Odasını bir anda mı ayırdın. Bizimki odasında yatmadı daha hiç. Zorlandın mı?8 aylik olunca cikarmistim. Ayaga kalkmasina gerek yok, yatarken tutunup oturuyordu. Bi de odasini ayirdim, aklim da kalmamis oldu boylece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Odasını bir anda mı ayırdın. Bizimki odasında yatmadı daha hiç. Zorlandın mı?8 aylik olunca cikarmistim. Ayaga kalkmasina gerek yok, yatarken tutunup oturuyordu. Bi de odasini ayirdim, aklim da kalmamis oldu boylece.
Bende buruşukluk yok ama kesinlikle tam anlamıyla gitmedi göbeğim. Doğumdan sonra sarmış mıydın? Korseyi hemen taktırmıştı dr bana. Gerçi o sıcakta 3 hafta dayanabilöiştimKızlar göbüşleriniz ne alemde? Arada sporla desteklemeye de çalışıyorum karnım gitti çoktan.( %85 i) fakaat deride dezenformasyon var resmen buruştu. Çatlak yok ama sünmüş gibi. Çocuğu havuza götürdüğümde gördüğüm şey hiç hoşuma gitmiyor. Hatta bazen streç ve ince kumaşlı birşeyse derinin orda tuhaf olduğu fark ediliyor bence. Geçecek olsa şimdiye kadar toparlanırdı değil mi nerdeyse 9 ay olacak. Bu ara buna taktım ne yapmak lazım ?
Benim göbegim hala var en az 3 ayligim Aksamlari 5-6 aya kadar cikabiliyor abartmis olabilirim ama var yani gobegim sarkma yok deforme yok catlak yok ama göbek var göbek yaz geldi elbise giycem badi giycem nasil olacakKızlar göbüşleriniz ne alemde? Arada sporla desteklemeye de çalışıyorum karnım gitti çoktan.( %85 i) fakaat deride dezenformasyon var resmen buruştu. Çatlak yok ama sünmüş gibi. Çocuğu havuza götürdüğümde gördüğüm şey hiç hoşuma gitmiyor. Hatta bazen streç ve ince kumaşlı birşeyse derinin orda tuhaf olduğu fark ediliyor bence. Geçecek olsa şimdiye kadar toparlanırdı değil mi nerdeyse 9 ay olacak. Bu ara buna taktım ne yapmak lazım ?
Evet bir anda ayırdim, park yatagi anne yani da olabiliyordu, alt kisma gecince dipdibe yatmanin bi anlami kalmamisti, benim icin daha iyi oldu, o da zorlanmadı bence yatagı degismedigi icin cok da fark etmemis olabilir. Gunduzleri zaten odasinda vakit gecirdigi icin tanidigi bir oda idi.Odasını bir anda mı ayırdın. Bizimki odasında yatmadı daha hiç. Zorlandın mı?
Benim de ayni durumda. Adeta sönmüs bir balon :) ve uzgunum gecmiycek annemin de ayniydi cunku biraz genetik sanirim bazi ciltler deforme oluyor boyle bence catlaktan kotu bir gorunum ancak gerdirmeyle kurtulabilirz ona da cesaretim yok kara kara dusunuyorum tatilde ne giycem napicam diye :)Kızlar göbüşleriniz ne alemde? Arada sporla desteklemeye de çalışıyorum karnım gitti çoktan.( %85 i) fakaat deride dezenformasyon var resmen buruştu. Çatlak yok ama sünmüş gibi. Çocuğu havuza götürdüğümde gördüğüm şey hiç hoşuma gitmiyor. Hatta bazen streç ve ince kumaşlı birşeyse derinin orda tuhaf olduğu fark ediliyor bence. Geçecek olsa şimdiye kadar toparlanırdı değil mi nerdeyse 9 ay olacak. Bu ara buna taktım ne yapmak lazım ?
Ooo hemde başka evde iyi cesaret sendekide. Bende ayırayım diyorum ama bir türlü cesaretim yok o git gel mekik dokumalara nedense. Aslında bana da iyi gelir. O yanımda uyurken sürekli kalkıp bakıyorum üstü açık mı uyuyo mu diye paranoyak oluyorumEvet bir anda ayırdim, park yatagi anne yani da olabiliyordu, alt kisma gecince dipdibe yatmanin bi anlami kalmamisti, benim icin daha iyi oldu, o da zorlanmadı bence yatagı degismedigi icin cok da fark etmemis olabilir. Gunduzleri zaten odasinda vakit gecirdigi icin tanidigi bir oda idi.
Ben geceleri yatakta donemiyordum yada esimi surekli uyandiriyordum horluyordu uyanacak diye stress oluyordum. Ayri olunca rahatladim bu konuda ama gece boyu odalar arasi mekik dokuyorum tabii)
Ve deyaklasik 1 aydır evde değiliz, surekli ev ve yatak degistiriyor, aliskanliklari degisti, donunce bir muddet zorlanicam sanirim.
Yellu yanlis anlasilma olmasin. Evdeyken ayirmistim odasini. Evdeyken rahatti.Ooo hemde başka evde iyi cesaret sendekide. Bende ayırayım diyorum ama bir türlü cesaretim yok o git gel mekik dokumalara nedense. Aslında bana da iyi gelir. O yanımda uyurken sürekli kalkıp bakıyorum üstü açık mı uyuyo mu diye paranoyak oluyorum
Annemde yok böyle birşey ama ben hamileyken insan gibi yemediğim için aşırı kilo aldım . Doğumdan sonra 22 kg verdim. Al ver haliyle birşeyler oldu. Göbeğim eskiden sporla çok güzeldi hafif kasları vardı, 12 yıl piercing kullanmıştım. Tüm karnımda yok ama göbek deliğinin aşağısındaki 3-4 parmaklık deride yırtık desem değil, çatlak desem değil selülite benzer bir durum var sönmüş balon gibi de değil. Göbekte selülit olmaz sanırım.. Doktora yolum göründü.Benim de ayni durumda. Adeta sönmüs bir balon :) ve uzgunum gecmiycek annemin de ayniydi cunku biraz genetik sanirim bazi ciltler deforme oluyor boyle bence catlaktan kotu bir gorunum ancak gerdirmeyle kurtulabilirz ona da cesaretim yok kara kara dusunuyorum tatilde ne giycem napicam diye :)
Doğumdan sonra sarmadım ve korse takmadım. Hava da fena sıcaktı. Göbek deliğinin altında kalan bir kısımda sorun var bence. Işık dolgusu istiyordum yüzüme, İstanbul a bir sonraki gelişimde bunu da danışacağım doktora.Bende buruşukluk yok ama kesinlikle tam anlamıyla gitmedi göbeğim. Doğumdan sonra sarmış mıydın? Korseyi hemen taktırmıştı dr bana. Gerçi o sıcakta 3 hafta dayanabilöiştim
Benim de ayni durumda. Adeta sönmüs bir balon :) ve uzgunum gecmiycek annemin de ayniydi cunku biraz genetik sanirim bazi ciltler deforme oluyor boyle bence catlaktan kotu bir gorunum ancak gerdirmeyle kurtulabilirz ona da cesaretim yok kara kara dusunuyorum tatilde ne giycem napicam diye :)
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah.Kızlar size haberim var
ikinci evladıma hamileyim..
Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin InsAllah.
Oğlum dört yıl sonunda olduğu için olmaz diye korktum açıkçası yaşımda geçiyor diye deneyelim dedik ilk ayda oldu..olmasi için hoc bir çaba harcamadım ama
Dört yil boyunca yaptıklarımı düşünürsek -)
Rabbimin mucizesi çok şükür ona:)
30 kasım diyor son ama biliyorsun sezeryan on gün önce alıyorlar..vesselam_ en çok cinsiyeti merak ediyorum :)) Saglikla gelsin minnak Aralikta mı dogacak takvim ekle de görelim.
Hayrli olsun. Bende 2017 temmuz annesiyimm. Smdi de 2018 ekim annesi olcam ins:)Kızlar size haberim var
Oğlum dört yıl sonunda olduğu için olmaz diye korktum açıkçası yaşımda geçiyor diye deneyelim dedik ilk ayda oldu..olmasi için hoc bir çaba harcamadım ama
Ben onu 6 aylikken cikarmak zorunda kalmstm. Cnku tutunp kenarndan sarkarken yakaladik. Ki iyikide yakaladikMerhaba kızlar 2 gündür kimse yazmamış ben yazayım dedim.Oyun parkı beşik alanlar üst katı çıkardılar mı?Ben 2 gün önce çıkardım.Kızım beşiğin kenarından tutup ayağa kalkmaya başlamıştı.Düşer diye korktum alt kata yatırıyorum artık
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına.. aynen benimde öyle oldu oğlum dört yıl sonra oldu kızım korunmadığımız ilk ay oldu :))Kızlar size haberim var
He anladım canım. Bende ayırayım diyorum ama yazın annemlerin yazlığa gidip gelicez nasıl olcak bilmiyorum. Orda aynı odada park beşikte yatıcak ama aynı odada olucaz o düşündürüyo beniYellu yanlis anlasilma olmasin. Evdeyken ayirmistim odasini. Evdeyken rahatti.
Simdi 1 aydir kah ayni odada kendi yataginda kah ayni yatakta yatiyoruz. Duzeni tamamen degistu. Bu durum da beni eve dönünce zorlayacak diye düsunuyorum.