- Konu Sahibi kuzununannesi
- #1.421
Aminn inşallah canım hayırlı sonuçlar alalım birlikteKeşke benimde idrarda çıksaydı ama ben bakmaya bile cesaret edemedim inşallah senin kaç sonucunda iyi gelecek darısı bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallah canım hayırlı sonuçlar alalım birlikteKeşke benimde idrarda çıksaydı ama ben bakmaya bile cesaret edemedim inşallah senin kaç sonucunda iyi gelecek darısı bana
Kızlar şaka gibi mucizem benimleymiş :) 10. Günü kan değerim 75 :) elhamdulillah çok şükür
Yaaaa demiştimmm bakkk hamilesinnn maşallaaah :)Kızlar şaka gibi mucizem benimleymiş :) 10. Günü kan değerim 75 :) elhamdulillah çok şükür
Cumartesi yapıldı pazartesi ise başladım pazarda çok yatmadım ben bugün 4 gün oluyorKızlar günaydın transferden kaç gün sonra işe başladınız
YuppiiiiKızlar şaka gibi mucizem benimleymiş :) 10. Günü kan değerim 75 :) elhamdulillah çok şükür
Hayırlı olsun cnn sen daha önce kan vermismiudin yoksa ilk mi bu çünkü hatırımda kalan olmayacak felan diyidunKızlar şaka gibi mucizem benimleymiş :) 10. Günü kan değerim 75 :) elhamdulillah çok şükür
Ayy hayırlı olsun vallahi dün akşam göremedim sabah gördüm seni Ayetel kürsi okudum :) Girip çıkıp sana baktım Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah değerlerin kat kat artsın darısı bizeeKızlar şaka gibi mucizem benimleymiş :) 10. Günü kan değerim 75 :) elhamdulillah çok şükür
Oooo çok güzel çok sevindim. Sabırla bekledin netice güzel oldu. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar şaka gibi mucizem benimleymiş :) 10. Günü kan değerim 75 :) elhamdulillah çok şükür
Canımmmmmmmm tebriklerrrr. Bak olumsuz düşünüyordun boş yere üzüldün. MaşallahKızlar şaka gibi mucizem benimleymiş :) 10. Günü kan değerim 75 :) elhamdulillah çok şükür
İnşallah cnm değere göre tek gibi ama hiç belli olmaz Rabbim sağlıklı versin tek olsun çift olsun razıyımkuzununannesi Senin iki embriyo transferi olmuştu sanırım. Bir de bakmışsın kızına ikiz kardeşler gelmiş. :) Rabbim korusun hepsini. Değerlerin de artar Allah'ın izniyle.
İlk verdim daha önce idrar yada kan vermedim 3. Gün embriyosu bugun 10. GünümHayırlı olsun cnn sen daha önce kan vermismiudin yoksa ilk mi bu çünkü hatırımda kalan olmayacak felan diyidun
Bence erken yapma 2-3 gün daha bekleKizlarrr bende çarşamba transfer oldum yarın sabah yapsam çıkar mı çok sabirsizlaniyorum hiçbir belirti de yok 2 tane 5. Gün embriyosu koyuldu
Offf beklemek çok zormuş adet belirtilerim de başladı offBence erken yapma 2-3 gün daha bekle