Gelecek inşallah canım Rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin öyle zamanlar gelecek ki doğum çantası hazırlığı muhabbeti olacakEsimde bana kiziyor oldu oldu bu cocuk diyorTadini cikar kotu dusunme sakin hersey guzel olacak deyip duruyor bende biraktim tüm olumsuzluklari hep olumlu düsünüyorum .. O bebekler buraya gelecek
kendi ailemde evli tek benim, halamın torunları epey büyük sadece bir kuzenim benle evli ama onunda yok zaten pek görüşmüyoruz. annemin tarafından tek evli benim hepsi küçük :) eşimin ablasının çocuğu yok tüp bebek deniyor... kuzenlerinin var ama farklı illerdeler..
istanbuldayım ama anneme ve evli olmadan evvelki çevreme 1 saatlik uzaktayım. yani bizde herkese gidemeyiz herkeste bize gelemez doğumgünümüz aileler arasında olur nasipse ancak :)
Cok dogru söylüyorsun ben ilk gebeliğimde hergün korktum hergün kötü bişey okuyup benımde basıma gelicek sandım korkudan dısarı cıkmadım hiçbişeyi güzel yaşayamadım yazıp sizi de korkutmak kötü etkilemek istemem ama sonu kötü bitti halde keşke tadını cıkarsaydım dediğim cok oldu ozaman aman bişey alma sona dogru al dediler heveslerimi erteledim şimdi kimseye kulak asmıyorum umut ediyorum umutluyum keyfini tadını cıkarıcam diyorum biz nekadar önlem alsakta sakınsakta Allah ne dediyse önüne geçemiyoruz dua edip Allaha sığınıcaz o ol dediyse olur elbet sabredicez dua edicez Allah hepimizin yardımcısı olsun 9ayı güzel keyifli geçiririz inşallahCok korkarak yaziyorum herseyi bazen diyorum cok kaptirip ilerisini dusunme ani yaşa sonra diyorum tadini cikar belki bu gunler bir daha gelmeyecek ve uzuleceksin tadini cikaramadigin icin korkudan ..
Bence dua edip her zaman masallah insallah deyip herseyide konusmaliyiz olacak olan zaten ne yaparsan yap oluyor ..
Sela okunuyor burda güzel gündeyiz .. Rabbim butün hamilelere sag salim bebeklerine kavusmayi nasip etsin insallahhh..
Olsun duyulsunda gec olsun bisi olmazArtik yapacak bisi yok kismetleri hangi burctaysa .. Bende hep diyordum burgun cocugum olursa onu okul zamani doguracagim hep dogum gunlerine gidip gidip kendininki yaz tatiline denk gelmesin kimse gelmez kutlamaz Ama sanirim buyuk konustuklarim beni buldu
Haha bu burç muhabbeti bende var geç döllenmeden dolayı benim de sat a göre 9. Haftaya girmem lazımdı meğer 2 hafta geç olmuş.yengeç pek istemiyordum biraz daha geç doğup aslan ya da biraz daha erken olup ikizler olsun diyordum :) ama hayırlısı tabiAl_pi benim tahmini doğum tarihim değişti yaaa geç döllenme olmuş 1,5 hafta geri attı bizi dün ki kontrolde tam 5 haftalık çıktı bebişim sata göre 6+4 tü bakalım tam olarak tahmini doğum tarihi ne zaman verilecek bilmiyorum ama tahminimce 20- 21 temmuz gibi olacak sanırım :) zaten eşim şunu bi kaç hafta tutamaz mısın aslan burcu olsun diyip duruyordu tam istediği oldu :))) bu arada aranızda geç döllenme var mı arkadaşlarr ben araştırdım bir zararı olmazmış ama doğum tarihi için yanıltabilirmuş galiba.
Yengeç aslında iyidir ama çok duygusal oluyor ben daha cabbar olsun ki çok kırılmasın üzülmesin istiyorum.Duygularına yenilmesin hayatla daha kolay mücadele edebilsinyengeç nasıl ki çevremde hiç yokk
Bnm 5+4 civarı kese ve yolk kesesi görünüyordu bi tek bu hafta görücez inş bebişiSelam kızlarrre 5+4 ken gittim yani dün karından böyleydi doktorum kesenin içinde bişeyler görüyorum dedii sizinde böyle miii. Teşekkürlerrrrr hepinize
Canım apandisit olduysan eğer senin normal yapman gerekiyor zaten..tabi herşey yolunda giderse..2003te oldum ama izi çok belirgin
yok bana hep sen ameliyatlısın normal yapamazsın diyodu çok bilen kişiler. normal uygunsa tabikide normal isterimCanım apandisit olduysan eğer senin normal yapman gerekiyor zaten..tabi herşey yolunda giderse..
Apandisit ameliyatında zaten dokuların hasar görüyor . .karın duvarın dikiliyor iplerle..
Aynı yerden sezeryanda tekrar kesildiğini düşün yani dokulara zarar vermiş olursun..ve sezeryanda bagirsaklara dokunuluyor zaten Apandisitte bir bağırsak biliyorsun
Boşuna ikinci kez bağırsaklarına elletme..
Eğer herşey yolunda ilerlerse normal dogumu düşün bence..apandisitle bir ilgisi yok ddogumun.mecbur kalinirsa sezeryan olmaz mı olur ama ne gerek var vucudu yipratmaya. .
Benimki tup bebek eşim hiç kiyamiyor hiçbir is yaptırmıyor . .bulaşık makinesine eğilmemi dahi istemiyor.. hep dışarıdan yiyoruz :) yada annelerde . .benim eşimde akşam bana kızdı kafan da kurup kurup uyuyamıyosun dedi akşam acımış bana yemek ısmarladı
bence ilaçtan değildir canım şu birkaç gündür bende de başladı ama yine de dr a danış istersenKızlar benim mide bulantım yoktu bu imom adlı gıda takviyesini içmeye başlayınca mide bulantıları başladı sanki bi bilgisi olan var mı
ben de iş yapmıyorum zaten sağolsun yapıyor. sadece yemek yapıyodum ama stresten uyuyamıyorum çok yorgunumBenimki tup bebek eşim hiç kiyamiyor hiçbir is yaptırmıyor . .bulaşık makinesine eğilmemi dahi istemiyor.. hep dışarıdan yiyoruz :) yada annelerde . .
Belki de canım dikkat ettim yağlı bişey yediğimde daha kötü oluyor midem yarın gidicez sorayım bakalım gerçi geçen hafta benim midem iyi dediğimde 6. Haftadan sonra başlar demişti bende başlasa bi hassasiyet olurdu demiştim ammaa işte sonuç ortadabence ilaçtan değildir canım şu birkaç gündür bende de başladı ama yine de dr a danış istersen
raporluyum ben ise gitmiyorum . .evde tek başımayım sürekli düşünüyorum nolacak nolacak diye..geceleri çok kalkıyorum huzursuzlugum var yani.. sürekli bir yorgunluk hali.. benimki tup bebek . . o hormon ignelerinin vermiş olduğu depresif ruh hali . .off ne zaman gececek bilmiyorumben de iş yapmıyorum zaten sağolsun yapıyor. sadece yemek yapıyodum ama stresten uyuyamıyorum çok yorgunum
Can'ım çok teşekkür ederim çok saolBn akdeniz anemisiyim korkmana gerek yok çünkü arda halsizlik çok yorulduğumda hafif baş dönmesi dışında bişey yok int okuduklarına aman inanma
Benim de ilk iki bebiş sezeryan oldugu için bu da öyle olcak, ben sanırım 17 temmuzda isticem günü çünkü 38 + larda alıyordu sezeryana :)Hic bahane yapmayacagim ben zaten sezeryan olacagim
Kan pihtilasmasi varya onu bahane edebilirim gerci
Bu saat olmuş hala bişey yemedim . .canım istemiyor..mutfağa gidip dolabı açınca tek dikkatimi çeken bir limon oldu
bu satirlari yazarken biryandan da limon yalıyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?