2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya siz yazdıkca ben iiyice bir şüphelenir oldum ne sık wc ye gidiyom ne akıntı var ne ağrı ne bişi sadece mide bulantısı normalmiyim benn

sık wc bıraz psikolojik benım yanı eskıden tutardım sımdı az gelse de gıdesım gelıyo zarar etmesın dıye..akıntı bende de yok tek bı kez sarı akıntı oldu o kadar..mıde bulantısı da bende yok mesela herkesın farklı

Bizim cinsiyet olayı karışık aslında inanmam ama geyigine bakayım dedim Çin kız diyor Rus erkek
Benim içimede birgün erkek doğuyor birgün kız herkez kızın olsun inşallah diyor o yüzden kız daha çok içime doğuyor sanki

Benim de akıntı çok ağrı kesildi şükur bu hafta ama akıntı hep var oglumdada vardi surekli doğana kadarda oluyor zatrn
Mide bulantilarimda başladı bu hafta oglumda 4. Aya kadar çıkarmıştim hep galiba buda bulantili gecicek

Ahh yaa benimde annem bakıyor çocuğa. İyi ki var anneler. Yoksa yemek yapmak zulüm olurdu. Çocuk küçük olunca
Ah annem de uzakta benim kimsem yok yardım edecek bu aralar çok yalnız hissediyorum kendimi hamilelikten olsa gerek

İlkinede pek benzemiyor herşeyden korkar oldum

Benim değerimde 12951.75 çikmis. Dün doktora gösterdim 6 haftalik hamilesin dedi. Saglik ocagindaki hemsirede değerin yüksek ikiz olabilir dedi. Sizcede yüksekmi kani 5+ 2de verdim

Benim değerimde 12951.75 çikmis. Dün doktora gösterdim 6 haftalik hamilesin dedi. Saglik ocagindaki hemsirede değerin yüksek ikiz olabilir dedi. Sizcede yüksekmi kani 5+ 2de verdim
Degeriniz yüksek bencede ikiz üçüz olabilir :) Kese goründümü peki ? O zaman belli olur cogul gebelik mi ..

Kızlar hepinize günaydın yaklaşık 2 haftadır oğlumdaki kansızlık ile uğraşıyoruz dün doktor tek Bi tahlil kaldı onu da yaptığımda emin olucam ama büyük ihtimalle Akdeniz anemisi Dedi. Hiç iyi değilim perişanım daha 2 yasında kuzucuk ben çok korkuyorum nedir ne değildir bu hastalık Bi fikrim bile yok

Canim benim ailem de de Akdeniz anemisi var çok büyük bir rahatsızlık değil kan değerleri düşük oluyor onu da benim annem kan almıştı ki doğumdan sonra kız kardeşim Akdeniz anemisi taşıyıcısı hiç bir sıkıntı yaşamadık . önemli olan şey evlenirken Akdeniz anemisi taşıyıcı ise taşıyıcı ile evlendiginde çocuklar hastalıklı oluyor . onun dışında bi rahatsızlığı yok. doktor da oglusun kan ilacı demir hapı vericektir

Gunaydin canim nasilsin dunden sonra gelen giden akinti vs oldumu
sağolasın canım akıntı yada lekelenme gibi bir durum yok çok şükür ama bu mide rahatsızlığı fena etkilemeye başladı.. tam bulantıda diyemiyorum ama çok fenaymış ya inşallah lekelenme falanda olmaz akşam sağolsun eşim dışarda yedirdi yemek sonrada yattım hep evde çamaşırları astı falan Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…