2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim daha ilk bebeğim cinsiyeti farketmez ama ne bende ne eşimin ailesinde hiç kız yok ..4tane erkek yeğen bende,3tane erkek yeğen eşimde var.durum böyle olunca kız bebek istiyoruz tüm aile:))
Bende kızım olsun istiyorum ama nasip hayırlısı tabiki sağlıklı olsun da

sen de mi geç yumurtladın benım gıbı 7. hafta gozukuyosun da

Bnmde bulantım yoktu diyodum yavaş yavaş başlıyor gibi

ilişki var mı sizde arkadaşlar ben dr a sormadım ama korkuyorum üç ay istemiyorum açıkçası gerek yok ama eş öyle düşünmüyo

Biz dr.a sormadık ama yapmıyoruz.Daha önce kayıplarım olduğu için korkuyoruz.Esim de anlayışlı bu konuda.Kayiplarimin ilişkiyle alakası yoktur belki ama, dr.da alakası yok dedi, yine de tedbirli davranmak lazım.

Ben oğluma 2 aylık hamileyken ilişki olmuştu. Sabahında hayatımda yasamadigim bir basdönmesi oldu ve 1 hafta sadece tuvalete gittim, o da düserim diye korkarak.Serumla geçti. Dr.onunla alakası yok dedi ama biz korktuk ve doğuma kadar hiç ilişki yaşamadık. Tabi kırk cikincaya kadar da.Esim yüzün kireç gibiydi diyodu, tansiyonum 8 e 3 e düşmüştü.

hmm yok ya başka türlü de yaşanır ilişki o riski göze almam ben de.. benım de tansıyonum genel olarak dusuk :/ 9 a 7 geziyorum

Kızlar iyi akşamlar.size sorum kasıklarınızda ağrı oluyo mu bıçak saplanır gibi.sürekli değil ama.ayakta çalısıyorum sürekli aklım kalıyo bişi olcak diye.

Tabi herkeste olacak diye bişey yok.Ben yapı olarak biraz narinim.

Kızlar iyi akşamlar.size sorum kasıklarınızda ağrı oluyo mu bıçak saplanır gibi.sürekli değil ama.ayakta çalısıyorum sürekli aklım kalıyo bişi olcak diye.
Benim çok ayakta kalınca oluyor.Biraz iş yapıp biraz dinleniyorum.

Arada 5 dk.da olsa dinlenmen lazım. Amin inşallah.

Ya siz yazdıkca ben iiyice bir şüphelenir oldum ne sık wc ye gidiyom ne akıntı var ne ağrı ne bişi sadece mide bulantısı normalmiyim benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…