How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı durumdayız ben de kilo verdim :KK43: benim de yarın serum günüm. Allah yardımcımız olsun
Amin canim sabah su içtim onu bile çıkardım suan yataktan çıkamıyorum halsizlikten birde bende karın ağrısı var geçmiyor eşimi çağırdım işten gelecek . şimdi bir bardak su verecek birine ihtiyacım var ama gurbet kmsem yok bu şehirde :(

Günaydın taze anneler. Bu bulantı işinin genetik olduğuna inanmaya başladım. Ablamın iki kızı var ikisinde de hic bulantisi ve koku hassasiyeti olmamış. Bende de yok. Bir de ablam vitamin,demir hapı ve folik asit dahil hic bir ilaç kullanmamiş ikisinde de nasıl folik asit kullanmazsin dedim. "doktor hamile kalmadan 3 ay kullan yoksa hamile kaldiktan sonra bir ise yaramaz kulanma" demis. Bu bilgi bize ters biraz:))
Bu bilgiyi bir çok doktor söylüyor ben nette de izlediğim bir video da duymuştum acibademin doktoru idi . doktoruma dedim o da bir faydası olur inşallah ne kadar kar edersek dedi

Günaydın herkese hayırlı sabahlar bende bütün gece ayaktaydim beni öldüren şey ayak ağrısı resmen geceyi banyoda gecirdim sıcak soğuk suyla şok uygulamasi yapmaktan

sen çok mu yiyorsun karadenizZgelini ? resimdeki sizseniz hiç tombik gözükmüyorsun :KK19:
Evet cnm benim kızım ve oğlumla :) ama gece ve gündüz durmadan yiyince yerinde saymıyor tabi kilo :) pek umursamıyorum doğumdan sonra verenlerdenim :)

Amin canim sabah su içtim onu bile çıkardım suan yataktan çıkamıyorum halsizlikten birde bende karın ağrısı var geçmiyor eşimi çağırdım işten gelecek . şimdi bir bardak su verecek birine ihtiyacım var ama gurbet kmsem yok bu şehirde :KK43:
Canim benim üzülme bu günler geçecek biz mjniklerimiz için yaptigimiz hazırlıkları konuscaz benim de kimsem yok aileler memlekette bulantilqr emin ol bitecek biraz sık dişini canım

Amin canim sabah su içtim onu bile çıkardım suan yataktan çıkamıyorum halsizlikten birde bende karın ağrısı var geçmiyor eşimi çağırdım işten gelecek . şimdi bir bardak su verecek birine ihtiyacım var ama gurbet kmsem yok bu şehirde :KK43:
Biz de gurbetteyiz ama ben annemi çağırdım. Bir gün senin gibi içtiğim suyu bile çıkarınca sinirlerim bozuldu ağlayarak annemi aradım. Dayanamadı geldi. Yaklaşık 4 haftadır bu durumdayım :(

Biz de gurbetteyiz ama ben annemi çağırdım. Bir gün senin gibi içtiğim suyu bile çıkarınca sinirlerim bozuldu ağlayarak annemi aradım. Dayanamadı geldi. Yaklaşık 4 haftadır bu durumdayım :KK43:
Annem gelemiyor okula giden kardeşim , yaşlı babaannem var onlara bakıyor . biraz toplanıp ben gidicem bu gidişle .

İ

ben ilk hamileliğimde Folidoce kullanmıştım. O zaman hic midem bulanmamıştı. Şimdi sanki Folic Trio yüzünden midem bulanıyormuş gibi. Belki de ben yanlış düşünüyorum. Doktora sormak istiyorum. Biri sorsa keşke...
Ben hamile kalmadan önce doktor folic trioyu vermişti istersen sende premesis i dene bulantılara iyi geliyormuş ve premesis tamamen bitkiselmiş

Canim benim üzülme bu günler geçecek biz mjniklerimiz için yaptigimiz hazırlıkları konuscaz benim de kimsem yok aileler memlekette bulantilqr emin ol bitecek biraz sık dişini canım
İnşallah tek temennim bu . bebisimizin mis kokusunu hayal ediyorum inşallah o günleri yaşamak naşıp olur .

Kizlar keseyi gördüm şükür ultrasonla baktı ama daha çok küçük dedi.. 10. Haftada kalp atışı duyulur dedi cok gec değilmi bu yaa
Doktor cok ilgisizdi alaycı bi şekilde konuşup durdu sinirlerimi bozdu
Idrarda iltihap varmış dedim kağıda bakti yoooo iltihap falan yok diyo:sinirli:

Kan alan kızlarda nerdeyse damarımı patlatiyolardi nasil şişti anlatamam :KK43:
Hala sızlıyor kolum Allahm çok sinir oldum ya oturdum ağladım :KK43:

valla kızlar günlerdir bulantılarım kusmalarım yüzünden bayağı şeyler konuşulmuş o kadar kötüyüm ki geriye dönüp okuyamıyorum bile ayrıca birde çalışıyorum wc yollarını bırakamaz oldum su bile içemiyorum

Bu arada keseyi gören annisler kesenizin büyüklüğü ne kadardı sizlerin ya
Tam anlayamadim ama GS 5.41 mm diye bişey yazıyor acaba bu olabilir mi o_O
Eger buysa büyüklüğü iyimi lütfen beni rahatlatin

Ben oğlumda 101 kg ile doğuma girdim sonrasında 56 kiloya indim içimden yeni bi insan çıktı resmen :) veriliyor bir şekilde kesinlikle aman şişerim diye yemeyenlerden değilim. Fazla kızartma hamurişi de iyi değil velakin smacım insan evladıyız dayanamıyoruz yemeğe :D

Kizlar keseyi gördüm şükür ultrasonla baktı ama daha çok küçük dedi.. 10. Haftada kalp atışı duyulur dedi cok gec değilmi bu yaa
Doktor cok ilgisizdi alaycı bi şekilde konuşup durdu sinirlerimi bozdu
Idrarda iltihap varmış dedim kağıda bakti yoooo iltihap falan yok diyo:sinirli:

Kan alan kızlarda nerdeyse damarımı patlatiyolardi nasil şişti anlatamam :KK43:
Hala sızlıyor kolum Allahm çok sinir oldum ya oturdum ağladım :KK43:
Gözün aydın canım darısı pıt pıt lara :) gec cagırmış dokotrun seni normalde 6. ve 7. haftalarda duyulması lazım tabi bu döllenmeyede baglı,dayanamam ben o zamana kadar diyosan başka doktora gitmeni tavsiye ederim hem memnunda kalmamışsın malesef ki bazı doktorlar böyle gıcık olabiliyor :kızgın::kızgın:

Bu arada keseyi gören annisler kesenizin büyüklüğü ne kadardı sizlerin ya
Tam anlayamadim ama GS 5.41 mm diye bişey yazıyor acaba bu olabilir mi o_O
Eger buysa büyüklüğü iyimi lütfen beni rahatlatin
Cnm orda length yazar uzunluk demek ona bak. gs de gebelik kesesi demekmiş şimdi baktım netten ama benim kağıtta lenght olarak yazıyo 1.40 cm olmuş o yüzden içinde embriyoyu da gösterdi doktorum yakınlaştırarak

Son düzenleme:
Gözün aydın canım darısı pıt pıt lara :) gec cagırmış dokotrun seni normalde 6. ve 7. haftalarda duyulması lazım tabi bu döllenmeyede baglı,dayanamam ben o zamana kadar diyosan başka doktora gitmeni tavsiye ederim hem memnunda kalmamışsın malesef ki bazı doktorlar böyle gıcık olabiliyor :kızgın::kızgın:

Aynen sonuclar çıksın başka doktora gidicem sinir oldum ona ya
Cook sagol bu arada canm inşallah ya amin

Canım baska doktorada git mutlaka bana fakültede doktor sen bunu doguracagınımj sanıorsu. Dedi yıkıldım ve bugun kalp atışını duydum kese boş demişti falan filan dıs gebelik bile olabilir gibi konuştu mutlaka baska bir doktorada git gec döllenme oldugundan sımdı duydum kalbini

canım bence de başka doktora görünmelisin. çümkü benim geçen hafta ki kontrolümde Sata göre 6+2 olmam gerekirken 5 haftalık çıktı bebeğim. doktorum bilinçli olmasa kalp atışı yok diye beni de yanlış yönlendirebilirdi. o yüzden bence de başka doktora görünmelisin.

Cnm orda length yazar uzunluk demek ona bak. gs de gebelik kesesi demekmiş şimdi baktım netten ama benim kağıtta lenght olarak yazıyo 1.40 cm olmuş o yüzden içinde embriyoyu da gösterdi doktorum yakınlaştırarak

Resim yükleyecektim olmadı peki sen altıncı haftandami gorebildin embriyoyu canim

Back