2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardimcimiz olsun. Ben oğlumun doğumundan sonra kolumda damar tıklandığı için 30 tane iğne kullanmıştım kan sulandirici. Ama hemşire komşumuz vardı o kolumdan yapmıştı. 30 tane bile çok zor gelmişti. Şimdi 240

Benim Dr um ovulasyon günü başlattı ilaç poşetlerimle gidiyorum her yere teyze gibi komik geliyor esimin ise giderken sorduğu ilk soru ilaçlarını aldın yanına demi
Aynen ya.Ananemin ilaç poşeti var hergün onu ister, ben de diyorum ananem gibi oldum.Allah bebislerimize sağlık versin de katlancaz artık.

ben heterozigot taşıyıcısı oldugum için ozmn gerek gördü ,normalde bazı doktorlar gerek görmüyor,bende biraz zorladım acıkcası bir tane kaybım oldugu için,sen homozigot musun canım ?
Bende heterozogot um ama 4 kaybim var gebelik öncesi başladım her Dr farklı yol izleyebiliyor

ben heterozigot taşıyıcısı oldugum için ozmn gerek gördü ,normalde bazı doktorlar gerek görmüyor,bende biraz zorladım acıkcası bir tane kaybım oldugu için,sen homozigot musun canım ?
Ikisi heterezigot biri homozigot 3 gende pihtilasmam var ikide kayip doktor vermese sanirim bende beklerdim .. Allaha emanet Normalde vermiyorlar kalp atimi olmadan cunku korkuyorlar dis gebelik vs olur diye..

Benim Dr um ovulasyon günü başlattı ilaç poşetlerimle gidiyorum her yere teyze gibi komik geliyor esimin ise giderken sorduğu ilk soru ilaçlarını aldın yanına demi
Benim supriz oldu o yuzden ögrendigim gün baslatti .. Bu ay aşilama yaptiracaktim strestliydim yined mi doktora gidicem vs diye aa bi baktim hamileyim ☺ Allaha cok sukur Bana en güzel hediyeyi verdi ❤

valla ben ikizlerim keşke ikizler olsaydı :))) ama eşim bir ikizleri daha kaldırabilir mi bilmiyorum :)))))) hayırlısı artık kızlar bakalım bahtımıza ne çıkacak :)

Benim supriz oldu o yuzden ögrendigim gün baslatti .. Bu ay aşilama yaptiracaktim strestliydim yined mi doktora gidicem vs diye aa bi baktim hamileyim ☺ Allaha cok sukur Bana en güzel hediyeyi verdi ❤

canım yaaaa o kadar duygulandım ki şaun :) benimde aynı böyle oldu. tüp bebek raporu çıkarmaya çalışıyordum 9 aydır olmuyor diye en son olarak röntgen için hsaatneye gittim 2 kere kapısından döndüm giremedim daha bata 4 gün vardı olmuyor ama ya olduysa diye gittim kan verdim bi baktım 5,74 şok oldum döne döne doktor aradım bu ne demek hamile olabilir miyim diye sonra tüp bebek bölümünde bir hemşire sağolsun olmuş gibi duruyor sakın girme röntgene 2 gün sonra yine kan ver dedi 2 gün sonra 24,7 olmuştu çok şükür keseye kadar geldik darısı kalp atışına inşallah. bende hamile olmasam bu ay tüp bebeğe başlıcaktık.

Kismet iste canim yaa .. 3 bucuk sene oldu sanirim ben artik olmayacak benim cocugum diyordum heleki tedavisiz benim olmaz o sans bana vurmaz diyordum ..
Ve nisanda son kez asilama yaptirdim daha da doktor yuzu gormedim hep bisi cikti gidemedim..
Doktorda baska sehirde olunca iyice zorlasti durum derken ekim ayina karar kildik ikinci asilama icin .. Ama cok sukur ki o streste girmeden geldi ☺

Son düzenleme:
Hamileler arasındaki birçok söylentide maden suyu, soda içmenin zararlı olduğu sık olarak dillendirilir. Aslında maden suları, sodalar içerdikleri zengin mineral (örneğin kalsiyum, magnezyum gibi) ve eser elementler (flor, selenyum, iyot ve lityum gibi) nedeniyle yararlıdırlar. Maden sularındaki minerallerin biyoyararlanımı yüksektir ve neredeyse sütteki değerler kadardır. Maden suyundaki minerallerin yararı özellikle yiyeceklerden yeterli mineral alamayanlarda belirgindir. Mineral ve eser elementleri maden suyundan almanın diğer bir yararı aynı zamanda yeterli su tüketimine de yardımcı olmasıdır
Amine Busra

çok sağol canım Allah razı olsun. peki marka olarak neler kullanıyosunuz?

Maşallah canim rabbim hepimizinkini sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…