliymiş ama inşallah yine de tam faydası olur iyi düşünelim
Bu yumurta büyütme iğnesi mi ? Ben de tam saatine uyamadım ama sıkıntı olmadı bendeInsallah, o kadar keyfim kacik ki
Yok canim buyumeyi baskilamak icin hepsi ayni oranda buyusun diye yapilan igneBu yumurta büyütme iğnesi mi ? Ben de tam saatine uyamadım ama sıkıntı olmadı bende
Hımm onu bilmiyorum benYok canim buyumeyi baskilamak icin hepsi ayni oranda buyusun diye yapilan igne
Benim de 4. Gün karnımda hafif bir Ağrı var o da sanırım kendimi dinlediğimden :/Kizlar benimde transferimin 3. gunu hic bir belirtim yok sadece gogus agrisi var o da jelden kaynakli sanirim
Cok stres yapiyorum ya tutmazsa diye tamam dusunmuycem diyorum ama biraz sonra yine kendimi bu konuyu dusunurken buliyorum gogus agrisinida zaten jel yapabiliyormus. Sen jel kullaniyo musun ?Benim de 4. Gün karnımda hafif bir Ağrı var o da sanırım kendimi dinlediğimden :/
Yok ben fitil kullanıyorumCok stres yapiyorum ya tutmazsa diye tamam dusunmuycem diyorum ama biraz sonra yine kendimi bu konuyu dusunurken buliyorum gogus agrisinida zaten jel yapabiliyormus. Sen jel kullaniyo musun ?
Anladim canim Rabbim gonlune gore versin :)Yok ben fitil kullanıyorum
Amin hepimizin inşallah . Test tarihin ne zmanAnladim canim Rabbim gonlune gore versin :)
benimde 3. günüm bugün bendede ilk gün kasık ağrısı oldu sonra herşey normal bugün yemek yapmaya bile başladım.kuzular bizimledir İnşAllahKizlar benimde transferimin 3. gunu hic bir belirtim yok sadece gogus agrisi var o da jelden kaynakli sanirim
Cnm benimde 4.gunum hiç bir belirti ağrı sızı yok çok normalim bende anlamadimKizlar benimde transferimin 3. gunu hic bir belirtim yok sadece gogus agrisi var o da jelden kaynakli sanirim
Aynen ben dünden beri oyleyim insanın bir yeri acıyıp etmeyince öylece oturamiyorda hiç bir belirtim yok inşallah bizimledir mercimeklerbenimde 3. günüm bugün bendede ilk gün kasık ağrısı oldu sonra herşey normal bugün yemek yapmaya bile başladım.kuzular bizimledir İnşAllah
İnsallah sonuna kadar seninle kalırHerkese selam az önce tüp bebek merkezinden aradılar 7 yumurtanın sadece 1 tanesi döllenmiş. Bakalım o kaç gün dayanacak .
Ilk gün yasayan 5 gün yaşar mı acaba moralim çok bozukİnsallah sonuna kadar seninle kalır
Moralini bozma canım inşallah dayanır 5. Güne bekletmezler belki .Ilk gün yasayan 5 gün yaşar mı acaba moralim çok bozuk