- Konu Sahibi kuzununannesi
- #1.381
Ay o zaman inşallah 300 aldırır yani .bunlar aynı ilaç.dimiTabiki olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay o zaman inşallah 300 aldırır yani .bunlar aynı ilaç.dimiTabiki olur
Evet aynı ilaç. Ama fazladan bi gün kullan da diyebilir bana baştan 1 kutu menogon yazdı sonra iki ayrı reçeteyle iki kez daha yazdı belli olmayabilirAy o zaman inşallah 300 aldırır yani .bunlar aynı ilaç.dimi
Anladım sorarım yarın bakalım ne dicekEvet aynı ilaç. Ama fazladan bi gün kullan da diyebilir bana baştan 1 kutu menogon yazdı sonra iki ayrı reçeteyle iki kez daha yazdı belli olmayabilir
Hadi hayırlısı insallah, transferlerimiz yakın olsun çok isterim beraber bekleyelimAnladım sorarım yarın bakalım ne dicek
Yaaa inşallah bende çok isterim valla bence bende cuma günü opu olcam gidişat onu gösteriyo bugün gittim yarında çağırıyo kesin çarşambada çağırcakHadi hayırlısı insallah, transferlerimiz yakın olsun çok isterim beraber bekleyelim
Merhaba hanimlar
Yorumlari okudukca hem heyecanlanip hem heyecanimi bastirmaya calisiyorum.
Yarin adetimin 2. Gunu ve biz de tup bebek tedavisine basliyoruz ins.
Asilamalarimda rahattim bir nevi cunku olmazsa bir de tup bebek alternatifi vardi; ama tupten sonra baska alternatif yok maalesef o yuzden bir korku var icimde.
Simdiye kadar hep gonal f kullandim ve guzel tesir etti bana, bu sefer doktorum menopur ve cetrotide vermis. Ikisinin kullanim sebepleri ne acaba? Kullanan var mi aranizda?
Allah dualarınızı kabul etsin yarin hayırlı haberlerinizi bekliyoruzMerhaba bayanlar yine ben yarın kan vereceğim rica etsem benim için Ayetel Kürsi okur musunuz? Şimdiden Allah razı olsun
Hiç öyle deme ben kızıma 4 yumurta ile hamile kaldım. Bunda 9 toplandı ama yine 4 embriyo oluştu Rabbim ol desin yeter kiKızlar moralim çok bozuldu bir tanidigimizdan 47 yumurta toplamışlar benimse şu an 7 yumurtam var.47 yumurta da bile hamile kalinamiyirsa 7 de nasıl kalınsın
Haklısınız inşallah öyle olurHiç öyle deme ben kızıma 4 yumurta ile hamile kaldım. Bunda 9 toplandı ama yine 4 embriyo oluştu Rabbim ol desin yeter ki
Keşke sayısı önemli olsaydıHaklısınız inşallah öyle olur
Çok değil.kaliteli olması. Önemli bence içinizi ferah tutun ne zaman transfer sizinKızlar moralim çok bozuldu bir tanidigimizdan 47 yumurta toplamışlar benimse şu an 7 yumurtam var.47 yumurta da bile hamile kalinamiyirsa 7 de nasıl kalınsın
Ben henüz iğne asamasindayim bugün 6.gunum sanırım haftaya opu ondan sonra da transfer olurÇok değil.kaliteli olması. Önemli bence içinizi ferah tutun ne zaman transfer sizin
Allah yardımcınız olsun kucağında dolsun cnm bende beklemedeyim yarın dördüncü günün allahım isteyen herkese evlat sevgisi taddirsinKızlar Çarşamba günü transferim var . Dua edin bana nolur . Asıl heyecanlı günler o zman başlayacak
Okuruz tabi cnn inşallah güzel ve hayırlı sonuçlar alirsinMerhaba bayanlar yine ben yarın kan vereceğim rica etsem benim için Ayetel Kürsi okur musunuz? Şimdiden Allah razı olsun
47 mi ilk defa duydum benim 5 yumurta oldu 4 u dinlendi 3u 5 günde biri donduruldu ikisi transfer edildi allahım ol secimi okur cnn canını sikmaHiç öyle deme ben kızıma 4 yumurta ile hamile kaldım. Bunda 9 toplandı ama yine 4 embriyo oluştu Rabbim ol desin yeter ki