- 27 Eylül 2015
- 3.971
- 5.377
canim dinlen oyleyse cok yorma kendiniKullanmıyorum canım. Uçakta olmuş kanama, şimdi de yurtdışındayım, arasam anca yat dinlen der heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim dinlen oyleyse cok yorma kendiniKullanmıyorum canım. Uçakta olmuş kanama, şimdi de yurtdışındayım, arasam anca yat dinlen der heralde
Ben yapmiyorum simdi. Yemek yapiyorum sadece. Dün ütü yaptim bugun gordum iste..Sağolasın canım biraz rahatladım. Biraz dikkat etmek lazım demek ki... Normalde yaptığım her işi yapmaya devam ediyorum ben de, frene basıcam biraz bu bana ders olsun :/
Daha sonra pişman olmaktansa şimdi tavuk gibi yatalım daha iyiBen yapmiyorum simdi. Yemek yapiyorum sadece. Dün ütü yaptim bugun gordum iste..
Kizlar bugun gece 12:30-3:00 saatlerinde radyoaktif dalgalar cok fazla dunyayi etkilicekmis..ay cok yakin olacakmis tel.lardan pc.lerden tv isinlarindan uzak durun diye bir msj yayiliyor sosyal medyada..valla benimde feci bir bas agrim var dikkatli olmak lazim sanirim
Alarmlar nasil caliscak onu dusunuyorum bende kapatamam ki.. uzak yere koyacagim sadece
Ablamda dedi ya ayni seyi...dur ben en iyisi alarm kurup bi bakayim calacakmi diye..ben olmasam hepten uyur benimki....Kizlar bugun gece 12:30-3:00 saatlerinde radyoaktif dalgalar cok fazla dunyayi etkilicekmis..ay cok yakin olacakmis tel.lardan pc.lerden tv isinlarindan uzak durun diye bir msj yayiliyor sosyal medyada..valla benimde feci bir bas agrim var dikkatli olmak lazim sanirim
Darisi kalp atimina insallah canim .. Evet genelde kalp atimindan sonra tahlilleri istiyorlar artik gebelige kesin gozuyle bakiyorlar o zaman ..İyi akşamlar kızlar ben de bugun doktordaydim keseyi gördük çok şükür haftaya da kalp atışını görebiliriz dedi bakalım inşallah bi sorun çıkmaz tahlilleri haftaya isteyecekmis
Benim once istedi kontrol suresinide uzun tuttu, ay sonu gel dediDarisi kalp atimina insallah canim .. Evet genelde kalp atimindan sonra tahlilleri istiyorlar artik gebelige kesin gozuyle bakiyorlar o zaman ..
Ay bende haftaya carsamba gidicem her hafta gitmeye alistim süre uzun geldi meraklardayimBenim once istedi kontrol suresinide uzun tuttu, ay sonu gel dedi
Canım beni de ekler misinIlk sayfayi duzenliyorum adini yazmadiklarim beni etiketlesin tarihleriyle yazayim .. Son 5 sayfadakilerin isimlerini yazdim ..
Amin canim cok sagol bi de 6 haftalik dedi bana ama son adet tarihime göre 5 haftalik olmasi gerekiyor sebebini bilen var mı ben bu durumu kizimda yaşamadım o an doktora sormak aklıma da gelmediDarisi kalp atimina insallah canim .. Evet genelde kalp atimindan sonra tahlilleri istiyorlar artik gebelige kesin gozuyle bakiyorlar o zaman ..
Ilk haftalar normal canim kese buyukse 6 kucukse 5 diyor yani bi daha ki gidisinde seninle ayni olacak belkide hesap bu aralar hizla gelisiyor ya 1 gun bile etkiliyor ..Amin canim cok sagol bi de 6 haftalik dedi bana ama son adet tarihime göre 5 haftalik olmasi gerekiyor sebebini bilen var mı ben bu durumu kizimda yaşamadım o an doktora sormak aklıma da gelmedi
Canım alttan muayene mi yaptı,yoksa göbek ultrasonla mı?..Ben de daha gitmedim hastaneye.Bu persembe gidicem inşallah.. 5. hafta insallah duyarımBenimde geçen hafta Salı 18 mm di duyamadik kalp atisini yarın gidicem inşallah Rabbim. Nasip eder
bu arada neye ekleniyoruz? tüm yazılanları omuma fırsatım olmuyor. is,ev,çocuk ve hamilelikCanım alttan muayene mi yaptı,yoksa göbek ultrasonla mı?..Ben de daha gitmedim hastaneye.Bu persembe gidicem inşallah.. 5. hafta insallah duyarım
İlk sayfadaki listeye canimbu arada neye ekleniyoruz? tüm yazılanları omuma fırsatım olmuyor. is,ev,çocuk ve hamilelik
Masallah canım bende bugüm gittim gunlerimiz aynı senle bizimde kese gözüktü benim hesaba gòre 2gün geriyiz beta hcg istedi benden bugun yaptir 2gun sonra bidaha yaptur gel bakalim saglikli gebelikmi dediİyi akşamlar kızlar ben de bugun doktordaydim keseyi gördük çok şükür haftaya da kalp atışını görebiliriz dedi bakalım inşallah bi sorun çıkmaz tahlilleri haftaya isteyecekmis