2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar, sizleri hep okudum ama yazmadım, çünkü benim malesef sizin gibi paylaşacak güzel şeylerim olmadı. Bebeğim doğdu ve 25 gün yoğunbakımda, 16 gün de Üniversitede kaldık. Üniversite hastanesinde teşhisi koyuldu ve malesef çok nadir görülen bir sendromu vardı Bebeğimizin ve bizimki en ağır olanıydı.Bircok fiziksel anomalisi vardı ve beslenme sorunu, ve en kötüsü de ben kız diye ona ciciler almisken onun genetik testi erkek çıktı. Ona ipek diye magnet yaptırmıştık, oğlumuz koymuştu ismini.Oğlumuza dr.lar yanlis görmüş kardeşin erkekmis dedik, durum böyle olunca magnetleri dagitamadim..Adini da Deniz diye degistirdik.Bebeğim çok acı çekiyordu, sabahlara kadar agliyordu, götürmedigimiz dr . hastane kalmadı ama malesef her dr.un dediği ağır ve cok yaşamaz. Zaten hep kötüye gitti, karaciğer enzimleri yükseldi, kilo almadı, gelişmedi ve malesef dün öğlen kaybettik, bugün de toprağa verdik minicik bedenini..Bir yandan üzülüyorum anneyim, bir yandan kurtuldu diyorum ama çok zor.Sizlerle acimi paylaşmak istedim..

Allah rahmet eylesin başın sağolsun . Senin bebeğini hep takip ettim yazmıyordum ama okuyordum sürekli. Rabbim bu kadar ömür vermis demekki uzulme inşallah cennette bulusursunuz

Slm kızlar, sizleri hep okudum ama yazmadım, çünkü benim malesef sizin gibi paylaşacak güzel şeylerim olmadı. Bebeğim doğdu ve 25 gün yoğunbakımda, 16 gün de Üniversitede kaldık. Üniversite hastanesinde teşhisi koyuldu ve malesef çok nadir görülen bir sendromu vardı Bebeğimizin ve bizimki en ağır olanıydı.Bircok fiziksel anomalisi vardı ve beslenme sorunu, ve en kötüsü de ben kız diye ona ciciler almisken onun genetik testi erkek çıktı. Ona ipek diye magnet yaptırmıştık, oğlumuz koymuştu ismini.Oğlumuza dr.lar yanlis görmüş kardeşin erkekmis dedik, durum böyle olunca magnetleri dagitamadim..Adini da Deniz diye degistirdik.Bebeğim çok acı çekiyordu, sabahlara kadar agliyordu, götürmedigimiz dr . hastane kalmadı ama malesef her dr.un dediği ağır ve cok yaşamaz. Zaten hep kötüye gitti, karaciğer enzimleri yükseldi, kilo almadı, gelişmedi ve malesef dün öğlen kaybettik, bugün de toprağa verdik minicik bedenini..Bir yandan üzülüyorum anneyim, bir yandan kurtuldu diyorum ama çok zor.Sizlerle acimi paylaşmak istedim..
Sözün bittiği yer Canım benim. Siz Anne baba olarak elinizden geleni yaptınız, yavrum aylardır acı çekiyormuş. Allah acılarını dindirmiş, yanına almış küçük meleğini. Şefaatçiniz olsun inşallah. Sabırlar diliyorum. Allah abisine uzun ömürler versin. Dualarımdasınız.

Ben yemeğimi söyle yaptim: 1 tatlı kaşığı zeytinyagda doradigin havuzları soreledim. Üzerine 2 su bardağı su koydum. Biraz pişince pırasa ve pirinci ekledim. Pişince yanında yogurtla servis ettim. Kızım bitirdi. Artık ezmiyoruz. Taneli şekild e yedirdim. Gurmeanneme baktim tarif için. Ben tariften patatesi çıkardım. Şimdi aynısından kendime yapacağım. 1 kasik tadinna baktim cok lezzetliydi0:))

Yasadiklarin cok agir seyler canim benim Allah sabrinin mukafatini versin seni de meleginle obur dunyada bulustursun insaallah oglusunla ve esinle mutlu ol hayirli gunlerini gor bu dunyada da

Ben yemeğimi söyle yaptim: 1 tatlı kaşığı zeytinyagda doradigin havuzları soreledim. Üzerine 2 su bardağı su koydum. Biraz pişince pırasa ve pirinci ekledim. Pişince yanında yogurtla servis ettim. Kızım bitirdi. Artık ezmiyoruz. Taneli şekild e yedirdim. Gurmeanneme baktim tarif için. Ben tariften patatesi çıkardım. Şimdi aynısından kendime yapacağım. 1 kasik tadinna baktim cok lezzetliydi0:))

Bende bu hafta deniycem ama epey kucuk dogramam lazim. Benim kiz cok puturlu yemiyo. Azcikta kiymayla super tat olur. Ben ayri yapinca yemiyo. Kendimize yaparken onada ayircam

7 aylık bebeğe köfte veren var mi? Kıymayı sebze tarhana içind e yiyor ama ben köfte yemeye çalışırken görmeyi çok istiyorum:)) damakları acırsa diye korkuyorum. Dişlerinin cikmasini mi bekleyeyim?
Canım bende akşam ilk defa denedim kuzu kıyma ,yarım kırmızı biber ,1 tatlı kaşığı irmik, 1 diş sarımsak rondodan geçirdim hamur gibi oldu sonra elimle şekil verdim 1 kaşık kadar zeytin yağ koyduğum yapışmaz tavada pişirdim sonra eline verdim bende yardımcı oldum 2,5 köfte yedi çok sevdi bizde 7 ay 5 günlüğüz

Canım bende akşam ilk defa denedim kuzu kıyma ,yarım kırmızı biber ,1 tatlı kaşığı irmik, 1 diş sarımsak rondodan geçirdim hamur gibi oldu sonra elimle şekil verdim 1 kaşık kadar zeytin yağ koyduğum yapışmaz tavada pişirdim sonra eline verdim bende yardımcı oldum 2,5 köfte yedi çok sevdi bizde 7 ay 5 günlüğüz
Benimki kendi hic yemiyor yaa çok haylaz

Allah razi olsun hepinizden.insan böyle bir acı yaşayınca hayatın küçük şeylere uzulmeyecek kadar kısa olduğunu anlıyor..
Canım Allah sabır versin sınavın çok ağır rabbim hayırlısını versin her şer gördüğümüzde bir hayır vardır zamanla acın hafifleyecektir inşallah rabbim daha fazla acı çektirmemiş cennetine almış sizede şefaatçi olacak

Pirasayi omlet olarak yapin hem yumusak hemde lezzetli olur ben yemegini yaparken havuc pırasa az princ koyuyordum pisince zeytinyagi koyup rondodan geciriyordum.
peynir alti suyunuz varsa koyun yada kiyma koyacaksaniz kiymayi az kavurup havucu da rendeleyip katin pirasayi da ekleyip iki donderip suyunu princini koyun.

Benim herseyi yiyen kizim gitti yerine agzini acmayan bir kiz geldi et tattirdim et suyu tattirdim ondan sonra oldu bu red olayi.
ben birde avakadoyla yumurta sarisini cirpip teryaginda pisiriyorum o kadar yumusak oluyor ki isterseniz icine lor yada tuzsuz peynirde ekleyebilirsiniz ona hayir demiyor Allahtan yiyor.

Neyse arastiriyim ben. Pirinc neden vermedin? Pirasa yemek olarak kiymaylada yapilabilir
Ben blw usulu ilerliyorum genelde elinde tutup yiyebilecegi sekilde veriyorum o yuzden corba yemek ve pure tarzi seyler vermiyorum. Pirinci de yemek icinde verebilecegim icin henuz baslamadim. Pirasali omleti kendime de yapiyorum ama cok guzel tavsiye ederim :)

Sea41 Sea41 basiniz sağolsun, Allah sabir versin. Oğlunuza omur versin. Zor şeyler yasadiniz gerçekten. Meleginiz cennette beklesin sizi inşallah.

Evladını kaybetmiş bir anne söylenecek en acı cümle sanırım “Başınız sağolsun” dur. Sea41 Sea41 Rabbim sabrını bol versin, umarım hayatın boyunca yaşadığın tek ve son acı bu olur.. Rabbim başka acı vermesin.. ailene sağlık ve esenlik diliyorum .

Kendi yemeğini yiyen bebekleri duyunca imreniyorum bi o kadarda kıskanıyorum.. bizimki 7+10 günlük ama yemeğini ben veriyorum.. tabağımızdaki şeyleri alıyor ama yemek için değil oyun için.. masaya sürüyor, vuruyor elinde suyunu çıkarıyor ama o eller hiç ağıza gitmiyor :KK43: bu hep böyle devam etmiyecek değil mi?? Kendi yemeğini yemesini öğrenecektir herhalde..

Kendi yemeğini yiyen bebekleri duyunca imreniyorum bi o kadarda kıskanıyorum.. bizimki 7+10 günlük ama yemeğini ben veriyorum.. tabağımızdaki şeyleri alıyor ama yemek için değil oyun için.. masaya sürüyor, vuruyor elinde suyunu çıkarıyor ama o eller hiç ağıza gitmiyor :KK43: bu hep böyle devam etmiyecek değil mi?? Kendi yemeğini yemesini öğrenecektir herhalde..
Öğrenir annesi daha kucucukler:)) benimki de bazen götürüyor.bazen götürmüyor. Zamanla alisir

Bizimde oyle canim bence yapiyla alakali. Bu kadar takılma elbet ogrencek

Kızlar bu sabah kapı ziline uyandım kapıya baktım bıcır bıcır sesler duydum çocukların odasına girdiğimde abi kardeş yerde oyun oynuyordu park yatağın fermuarini açmış abisi minik kuzuda çıkmış beni görünce aralarına aldılar boğuşmaya başladık ufaklikta ayağımı bastırıyor Rabbime şükürler olsun

X