- Konu Sahibi kuzununannesi
- #1.901
Üzülme canım Rabbim hayırlısıyla nasip etcek devam et yolaKizlar benim de koca bi negatif malesef olmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme canım Rabbim hayırlısıyla nasip etcek devam et yolaKizlar benim de koca bi negatif malesef olmadi
Hayırlı olsun canım darısı bizim başımızaKan sonucumu aldım kizlarrr 126.13 nasıl düşük mu sizce
Canım çok üzüldüm ama sakın pes etme devam et inşallah en kısa zamanda Rabbim hayırlısını nasip eder.. O kadar tedaviden sonra negatif sonuç almak ister istemez kötü etkileniyor belki bizlerde negatif sonuç alacağız rabbim bize ne yol çizdiyse onu yaşayacağız. Hepimiz hakkında hayırlısı inşKizlar benden koca bir negatif yine olmadı 3.denemem ne diyeyim ne düşüneyim bilmiyorum çok kötüyüm
Kizlar benim de koca bi negatif malesef olmadi
Kizlar benden koca bir negatif yine olmadı 3.denemem ne diyeyim ne düşüneyim bilmiyorum çok kötüyüm
Maşallah çok iyi kaçıncı günündüKan sonucumu aldım kizlarrr 126.13 nasıl düşük mu sizce
20 sinde olmuştu transferim canimMaşallah çok iyi kaçıncı günündü
hakkında hayırlısı canım. allah sağlıkla kucağına aldırsın inş. benimde transferim 20sinde yapılmıştı ama test günüm 1 ocak. Senin 5. gün embriyosumuydu acaba?20 sinde olmuştu transferim canim
Harika haber inşallah artarak yukselirKan sonucumu aldım kizlarrr 126.13 nasıl düşük mu sizce
Evet 5. Gün embriyosu cnmhakkında hayırlısı canım. allah sağlıkla kucağına aldırsın inş. benimde transferim 20sinde yapılmıştı ama test günüm 1 ocak. Senin 5. gün embriyosumuydu acaba?
Demek ki daha zamanı varmış pes etmeyelim yola devamÜzülme canım Rabbim hayırlısıyla nasip etcek devam et yola
Ben opu oldum 2 saat dinlenip yola çıktım 2 saat yolculuk yaptım hiç de bişey olmadı rahat olun bence biraz dinlenipcikin yolaCanim hadi ins opu da guzel gecer:) kaliteli embriyolarin olur ins.evine donme isini doktoruna sor istersen en dogrusunu o soyleyecektir bence.
moral bozup pes etmek yokkkpeş etme kardeş.
Amh ile yumurtaların dolulukları ve kaliteleri belli olmaz cnm e2 ile belli olurKizlar bugun kontrolum vardi. Doktor gelismis yumurtalarima bakti. Burada okuduklarim kadariyla yumurtanin bos cikmasi gibi bi durum da olabiliyormus. Amh testiyle bu kalitenin bir baglantisi var mi acaba?
Amh iyi cikip yumurtalar bos cikabiliyor mu bilginiz var mi?
Amh ile yumurtaların dolulukları ve kaliteleri belli olmaz cnm e2 ile belli olur
Doğru
Cok soru soruyorum ama :) yumurtalarin icinin bos oldugunu sadece yumurtalari topladiktan sonra anlamiyorlar oncesinde e2'yle de belli olabiliyor. Dogru mu?
Hayırlı olsun tatlm kaçıncı günün sonucuydu bu. Benim 12.gün 388 di 14.gün 900e çıktı. Çok merak ediyorum çift olma ihtimali var mı diyeKan sonucumu aldım kizlarrr 126.13 nasıl düşük mu sizce