Doğru söylüyorsun canım ama bana bu bile zor geliyo.35 senedir ailemden hiç ayrilmamistim.Seninki gurbet olmuyor canim her hafta sonu gittigine göre ☺ Biz senede bir gidiyoruz
Ben dünkü ignemi ağlayarak yaptım son 3 gündür hep kanıyor sonrasında ki yanma cabası iğne yeri sis hareket ettikçe acıyor ama napalım dayanacaz Kuzular için ben üstelik 2 iğne yapıyorum ikincisi bağışıklığı güçlendirici bizim yollar biraz taşlı dayancazKızlar ben kan sulandirici iğne kullanıyorum, kayıplarım olduğu için. Az önce ignemi yaparken çok canım yandi, iğne zor girdi, kanadı bi de.9.aya kadar nasıl yapcam yaa.
Ben gobek deliginden 4 parmak hizasi alip vuruyordum doktor kanayani görunce sen cok ileriye yapmissin 2 parmak hiza al dedi .. Ondan sonra cok az aci hissettigim igne oldu Yanmadi bile dik vurmayada dikkat ediyorum ..Ben dünkü ignemi ağlayarak yaptım son 3 gündür hep kanıyor sonrasında ki yanma cabası iğne yeri sis hareket ettikçe acıyor ama napalım dayanacaz Kuzular için ben üstelik 2 iğne yapıyorum ikincisi bağışıklığı güçlendirici bizim yollar biraz taşlı dayancaz
Ben de sade soda dışında icemem yıllar önce alıştım içine meyve doğrayın güzel. Olur sonra alisorsiniz ben günde 2 3 icerdim yazın şimdi bir tane içiyorum birde çiğ badem yemeye başladım bacaklarımda kramplar varBende sevmezdim icine limon sıkınca sevimli hale geldi .. Sirf bebekler icin iste hersey
Bende 27 sene ayrilmadim ama alistim artik evimi özlüyorum nereye gidersem gideyim.. ☺Doğru söylüyorsun canım ama bana bu bile zor geliyo.35 senedir ailemden hiç ayrilmamistim.
Tatlım ben 20 gündür yapıyorum igneyi benimde 2 parmak ilerisi kanadı asıl göbegim çok yağlı olduğu için mi kanıyor anlamadım göbek deliğine yakın yer girerken çok acıyorBen gobek deliginden 4 parmak hizasi alip vuruyordum doktor kanayani görunce sen cok ileriye yapmissin 2 parmak hiza al dedi .. Ondan sonra cok az aci hissettigim igne oldu Yanmadi bile dik vurmayada dikkat ediyorum ..
Bende bu yaz alistim sicaktan gunde 3 4 tane iciyordum ☺ Simdi doktor gunde 1 demedi ama 1 iciyorum sayisini sormadim cunku .. Bende cig kaju yiyorum cok önemliymis ama cok kötü tadi var hic sevemedim sifa niyetine karisik atiyorum agzima arada kayniyor..Ben de sade soda dışında icemem yıllar önce alıştım içine meyve doğrayın güzel. Olur sonra alisorsiniz ben günde 2 3 icerdim yazın şimdi bir tane içiyorum birde çiğ badem yemeye başladım bacaklarımda kramplar var
Demekki vucuttan vucuda oda degisiyor bende yag yok tutacak ette yok zorla yapiyorumTatlım ben 20 gündür yapıyorum igneyi benimde 2 parmak ilerisi kanadı asıl göbegim çok yağlı olduğu için mi kanıyor anlamadım göbek deliğine yakın yer girerken çok acıyor
korkutmayın kızlar beni bende başlayacagımBen dünkü ignemi ağlayarak yaptım son 3 gündür hep kanıyor sonrasında ki yanma cabası iğne yeri sis hareket ettikçe acıyor ama napalım dayanacaz Kuzular için ben üstelik 2 iğne yapıyorum ikincisi bağışıklığı güçlendirici bizim yollar biraz taşlı dayancaz
Günde bir tane için diyorlar genelde bol bol ceviz yemek lazım ama kabuklu alıp kırıp yemek lazım birde pekmez içmek lazımBende bu yaz alistim sicaktan gunde 3 4 tane iciyordum ☺ Simdi doktor gunde 1 demedi ama 1 iciyorum sayisini sormadim cunku .. Bende cig kaju yiyorum cok önemliymis ama cok kötü tadi var hic sevemedim sifa niyetine karisik atiyorum agzima arada kayniyor..
Dogru soyledin ovalamamak baska ne denir kikorkutmayın kızlar beni bende başlayacagım(( Allah kolaylık versin birde iğne vurulan yeri sadece bastırmak gerekiyormuş bir kaç dakkika ,ovalamamak gerekiyormuş dogru telaffuz ettim mi bilemedim ilk aklıma gelen ovalamamak fiili oldu
Ben hamile oldugu ögrendigim gunden beri rengim bembeyaz ☺elimden geldigince pekmez iciyorum 1 kasikta olsa özellikle ac karnina daha faydali .. Kuru yemisten midem bulandi artik getiriyorum zorla yiyorumGünde bir tane için diyorlar genelde bol bol ceviz yemek lazım ama kabuklu alıp kırıp yemek lazım birde pekmez içmek lazım
Korkma tatlım her bünye aynı değil ben daha önceki gebeligimde de vurmuştum acımamisti demekki zaman geçtikce naz katsayısı artıyor birde hormonlar dan sanırım çok duygusalim ondandan ağlamis olabilirimkorkutmayın kızlar beni bende başlayacagım(( Allah kolaylık versin birde iğne vurulan yeri sadece bastırmak gerekiyormuş bir kaç dakkika ,ovalamamak gerekiyormuş dogru telaffuz ettim mi bilemedim ilk aklıma gelen ovalamamak fiili oldu
Benim Dr um ovulasyon günü başlattı ilaç poşetlerimle gidiyorum her yere teyze gibi komik geliyor esimin ise giderken sorduğu ilk soru ilaçlarını aldın yanına demiDogru soyledin ovalamamak baska ne denir kiKorkma canim alti üstü 240 tane igne
Benim doktor hemen baslatti kalp atimini duymadan ilk kan sonucunu aldim basladim ..
ben heterozigot taşıyıcısı oldugum için ozmn gerek gördü ,normalde bazı doktorlar gerek görmüyor,bende biraz zorladım acıkcası bir tane kaybım oldugu için,sen homozigot musun canım ?Dogru soyledin ovalamamak baska ne denir kiKorkma canim alti üstü 240 tane igne
Benim doktor hemen baslatti kalp atimini duymadan ilk kan sonucunu aldim basladim ..
ay bende aglıyorum herşeye zcok aglak birşeydim iyice öle oldumKorkma tatlım her bünye aynı değil ben daha önceki gebeligimde de vurmuştum acımamisti demekki zaman geçtikce naz katsayısı artıyor birde hormonlar dan sanırım çok duygusalim ondandan ağlamis olabilirim
eşim almış banada sonra kendi tattı beğenmedi ben ağzıma sürmedim dahaBende bu yaz alistim sicaktan gunde 3 4 tane iciyordum ☺ Simdi doktor gunde 1 demedi ama 1 iciyorum sayisini sormadim cunku .. Bende cig kaju yiyorum cok önemliymis ama cok kötü tadi var hic sevemedim sifa niyetine karisik atiyorum agzima arada kayniyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?