• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dün akşam olmuştu sabahta yine silipte gelince gidelim dedik canim. Suan agrim sizim yok bir dahada olmadi iste porluton igne oldum
Gecmis olsun canm bende gecen hafta o igneden oldum fitilide 4 e cikardi tedbir olsun diye..Igneyi de bi tane daha verdi yarin yine yaptircam..

Daha önceden çocuğu olan hamişler birşey sormak istiyorum size, benim göğüslerim çok şişti acıyor. Yatakta yan yatsam bile yanları ağrı yapıyor, daha ilk haftalardan sırt üstü yatmaktan bıktım. Bu acı ve şişlik geçiyor mu?
Ağrı azalıyor ama dolgunluk artıyor bol bol kremlenin çünkü zamanla gogusler de catliyor

Leke seklinde inşallah geçer ya stres yapiyor o da midemde yanma yapiyor :KK43:
Gaviscon yada yalcid surup bulundur canm evde bi yudum ic hemwn yanmayi bastiriyo stres yapma dicem ama ayni seyleri yasiyoruz cogumuz mumkun degil biliyorum..Ben oyuna sardim deli gibi bilgisayarda oyun oynuyorum dusunmemi engelliyo.

Kizlar esas mevzuyu unuttum yarin kpss var..Son 2 aydir malum tedavi o bu derken bosladim ama hazirlandm da..Simdi doktor evde dinleniceksin dedisadece yemek ve tuvalete kalk dedi..Esim de sinavi unut diyo kendimi iyi hissediyorum kanama da yok desemde nafile..Bu yildan umutluydum..

Kizlar esas mevzuyu unuttum yarin kpss var..Son 2 aydir malum tedavi o bu derken bosladim ama hazirlandm da..Simdi doktor evde dinleniceksin dedisadece yemek ve tuvalete kalk dedi..Esim de sinavi unut diyo kendimi iyi hissediyorum kanama da yok desemde nafile..Bu yildan umutluydum..
Bende yarın giricem ama heo aklıma ya sınavda midem bulanmaya baslarsa napıcam diyip duruyirum ona kafayî taktım

Bende ayniydim dune kadar dunden beri rahatim gecmedi tam agrisi ama artik rahat saga sola donup yatabiliyorum ..
Sonucta 9 ay agrimaz sanirim yoksa nasil olur halimiz ☺
İşte bende onu merak ediyorum kaç ay devam edecek. Daha geçmedi benimki

Mide bulantısı ve ağzımda garip bir tat var. Bir önceki hamileliğimde hiç midem bulanmamıştı. Geçer mi bu günler biri moral versin lütfen :KK57:

Back