2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Al_pi Al_pi ilk sayfa çok güzel olmuş ellerine sağlık canım beni de ekleyebilir misin
Al_pi Al_pi çok teşekkürler ilk sayfa Harika inş hepimiz sorunsuz sağlıklı bi gebelik geçirip Bebişlerimizi kucağımıza alalımm:nazar: Benim üçüncü çocuğum olacak rabbime şükürler olsun bana üçüncü kez anneliği nasip ettiği için :KK200:
Tesekkur ederim kizlar .. Herkesi ekledim yeni emojilerle duzenleyecegim sayfamizi insallah 9 ay durur isimlerimiz orda.. Kimse kötü birsey yasamaz

Gunaydin kizlar. Ben de bu sabah inanilmaz bir agriyla uyandim, sanki adet olmusum gibi :KK43: hemen baktim bir sey yok ama icime dert oldu. Neyse ki yarin kalp icin gidecektik, umarim kotu bir sey yoktur :dua:

Benim annemde var ikiz gebelik ama o biri dusunce mecburen kurtaj olmus ama 16 sene once ozaman bole imkanlar yoktu diyo.Ben cok korktum dunden beri bide dikkat etmedim heralde ondan oldu.Sakin kafayla dusununce aslinda düsecekse zaten naparsan yap tutamazsin..Ama okadar cok ugrastim ki bu kadar yaklasmisken gitmesi uzer beni iste amaan neyse Allah diyelim gerisini o bilir
Ayy cok guzel ıkızler işalhhh rabbım sana saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bu tehlıkelı donemlerı bı atlatalım da artık doğumları konuşsak korkuttun bizi Can'ım işalhhh tutunur sana sıkı sıkı bebişlerın

Herkese merhaba inşallah bende temmuz annesi olucam :) geçtiğimiz haziran ayında bir boş gebelik geçirdim simdi 6 haftalık hamileyim keseyi gördük haftaya kalp atısı icin gidicez inşallah :) Al_pi Al_pi beni de listeye ekler misin :)
Kız Al_pi Al_pi ne lıstesı yapıyon ya herkes ekle demiş benıde ekle ama ne listesı bu

X