Bende kızım olsun istiyorum ama nasip hayırlısı tabiki sağlıklı olsun daBenim daha ilk bebeğim cinsiyeti farketmez ama ne bende ne eşimin ailesinde hiç kız yok ..4tane erkek yeğen bende,3tane erkek yeğen eşimde var.durum böyle olunca kız bebek istiyoruz tüm aile:))
Bana da birseyler kokuyor sürekli benim gidişim hayırlı değil gibi çok kilo alıp doğum zor olsun da istemiyorum ama akışına bıraktım yemek konusundaBende tv dee Menemen yiyorlardı nasıl da istedi cnm 2 gün üst üste yaptırdım eşime :)
sen de mi geç yumurtladın benım gıbı 7. hafta gozukuyosun daevet gördü keseyi daha çok küçük dedi benim durumum biraz karışık o yüzden çok tedirginim kalp atışını bende sabırsızlıkla bekliyorum inş hepimiz sağ salim kucagımıza alırız bebeklerimiz
Bnmde bulantım yoktu diyodum yavaş yavaş başlıyor gibiKızlar benim mide bulantilarim başladı, baş dönmesi de var.Cok çabuk yoruluyorum. Bi de benim tsh ım biraz yüksek çıktı, 8.36.Hamilelerde 2 bucugun altinda olması gerekiyormus.Simdi sabah aç karna ilaç kullanıyorum. Daha önce tsh sorunum yoktu.
Benim de sarı akıntı yogunlaştı normalmi kibenim iki haftadır çok fazla bide sarı renge daha yakın
Gunumuz ayni canim seninle. Progestan kullaniyomusun? Ben ondan biliyorum bu sari akintiyiBenim de sarı akıntı yogunlaştı normalmi ki
Hayir yasak bizde de kesinlikle ve kabullendi, hem o sorumlulugunu alabilcekmiilişki var mı sizde arkadaşlar ben dr a sormadım ama korkuyorum üç ay istemiyorum açıkçası gerek yok ama eş öyle düşünmüyo
Kullandığım tek şey gıda takviyesi canım bu cumartesi gidicem doktora kalp atışları için daha hiç bir test vs de yapılmadıGunumuz ayni canim seninle. Progestan kullaniyomusun? Ben ondan biliyorum bu sari akintiyi
Anladim canim. Kahverengi yada kirmizi olmadikca normal diyolar.. herkes normal diyor sari akintiya beyaz akintiyaKullandığım tek şey gıda takviyesi canım bu cumartesi gidicem doktora kalp atışları için daha hiç bir test vs de yapılmadı
Ben oğluma 2 aylık hamileyken ilişki olmuştu. Sabahında hayatımda yasamadigim bir basdönmesi oldu ve 1 hafta sadece tuvalete gittim, o da düserim diye korkarak.Serumla geçti. Dr.onunla alakası yok dedi ama biz korktuk ve doğuma kadar hiç ilişki yaşamadık. Tabi kırk cikincaya kadar da.Esim yüzün kireç gibiydi diyodu, tansiyonum 8 e 3 e düşmüştü.
Benim çok ayakta kalınca oluyor.Biraz iş yapıp biraz dinleniyorum.Kızlar iyi akşamlar.size sorum kasıklarınızda ağrı oluyo mu bıçak saplanır gibi.sürekli değil ama.ayakta çalısıyorum sürekli aklım kalıyo bişi olcak diye.
Ben malesef ayakta çalışıyom.Allahım bebeklerimizi sağsalim bize bağışlasın inşallahhBenim çok ayakta kalınca oluyor.Biraz iş yapıp biraz dinleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?