How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim cok bulantil oluyor.aksam 4 e kadar fena.ama 4 den sonra hic bsey yok aksamlari hic midem fln bulanmiyor 8. Haftamdayim sizce normal mi?bide 4 e kadar cok bsey yiyemiyorumda:KK43:
peynir yersen geçer mide bulantın. ben çareyi ezine peynirinde buldum. sabahları domatesle yiyince mide bulantım geçiyor çok şükür

Hayırlı sabahlar kızlar
Birazdan yola cikicaz kadın doğum bir bucuk saatlik uzaklıkta tekrardan kan testi vs. yapilcak belki alttan keseyede bakılır ama içimde bi sıkıntı var :KK43:
Lütfen dualarınıza ihtiyacım var :KK61:
iyi haberler bekliyoruz.. hakkında hayırlısı olsun canım

Amin canim sabah su içtim onu bile çıkardım suan yataktan çıkamıyorum halsizlikten birde bende karın ağrısı var geçmiyor eşimi çağırdım işten gelecek . şimdi bir bardak su verecek birine ihtiyacım var ama gurbet kmsem yok bu şehirde :KK43:
ahhh gurbet ahh gözün çıksın ne diyeyim. ben de yapayalnızım. dün yemek yapacak bile halim yoktu derslere zor giriyorum çocukların kokusundan bile midem bulanıyor. aslında temiz çocuklar ama psikolojik galiba. akşam eşim geldi sağolsun bana çorba pişirdi de yedim

Kızlar benimde yarın kontrolüm var ultrasona göre yarın 7+1 oluyoruz ama sat e göre bir hafta gerideyiz ben geç yumurtladıgımı düşünüyorum genelde 20. 21. Gün yumurtlardım doktor da gec döllenme olabilir dedi dua edin bize de inşallah kalp atısı duyabiliriz yarın

hayırlı haberlerle gel inş canım. benimde geç döllenme bende ctesi gidicem bakalım bir duysaydık bebişlerimizin kalbini hayırlısıyla. şuan ki tedirginliğini o kadar iyi anlıyorum ki. ama güzel şeyler düşün hep. nasıl heycanlanacağını, ne hissedeceğini falan düşün motive et kendini.

Kızlar benimde yarın kontrolüm var ultrasona göre yarın 7+1 oluyoruz ama sat e göre bir hafta gerideyiz ben geç yumurtladıgımı düşünüyorum genelde 20. 21. Gün yumurtlardım doktor da gec döllenme olabilir dedi dua edin bize de inşallah kalp atısı duyabiliriz yarın

hayırlı haberlerle gel inş canım. benimde geç döllenme bende ctesi gidicem bakalım bir duysaydık bebişlerimizin kalbini hayırlısıyla. şuan ki tedirginliğini o kadar iyi anlıyorum ki. ama güzel şeyler düşün hep. nasıl heycanlanacağını, ne hissedeceğini falan düşün motive et kendini.

Kizlar keseyi gördüm şükür ultrasonla baktı ama daha çok küçük dedi.. 10. Haftada kalp atışı duyulur dedi cok gec değilmi bu yaa
Doktor cok ilgisizdi alaycı bi şekilde konuşup durdu sinirlerimi bozdu
Idrarda iltihap varmış dedim kağıda bakti yoooo iltihap falan yok diyo:sinirli:

Kan alan kızlarda nerdeyse damarımı patlatiyolardi nasil şişti anlatamam :KK43:
Hala sızlıyor kolum Allahm çok sinir oldum ya oturdum ağladım :KK43:
Canım benim de 5+4 te sadece kese görünmüştü, bir hafta sonra bebek göründü. Bence senin durumun gayet normal. Hatta benim doktorum da kesen güzel değil gibisinden konuşmuştu o bir hafta nasıl geçti bilmiyorum. sonraki muayenede de gülerek seni korkuttum galiba demişti de çok sinir olmuştum. Bazı doktorlar maalesef bizim psikolojimizden hiç anlamıyor. Bence sen 2 hafta sonra başka bir doktora git. Ben sırf bu kötümser yaklaşımı yüzünden değiştirdim doktorumu.

6+1de bugün pıt pıt hareket eden bir kalp ve yolk sac gördük ama sesini duyamadık cihazda ses yokmuş allah herkese nasip etsin boş gebelik diye çok endişeliydim doktorum merak etme dolu dolu dedi
doğum tarihimiz aynı görünüyor canım çok sevindim.bende daha tomurcuk gibi minnakımı gördüm kalbi kendinden büyüktü yanıp sönüyodu :dua::dondurma: cumartesi ama benim iğneye göre 6+5 olduk doktorum cumartesi 5,5-6 haftalık dedi senin doktorun mu söyledi hafta ve günü:KK200:

Be
doğum tarihimiz aynı görünüyor canım çok sevindim.bende daha tomurcuk gibi minnakımı gördüm kalbi kendinden büyüktü yanıp sönüyodu :dua::dondurma: cumartesi ama benim iğneye göre 6+5 olduk doktorum cumartesi 5,5-6 haftalık dedi senin doktorun mu söyledi hafta ve günü:KK200:
Benim de sata gore 7.hafta olmasi gerek ama doktor 6+1dedi ultrasonda da oyle cikti gec dollenmeymis

Canım benim de 5+4 te sadece kese görünmüştü, bir hafta sonra bebek göründü. Bence senin durumun gayet normal. Hatta benim doktorum da kesen güzel değil gibisinden konuşmuştu o bir hafta nasıl geçti bilmiyorum. sonraki muayenede de gülerek seni korkuttum galiba demişti de çok sinir olmuştum. Bazı doktorlar maalesef bizim psikolojimizden hiç anlamıyor. Bence sen 2 hafta sonra başka bir doktora git. Ben sırf bu kötümser yaklaşımı yüzünden değiştirdim doktorumu.
bazı doktorlar espri yaptığını zannederken ne kadar kırıcı ve itici olduklarının farkında bile olamıyorlar.. gebelik tedavi sürecimde dört doktor değiştirdim ilki pco kistlerim olduğunu mühim değil diyerek söyleme gereği duymamış(!). diğerleri ilgisizdi. 3. gittiğim doktora artık tecrübeli gittiğim için sorular soruyordum sağlıkçı mısınız dedi ve alaycı alaycı açıklamalar yaptı misal bak bu yumurtan çatlıcak sperm gelecek döllenecek ve bebeğin burada oluşacak vs. iğne vurdu o yumurtam için bir hafta sonra gittim sanırım yumurtam çatlamadı dedim kasığımda şişlik hissediyorum dedim tiiye aldı zorla muayene etti ve yüz şeklini görmeliydiniz 4 CM kistim vardı. çok şükür 4. doktorumu arkadaşımın tavsiyesiyle buldum ve tavsiyeyle gittiğimi bile söylemedim çok iyi bir insan 3.ayımda gebelik oldu önce Allah sonra doktorum ile yaşadım sevincimi

Be

Benim de sata gore 7.hafta olmasi gerek ama doktor 6+1dedi ultrasonda da oyle cikti gec dollenmeymis
anladım canım benimki net hafta gün vermedi kısmetse bu cumartesi sorucam bende öğrenmek için. ben tedaviyle olduğumdan günümü biliyorum ona göre hesap yaptım sata göre bende 7 hafta oldum aslında

Kızlar bhcg kaç değerindeyken karından görünür kese ve kalp atışı?

Benimde bulantılar başladı.hiç birşey görmek bile istemiyorum.yarın da uçak yolculuğum var.evime geri dönüyorum.nasil gidicem hic bilmiyorum.çok stresliyim:KK43:

anladım canım benimki net hafta gün vermedi kısmetse bu cumartesi sorucam bende öğrenmek için. ben tedaviyle olduğumdan günümü biliyorum ona göre hesap yaptım sata göre bende 7 hafta oldum aslında
Ultrason fotografinda 6w 1d yaziyo canim week hafta day gün ordan da bakabilirsin

Kızlar benim hiç iştahım yok ya :S zorla yiyorum..
onun dışında da böyle yerde oturup veya laptop başında karnım biraz sıkışınca ağrı oluyor uzanınca geçiyor acaba normal mi

günaydın canım bende folic trio kullanmaya başladım gecen hafta başlamadan önce zaten bulantım vardı,sanmıyorum folic trionun yaptıgını ama yinede doktoruma sorarım bugun kontrolumuz var :KK66:

Günaydın, çok teşekkür ederim. Benim randevum 3 hafta sonra. Neden o kadar zaman sonraya verdi bilmiyorum. Ben daha kan tahlili bile yaptırmadım. HCG değerimi bile bilmiyorum. :110:

Ben hamile kalmadan önce doktor folic trioyu vermişti istersen sende premesis i dene bulantılara iyi geliyormuş ve premesis tamamen bitkiselmiş

Doktora sorabilsem deneyeceğim. Ama o zamana neredeyse bitmiş olacak Folic asit kullanma zamanı...Kafam çok karışık. Cevap için çok teşeşkkür ederim.

Back