2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Selam... Benimde dün transferim yapıldı. Tek embriyo.. 2 tanesini de dondurduk. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. İnşallah hayırlısı da bebeklerimizin tutunmasi ve sağlıkla kucağımıza almamiz olur. Bana 8 mart test günü dedi. Bugün dinlen yarından itibaren kısa yürüyüşler, yemek yapma gibi aktivitelerde bulunabilirsin dedi doktor. Kabızlık olmamak önemli dedi. Dün hiç büyük tuvalete çıkmadım ve aşırı gazım var. O da ağrı yapıyor sürekli. Tuvalete gidip ıkınmayada korkuyorum. Size neler söylediler. Neler yapıyorsunuz?
Inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım. Pozitif sonuçlar alırız inşallah. Bol su için ıkınmayın kabız olmayın dedi. Posalı gıdalar tüketin, kuru kayısı incir tüketin dedi. Xray cihazlarından geçmeyin, röntgen vs tetkik yaptırmayın. Ağır aktivite ve spor yapmayın dediler cnm.

İnşallah canım yumoş oluyo ama kalmıyoki bende son güne tatlım yaa ilk denemede 12 taneydi son güne 2 kalmıştı o yüzden bakalım canım yine aynı olur 6 tane filan var sanırım şuan. Sen ne yaptın canım regl oldunmu ne zaman başkayacaksın :KK15:
İnşallah hepsi son güne kadar ulaşacak içini ferah tut. yok daha olmadım regl.bugün laboratuar aradılar 1 haftaya genetik sonuçlar çıkacakmis bakalım Dr ne diyecek nadil bir yol izleyecegiz

İnşallah hepsi son güne kadar ulaşacak içini ferah tut. yok daha olmadım regl.bugün laboratuar aradılar 1 haftaya genetik sonuçlar çıkacakmis bakalım Dr ne diyecek nadil bir yol izleyecegiz
Embriyolaramı genetik yaptırdın canım

Inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım. Pozitif sonuçlar alırız inşallah. Bol su için ıkınmayın kabız olmayın dedi. Posalı gıdalar tüketin, kuru kayısı incir tüketin dedi. Xray cihazlarından geçmeyin, röntgen vs tetkik yaptırmayın. Ağır aktivite ve spor yapmayın dediler cnm.

İnşallah bebeklerimiz sıkıca tutunmuştur bize. :) Allah yüzümüzü güldürsün. Bugün kalkıp yemek yaptım. Unutup eğildim ve yükseğe de uzandım. Sonra kötü hissettim. Şimdi uzanıyorum ama belim ve kasiklarim ağrıyor sürekli. İki büklüm yürüyorum zaten. Kuru incir yiyorum. Gaz sorunum çabuk düzelir inşallah. O çok ağrı yapıyor. Kabızlık da var iki gündür.

İnşallah bebeklerimiz sıkıca tutunmuştur bize. :) Allah yüzümüzü güldürsün. Bugün kalkıp yemek yaptım. Unutup eğildim ve yükseğe de uzandım. Sonra kötü hissettim. Şimdi uzanıyorum ama belim ve kasiklarim ağrıyor sürekli. İki büklüm yürüyorum zaten. Kuru incir yiyorum. Gaz sorunum çabuk düzelir inşallah. O çok ağrı yapıyor. Kabızlık da var iki gündür.
Bol kayısı ye ve su iç eğer geçmiyorsa bence doktorunu ara ilaç werir belki inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlere

Kaçıncı günün canım? Uzanma canım ağır kaldırma dikkat et. Ha birde tutunma için hergün bir dilim ananas bir bardak havuç suyu iyi geliyor deniyor. Ben alerji sebebiyle ananas yiyemiyorum da havuç suyu icicem inşallah test gününe kadar

Kaçıncı günün canım? Uzanma canım ağır kaldırma dikkat et. Ha birde tutunma için hergün bir dilim ananas bir bardak havuç suyu iyi geliyor deniyor. Ben alerji sebebiyle ananas yiyemiyorum da havuç suyu icicem inşallah test gününe kadar

Bugün 2.günüm canım. Dün transferim yapıldı. Kasık ve bel ağrım sürekli var. Adet olacakmış gibi. Doktorum normal dedi... Benimde kayısıya alerjim var. Ananas yiyorum ama.

İnşallah
Kayısıya alerjim var canım. Ama sürahiyi yanima aldim ki aklima su içmek gelsin.. İnşallah güzel haberler alırız.[/QUOTE
Ozaman ayran sodayı da karıştırıp dene istersen oda işe yarıyo yani inşallah sende de işine yarar :dua: Allah yardımcın olsun inşallah kavuşuruz güzel haberler veririz burdan birbirimize :halay::KK46:

Peki zararı oldumu bende iki gündür bi kaç tane içiyorum engel olamıyorum kendime :cry:

doktorumun soylemesıne gore rahım duvarında kanlanma yapıyor ve tutunmayı engellıyormus bende transfer sonrası 1 kactane ıcıyorum yoksa stres oluyor ve vucudu soka sokmamaya gayret edıyorum kı doktorumda bu sekılde demıstı 3 adetı gecırme sakın dıye ama bu transferde kararlıyım asla ıcmemeye gayret edecegım cnm:)

Kızlar dayanamadım test aldım sanırım yapıcam akşama sabah en son tuvalete gitmiştim 6-7 saat olacak erken gebelik testi aldım . 9 günüm

Kızlar sabah fena bir sancıyla uyandım bıçak saplanmış gibi sonra da ara ara hafif hafif agri saplandı bugün 11. Gün. Böyle bişey yaşayan oldu mu

Back
X