How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı sabahlar kızlar
Birazdan yola cikicaz kadın doğum bir bucuk saatlik uzaklıkta tekrardan kan testi vs. yapilcak belki alttan keseyede bakılır ama içimde bi sıkıntı var :KK43:
Lütfen dualarınıza ihtiyacım var :KK61:
Hayırlı haberlerle dön inşş

Hayırlı sabahlar kızlar
Birazdan yola cikicaz kadın doğum bir bucuk saatlik uzaklıkta tekrardan kan testi vs. yapilcak belki alttan keseyede bakılır ama içimde bi sıkıntı var :KK43:
içini ferah tut hayırlı haberlerle dönersin inşallah canim

Günaydın kızlar, hepinize sağlık ve kolaylıklar diliyorum.

3 haftadır sürekli karnım şişti ve arada hafif de olsa ağrım oluyordu. Son 4 gündür ise hiçbir sıkıntım yok, ne mide bulantısı, ne şişlik, ne hazımsızlık, ne ağrı... Şimdi de acaba bebeğe birşey mi oldu da bu belirtilerin hepsi geçti diye bir his çöktü içime. Sürekli bunu düşünüyorum. Randevum da 2 hafta sonra ama sanırım bekleyemeyeceğim. Sizde de böyle düşünceler var mı yoksa bi ben miyim..:olamaz:

3 haftadır sürekli karnım şişti ve arada hafif de olsa ağrım oluyordu. Son 4 gündür ise hiçbir sıkıntım yok, ne mide bulantısı, ne şişlik, ne hazımsızlık, ne ağrı... Şimdi de acaba bebeğe birşey mi oldu da bu belirtilerin hepsi geçti diye bir his çöktü içime. Sürekli bunu düşünüyorum. Randevum da 2 hafta sonra ama sanırım bekleyemeyeceğim. Sizde de böyle düşünceler var mı yoksa bi ben miyim..:olamaz:
ayni ben şu 10 gun geçmiyor bana napcam böyle bilmiyorum :olamaz:

Hayırlı sabahlar kızlar
Hayırlı güzel haberlerle dön inşallah Can'ım benim .

Günaydınnnnnn tombullaşmaya başlamış olan koca göbek adayı anneciklerrrrrr :anneadayı::KK68::KK68::KK68::KK68:
Tombullasmak mi canım ben git gide zayıflıyorum sabahtan beri yine kusma halindeyim. Karnım da da sancı var 11 de doktora gidecem umarım kötü birsey yoktur . bugün serum günüm .

İ

ben ilk hamileliğimde Folidoce kullanmıştım. O zaman hic midem bulanmamıştı. Şimdi sanki Folic Trio yüzünden midem bulanıyormuş gibi. Belki de ben yanlış düşünüyorum. Doktora sormak istiyorum. Biri sorsa keşke...
günaydın canım bende folic trio kullanmaya başladım gecen hafta başlamadan önce zaten bulantım vardı,sanmıyorum folic trionun yaptıgını ama yinede doktoruma sorarım bugun kontrolumuz var ;)

Günaydın taze anneler. Bu bulantı işinin genetik olduğuna inanmaya başladım. Ablamın iki kızı var ikisinde de hic bulantisi ve koku hassasiyeti olmamış. Bende de yok. Bir de ablam vitamin,demir hapı ve folik asit dahil hic bir ilaç kullanmamiş ikisinde de nasıl folik asit kullanmazsin dedim. "doktor hamile kalmadan 3 ay kullan yoksa hamile kaldiktan sonra bir ise yaramaz kulanma" demis. Bu bilgi bize ters biraz:))

Tombullasmak mi canım ben git gide zayıflıyorum sabahtan beri yine kusma halindeyim. Karnım da da sancı var 11 de doktora gidecem umarım kötü birsey yoktur . bugün serum günüm .
Aynı durumdayız ben de kilo verdim :( benim de yarın serum günüm. Allah yardımcımız olsun

benimde karnım şiş akşamları arada ağrım oluyor bende buna rağmen niye bu kadar ağrıyo Allah korusun düşük olcak die tedirgin oluyorum sanırım hormonlar yoğun duygular canım bnde olumsuzum sanki. hatta dün eşime sen bizimle hiç ilgilenmiyorsun die kapris yaptım :) umarım çabucak toparlanırız :anneadayı:

3 haftadır sürekli karnım şişti ve arada hafif de olsa ağrım oluyordu. Son 4 gündür ise hiçbir sıkıntım yok, ne mide bulantısı, ne şişlik, ne hazımsızlık, ne ağrı... Şimdi de acaba bebeğe birşey mi oldu da bu belirtilerin hepsi geçti diye bir his çöktü içime. Sürekli bunu düşünüyorum. Randevum da 2 hafta sonra ama sanırım bekleyemeyeceğim. Sizde de böyle düşünceler var mı yoksa bi ben miyim..:olamaz:[/QUOTE]

Benim de her günüm farklı oluyor. Bir sabah bulantı ile uyanıyorum, ertesi gün ne bulantı ne şişlik ne yorgunluk, bir gün sonra yine bulantı oluyor. Bulantım olmadığı günler ben de korkuyorum, bir şey mi oldu acaba diye. Benim randevum da 3 aralıktı ama ben 26 sına randevu aldım.

Aynı durumdayız ben de kilo verdim :KK43: benim de yarın serum günüm. Allah yardımcımız olsun

Kızlar yaaa geçecek bu Zaman'lar bende oğlumda öyleydim ama kızımda zerre bulantım yoktu ama göbeğim şimdi 4 5 aylık göbek gibi duruyo şişkinlik gaz biraz da homini gırtlak yemekten :D sizi de görcem geçici o bulantılar Allah'ın izniyle düzelcek

Günaydın taze anneler. Bu bulantı işinin genetik olduğuna inanmaya başladım. Ablamın iki kızı var ikisinde de hic bulantisi ve koku hassasiyeti olmamış. Bende de yok. Bir de ablam vitamin,demir hapı ve folik asit dahil hic bir ilaç kullanmamiş ikisinde de nasıl folik asit kullanmazsin dedim. "doktor hamile kalmadan 3 ay kullan yoksa hamile kaldiktan sonra bir ise yaramaz kulanma" demis. Bu bilgi bize ters biraz:))
Ben pek inanamıyorum o genetiğe :KK33:
Ablamla aramızda 11 hafta var. O çok rahat geçirdi ilk aylarını bense sürekli kusmaktan kilo verdim, serum takviyesi alıyorum :(

Kızlar yaaa geçecek bu Zaman'lar bende oğlumda öyleydim ama kızımda zerre bulantım yoktu ama göbeğim şimdi 4 5 aylık göbek gibi duruyo şişkinlik gaz biraz da homini gırtlak yemekten :KK70: sizi de görcem geçici o bulantılar Allah'ın izniyle düzelcek
sen çok mu yiyorsun karadenizZgelini ? resimdeki sizseniz hiç tombik gözükmüyorsun :KK19:

Kızlar yaaa geçecek bu Zaman'lar bende oğlumda öyleydim ama kızımda zerre bulantım yoktu ama göbeğim şimdi 4 5 aylık göbek gibi duruyo şişkinlik gaz biraz da homini gırtlak yemekten :KK70: sizi de görcem geçici o bulantılar Allah'ın izniyle düzelcek
Hiç geçmeyecek gibi geliyor :( ikinciye cesaret edemem ben galiba yani şimdilik tabi doğunca değişir fikrim muhtemelen. Gerçekten çok zorlanıyorum :cry:

Back