2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim özellikle aklıma gelip canım istemiyor reklamlarda ya da facebookta vs. Resim gorunce canim cekiyor
Aynen benimde ya hic aklima birsey gelmez gecen gun bi tv programinda birsey gordum esimden istedim yuh dedi o nerden aklina geldi diye tv de gördüm dedim sen tv izleme dedi bana

D vitamini benim de hep düşük , önceki gebeliğimdeki doktorum 'ben Türkiye'deki ölçümlere güvenmiyorum , çünkü bugüne kadar bir tane bile değerleri normal insan gelmedi' demişti.
Bana geneli 4 5 fln cikio ama senin 29 çıktı gayet ii demesine rağmen devit 3 yazdı. sizin kaç çıktı? devit 3 verdi mi

Bende lays reklamını izlemiştim cnm cips çekti eşimi gönderdim aldı geldi hepsini yedim . . normalde eve hiç girmez cips ama yedim valla büyük iştahla . .bidaha yemicemm

herkese merhaba ne güzel aş ermeye başlamışsınız benimde kafam bi rahatlasa bende şöyle doyasıyla tadını çıkarsam
bügün tekrar dr gittim başka bir dr baktı daha çok küçük ama normal bir gebeliğe benziyor dedi betam 1380 çıktı bende haberler böyle inşş en yakın zamanda kalp atışını duyarız

tırnaklarınızda beyaz lekeler oluştu mu çinko çekiyomuş bebek bizden ondan oluyomuş benım olmuş biraz..
haftada ıkı kez balık yıyomusunuz gebeşler dr öle söledi pek de sevmıyorum başka yolu yok mu yaa zorla yiyom

keseyi mi görmedin canım? tadını çıkarmak yalan valla şimdi de kalp atışı duycaz mı stresi var

Yaz bakalım derdini bi
Ben bir ah önce ilişkiye girdim 5. Kez yapmış olmamıza ragmen hala kan geliyor ilişki sırasında ve sonrasında da ara ara iç çamaşırım kirleniyor. Bu durum benim paikolojimi bozdu. Doktora gitsem ailem anlayacak diye korkuyorum be yapmalıyım

Forumlardan bir derdim var bölümüne bakın derim bu sayfa hamile sayfasi

doktora gıdınce aılen nıye anlıyo doktor arayıp kızınız bakire değil mi diyor

keseyi mi görmedin canım? tadını çıkarmak yalan valla şimdi de kalp atışı duycaz mı stresi var
evet gördü keseyi daha çok küçük dedi benim durumum biraz karışık o yüzden çok tedirginim kalp atışını bende sabırsızlıkla bekliyorum inş hepimiz sağ salim kucagımıza alırız bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…