- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- Konu Sahibi kuzununannesi
- #3.221
Bugün kaçınci günün canim.24 cnm işallah iyidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün kaçınci günün canim.24 cnm işallah iyidir
Doktorunla görüsebildin mi canım.Ne diyo bu duruma 10.gün için malesef düşük Ama bi doktorunla konuş bakalım ne diycek10. gün
Aynen yoldayım bi bakalım ne dicekDoktorunla görüsebildin mi canım.Ne diyo bu duruma 10.gün için malesef düşük Ama bi doktorunla konuş bakalım ne diycek
İnsallah güzel haberler alırsin canım.Rabbim yardimcın olsunAynen yoldayım bi bakalım ne dicek
sadece prednol 4 gün ve coraspin bende merak ettim şimdi doktor bi arkadaşım ilaçları değiştirirsek işe yarayabilir demişti.Kızlar çok ciddi araştırma içerisindeyim. Sanirim birseyler buldum .Şöyle ki negatif alan arkaslar. Hangi ilaçları kullandınız ? Transfer sonrası folik asit dışında vitamin aldınız mı .previt posite gibi ilaclar.
üzülme tatlım benim de öyle olmuştu vardır bunda da bi hayır.24 cnm işallah iyidir
cok guzel canim hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallahKizlar ben sonucumu aldim 76.85 nasil sizce
Saol canim benim:) allah buradki herkese hayirli saglkkli evlatlar nasip etsin ins.cok guzel canim hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah
Hayirli olsun canimkızlar bende gebelik testi yaptım 9.gunum ve ikinci cizgi gayet net çıktı...
Çok güzel maşallah devamı gelicek inşallah sağlıklaKizlar ben sonucumu aldim 76.85 nasil sizce
Aynen cnm en kötü ihtimalle vücudu daha iyi tanıdık ilkinde hiç tutunma olmamıştı bu da bişey der önüme bakarız napalımüzülme tatlım benim de öyle olmuştu vardır bunda da bi hayır.
Bence iyi canım.İnsallah devamındada güzel artışlar görürsünKizlar ben sonucumu aldim 76.85 nasil sizce
Saol canim benim ins. Canim ins seninde hakkinda hayirlisi olur.suan hastanedemisin ?Çok güzel maşallah devamı gelicek inşallah sağlıkla
Tsk ederim ins canim benim:)Bence iyi canım.İnsallah devamındada güzel artışlar görürsün