- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.302
Kizlar selam nasilsiniz bizim atak haftamiz.cok zorlaniyoruz hep kucak istiyor ya da surekli dizimin dibinde...cok agliyor ve huysuz.hicbir is yapamiyorum uzun suredir..ya uyucak ya da babamiz olcak baska turlu imkansiz.Allah yardimcimiz olsun tek bakinca.cok yoruluyor insan...bu arada puturlu gidadan bahsedenler olmus ben de yapamam sanardim ama simdi makarna bile yediriyorum:) pilav tavuk biz ne yersek yiyor tuzsuz ve baharatsiz olmak kaydiyla... bir de yasakli gidalari vermiyorum yumurta beyazi.domates.vsvs
Bir de tasindik biz ve bu surecte babanemiz bakti bebise.bir baktim bizim bebis gel gel ogrenmis hatta basbas vs biseyler de ogretmisler ama simdi onu yapmiyor.diyecegim o ki ustune dusunce ogreniyor bu bebisler ben cok birsey ogretmis degilim.
Bir de tasindik biz ve bu surecte babanemiz bakti bebise.bir baktim bizim bebis gel gel ogrenmis hatta basbas vs biseyler de ogretmisler ama simdi onu yapmiyor.diyecegim o ki ustune dusunce ogreniyor bu bebisler ben cok birsey ogretmis degilim.