- 8 Temmuz 2017
- 357
- 513
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle her gecen gün yeni bir sey yapmsi insanı cok mutlu ediyor cok sükür büyüdüler valla günler nasîlda hızlı geciyorMaşallah kızına canım.Rabbimize emanetler tatlı yavrularımız.Benim kızımda 1 hafta sonra 9 ayını dolduracak.Bugün babasını işe uğurlarken hadi kızım babaya bay bay yapalım dedim,elini kaldırdı sağa sola salladı.Aman ne mutlu oldum bir bilseniz.Dünyalar benim oldu sanki.Bebeklerin yeni şeyler öğrenip yapmaları ne tatlı oluyor değil mi?
Yolculuk nasıl geçti canim deneyimlerini anlatır misinsagol canim öyle yapayim uyanik olursa eger. Benim kulaklarimda cok etkileniyor iniste ve kalkista onlarinki nasil etkilenmesin :-/
Sagol canim kandirilmasi kolay bir bebek ucakta erken saat o yuzden iyi gececegini umuyorum yolculuk kisminin
Oğlumda vicco dan almıstım yıllar önce ilk adım ayakkabısı olarak geciyor zaten gecen gün ayakkabı dünyasındada vardı ilk adım ayakkabısı açık olanlar spor ayakkabı görüntüsünde olanlar vardı oralardan bakabilirsinKızlar merhaba azra tanem hareketli biliyorsunuz ilk adım ayakkabısı almam gerekiyor artık galiba evde çoraplı çorapsiz yürütüyorum dışarı çıktığımızda da inmek istiyor yürümek istiyor ne almak gerekli tavsiyeniz ne olur çorap patik giymek istemiyordu şimdi ayakkabı da öyle. şöyle birşey aldım ama bu ev için sanırım dışarısı için olmaz
Teşekkür ederim gerçekten sinir bozucu ama ben de sinirleniyorum çok inşallah sakin kalmaya çalışıyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum amaIlk cocugumda oturup ağlardim :) bu cocuk yemiycek diye hep böyle kalacak zannetmistim.cahillik işte :)
Sonra sinirlenirdim simdi çok pismanim öyle davrandigim için
Ikinci bebegimde ayni yemiyor bisey teklif ediyorum istemiyor hic zorlamiyorum
Gercekten sevgiyle ve merhametle yaklaşmak gıdadan daha önemli
Bizim gibi bir çok anne vardır.bebegi ek gidaya zor geçen.bunları düşün yanliz degilsinTeşekkür ederim gerçekten sinir bozucu ama ben de sinirleniyorum çok inşallah sakin kalmaya çalışıyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum ama
Ben de yedirdim canım birkaç kez yeşil mercimek.Kabuğu bezinde çıkıyor.Bir sıkıntı olmadı.İncir de yedirdim.İncir çekirdeği de bezinde çıkıyor.bebeğime yeşil mercimek yedirdim ama sindirememis, bezinde çıktı. yedirip sorunla karşılaşan var mı?
sağol canım, ben hepsi çıktı sanmıştım. normal demek kiBen de yedirdim canım birkaç kez yeşil mercimek.Kabuğu bezinde çıkıyor.Bir sıkıntı olmadı.İncir de yedirdim.İncir çekirdeği de bezinde çıkıyor.
Masaallah ne kadarlık bebeginiz hangi ayakkabıyı aldınız benimki de istekli ilk adım ayakkabısı giydirmek gerekliymiş sizin tercihinz ne oldubebeğimi ellerinden tutarak dışarıdaki ilk adımlarını atmasina yardımcı okduk. :) ayakkabılar , insanlar ve zeminden dolayı pek kıpırdamak istemese de sonra heyecanlandı, pıtır pıtır ilerledi
9 ayligiz, evde sürekli yürüyelim istiyordu zaten, dışarı da çıkardık yürüdük. ilk adım ayakkabısı değil benimki , hediye gelenlerden normal bir seyMasaallah ne kadarlık bebeginiz hangi ayakkabıyı aldınız benimki de istekli ilk adım ayakkabısı giydirmek gerekliymiş sizin tercihinz ne oldu
Nasıl kefir veriyorsunuz kendiniz mi yaptınuz evdemerhaba güzel anneler uzun zamandır ne bakabıldım ne yazabildim çok hareketli geçiyor günler yanından ayrılmama bile izin vermiyor karen hanım arı gbi vızıldıyor. kışı çok zor atlattık çok hasta oldu burun tıkanıklığı bronsiolit buhar vererek serum f,z. yaparak atlattık hepsnii 6. ayda ek gidaya başladık hemen kefir buldum kefiri çok seviyor yogurudu eh yeni yeni de balık veriyorum başka bir seye ağzını açmıyor ama kefir içmeye başladığğından beri gerçekten hasta olmuyor mutlaka tavsiye ediyorum hepinize.bu arada hiç diişimiz çıkmadı süreklşli salya kaşıma halinde ama pek te umudum yok diş konusunda daha var gibi çıkmasına emekleme de yok koltuk tepelerinde durmayı yürütmemizi çok seviyor utanmasa emekletcek kendini o kadar üşengeç gel gel by baş baş benim adımı annane dede baba aba ebe böyle seyler söylüyor hiç susmuyor