- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 648
- 35
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Canim bu rahim dinlendirme neye gore belirleniyor bilgin varmi kac yumurtan var misSelam . Ben de bugün başladım puregon 300 e .Var mı aranızda kullanan ? 10 gün gibi sürecekmiş sanırım Rahim dinlendirme yapmayacakmış büyük ihtimalle doktor
Yarın benim inşallah toplama eğer transfer olmadıysan dans etmende hoplama zıplamada bi sakınca yoksenin oldu toplama degilmi? bizi haberdar et
Özel hastane ise sor insiyatiflerine kalmışRabbim emeklerini boşa çıkarmasın bide ben çalışıyorum bu.iğne sürecinde git gel yapamam iş için rapor falan verirmikuzununannesi
Üniversite hastanesi canım benim yoldayım gidiyorum bakalımÖzel hastane ise sor insiyatiflerine kalmış
Ayyy hayırlı olsun bol bol bebiş olsun inşallah :)Beni az once hastaneden aradilar 5.gun embriyo transferi yapilacak persembe sabahtann gelisimleri guzel ilerliyormusss cok heycanliyimm
Hadi hayırlısıyla inşallahBeni az once hastaneden aradilar 5.gun embriyo transferi yapilacak persembe sabahtann gelisimleri guzel ilerliyormusss cok heycanliyimm
Maşallah maşallah çok sevindim darısı bize inşBeni az once hastaneden aradilar 5.gun embriyo transferi yapilacak persembe sabahtann gelisimleri guzel ilerliyormusss cok heycanliyimm
Maşallah çok sevindim. Özel hastahane mi seninkiBeni az once hastaneden aradilar 5.gun embriyo transferi yapilacak persembe sabahtann gelisimleri guzel ilerliyormusss cok heycanliyimm
Evet özelMaşallah çok sevindim. Özel hastahane mi seninki
Selam . Ben de bugün başladım puregon 300 e .Var mı aranızda kullanan ? 10 gün gibi sürecekmiş sanırım Rahim dinlendirme yapmayacakmış büyük ihtimalle doktor
Slm canim bnde gonal f 300 unite kullandim suan 7.gundeyim herhalde yakinda toplama islemim olck.ignelerden hic korkma cok kolay alisinca bn hic bi sikinti yasamadim.basta cok korkuttular bni morariyo fln die ama olmadi bisey cok sukur.
Kaç yumurtam olduğunu doktor söylemedi Cuma gidicem yine o zaman sorucam . Bazen yumurta sayısı çok fazla oluyormuş Rahim o zaman çok yoruluyormuş o zaman yapıyormuş doktor dinlendirmeyiCanim bu rahim dinlendirme neye gore belirleniyor bilgin varmi kac yumurtan var mis
Dün başladım az sonra diğerini olucam korkuyorum yanlış yaparsak diyeSlm canim bnde gonal f 300 unite kullandim suan 7.gundeyim herhalde yakinda toplama islemim olck.ignelerden hic korkma cok kolay alisinca bn hic bi sikinti yasamadim.basta cok korkuttular bni morariyo fln die ama olmadi bisey cok sukur.
Ayni gun transfer olucazzzzz :))Merhaba kızlar. Beni de aradılar hastaneden 5 yumurta döllenmiş. Perşembe günü transfer var inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?