Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar, sizleri hep okudum ama yazmadım, çünkü benim malesef sizin gibi paylaşacak güzel şeylerim olmadı. Bebeğim doğdu ve 25 gün yoğunbakımda, 16 gün de Üniversitede kaldık. Üniversite hastanesinde teşhisi koyuldu ve malesef çok nadir görülen bir sendromu vardı Bebeğimizin ve bizimki en ağır olanıydı.Bircok fiziksel anomalisi vardı ve beslenme sorunu, ve en kötüsü de ben kız diye ona ciciler almisken onun genetik testi erkek çıktı. Ona ipek diye magnet yaptırmıştık, oğlumuz koymuştu ismini.Oğlumuza dr.lar yanlis görmüş kardeşin erkekmis dedik, durum böyle olunca magnetleri dagitamadim..Adini da Deniz diye degistirdik.Bebeğim çok acı çekiyordu, sabahlara kadar agliyordu, götürmedigimiz dr . hastane kalmadı ama malesef her dr.un dediği ağır ve cok yaşamaz. Zaten hep kötüye gitti, karaciğer enzimleri yükseldi, kilo almadı, gelişmedi ve malesef dün öğlen kaybettik, bugün de toprağa verdik minicik bedenini..Bir yandan üzülüyorum anneyim, bir yandan kurtuldu diyorum ama çok zor.Sizlerle acimi paylaşmak istedim..
Sözün bittiği yer Canım benim. Siz Anne baba olarak elinizden geleni yaptınız, yavrum aylardır acı çekiyormuş. Allah acılarını dindirmiş, yanına almış küçük meleğini. Şefaatçiniz olsun inşallah. Sabırlar diliyorum. Allah abisine uzun ömürler versin. Dualarımdasınız.Slm kızlar, sizleri hep okudum ama yazmadım, çünkü benim malesef sizin gibi paylaşacak güzel şeylerim olmadı. Bebeğim doğdu ve 25 gün yoğunbakımda, 16 gün de Üniversitede kaldık. Üniversite hastanesinde teşhisi koyuldu ve malesef çok nadir görülen bir sendromu vardı Bebeğimizin ve bizimki en ağır olanıydı.Bircok fiziksel anomalisi vardı ve beslenme sorunu, ve en kötüsü de ben kız diye ona ciciler almisken onun genetik testi erkek çıktı. Ona ipek diye magnet yaptırmıştık, oğlumuz koymuştu ismini.Oğlumuza dr.lar yanlis görmüş kardeşin erkekmis dedik, durum böyle olunca magnetleri dagitamadim..Adini da Deniz diye degistirdik.Bebeğim çok acı çekiyordu, sabahlara kadar agliyordu, götürmedigimiz dr . hastane kalmadı ama malesef her dr.un dediği ağır ve cok yaşamaz. Zaten hep kötüye gitti, karaciğer enzimleri yükseldi, kilo almadı, gelişmedi ve malesef dün öğlen kaybettik, bugün de toprağa verdik minicik bedenini..Bir yandan üzülüyorum anneyim, bir yandan kurtuldu diyorum ama çok zor.Sizlerle acimi paylaşmak istedim..
Yasadiklarin cok agir seyler canim benim Allah sabrinin mukafatini versin seni de meleginle obur dunyada bulustursun insaallah oglusunla ve esinle mutlu ol hayirli gunlerini gor bu dunyada daSlm kızlar, sizleri hep okudum ama yazmadım, çünkü benim malesef sizin gibi paylaşacak güzel şeylerim olmadı. Bebeğim doğdu ve 25 gün yoğunbakımda, 16 gün de Üniversitede kaldık. Üniversite hastanesinde teşhisi koyuldu ve malesef çok nadir görülen bir sendromu vardı Bebeğimizin ve bizimki en ağır olanıydı.Bircok fiziksel anomalisi vardı ve beslenme sorunu, ve en kötüsü de ben kız diye ona ciciler almisken onun genetik testi erkek çıktı. Ona ipek diye magnet yaptırmıştık, oğlumuz koymuştu ismini.Oğlumuza dr.lar yanlis görmüş kardeşin erkekmis dedik, durum böyle olunca magnetleri dagitamadim..Adini da Deniz diye degistirdik.Bebeğim çok acı çekiyordu, sabahlara kadar agliyordu, götürmedigimiz dr . hastane kalmadı ama malesef her dr.un dediği ağır ve cok yaşamaz. Zaten hep kötüye gitti, karaciğer enzimleri yükseldi, kilo almadı, gelişmedi ve malesef dün öğlen kaybettik, bugün de toprağa verdik minicik bedenini..Bir yandan üzülüyorum anneyim, bir yandan kurtuldu diyorum ama çok zor.Sizlerle acimi paylaşmak istedim..
Ben yemeğimi söyle yaptim: 1 tatlı kaşığı zeytinyagda doradigin havuzları soreledim. Üzerine 2 su bardağı su koydum. Biraz pişince pırasa ve pirinci ekledim. Pişince yanında yogurtla servis ettim. Kızım bitirdi. Artık ezmiyoruz. Taneli şekild e yedirdim. Gurmeanneme baktim tarif için. Ben tariften patatesi çıkardım. Şimdi aynısından kendime yapacağım. 1 kasik tadinna baktim cok lezzetliydi0:))
Canım bende akşam ilk defa denedim kuzu kıyma ,yarım kırmızı biber ,1 tatlı kaşığı irmik, 1 diş sarımsak rondodan geçirdim hamur gibi oldu sonra elimle şekil verdim 1 kaşık kadar zeytin yağ koyduğum yapışmaz tavada pişirdim sonra eline verdim bende yardımcı oldum 2,5 köfte yedi çok sevdi bizde 7 ay 5 günlüğüz7 aylık bebeğe köfte veren var mi? Kıymayı sebze tarhana içind e yiyor ama ben köfte yemeye çalışırken görmeyi çok istiyorum:)) damakları acırsa diye korkuyorum. Dişlerinin cikmasini mi bekleyeyim?
Benimki kendi hic yemiyor yaa çok haylazCanım bende akşam ilk defa denedim kuzu kıyma ,yarım kırmızı biber ,1 tatlı kaşığı irmik, 1 diş sarımsak rondodan geçirdim hamur gibi oldu sonra elimle şekil verdim 1 kaşık kadar zeytin yağ koyduğum yapışmaz tavada pişirdim sonra eline verdim bende yardımcı oldum 2,5 köfte yedi çok sevdi bizde 7 ay 5 günlüğüz
Canım Allah sabır versin sınavın çok ağır rabbim hayırlısını versin her şer gördüğümüzde bir hayır vardır zamanla acın hafifleyecektir inşallah rabbim daha fazla acı çektirmemiş cennetine almış sizede şefaatçi olacakAllah razi olsun hepinizden.insan böyle bir acı yaşayınca hayatın küçük şeylere uzulmeyecek kadar kısa olduğunu anlıyor..
Ben blw usulu ilerliyorum genelde elinde tutup yiyebilecegi sekilde veriyorum o yuzden corba yemek ve pure tarzi seyler vermiyorum. Pirinci de yemek icinde verebilecegim icin henuz baslamadim. Pirasali omleti kendime de yapiyorum ama cok guzel tavsiye ederim :)Neyse arastiriyim ben. Pirinc neden vermedin? Pirasa yemek olarak kiymaylada yapilabilir
Öğrenir annesi daha kucucukler:)) benimki de bazen götürüyor.bazen götürmüyor. Zamanla alisirKendi yemeğini yiyen bebekleri duyunca imreniyorum bi o kadarda kıskanıyorum.. bizimki 7+10 günlük ama yemeğini ben veriyorum.. tabağımızdaki şeyleri alıyor ama yemek için değil oyun için.. masaya sürüyor, vuruyor elinde suyunu çıkarıyor ama o eller hiç ağıza gitmiyor bu hep böyle devam etmiyecek değil mi?? Kendi yemeğini yemesini öğrenecektir herhalde..
Kendi yemeğini yiyen bebekleri duyunca imreniyorum bi o kadarda kıskanıyorum.. bizimki 7+10 günlük ama yemeğini ben veriyorum.. tabağımızdaki şeyleri alıyor ama yemek için değil oyun için.. masaya sürüyor, vuruyor elinde suyunu çıkarıyor ama o eller hiç ağıza gitmiyor bu hep böyle devam etmiyecek değil mi?? Kendi yemeğini yemesini öğrenecektir herhalde..