- 20 Aralık 2014
- 117
- 58
- 40
Bildiğim kadarıyla nane maydanoz vb.hamilelere yasak...Nane limon rahatlatır canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğim kadarıyla nane maydanoz vb.hamilelere yasak...Nane limon rahatlatır canım
Çok artmış normalde 2günde 2 kat artması gerekir belki de ikizdir canım iyi düşün iyi olsunKizlar gecen hafta carsmba test yaptirdigimda 85 cikmisti degerim hamile oldugunu ogrendim. Bugun baktirdim tekrar 2086 cikti bayag yukselmis 5 gunde. Normal mi acaba hemsire arkadasim ikiz de olabilir dedi bole bisey yasiyankniz varmi
benim ki tam grip galiba baş ağrısı da başladı. Dün gece bu sabah ılık su bal limon karabiber içtim ama hala ayniyim
Çok teşekkürler umarım cuma günü görebiliriz hayırlı olsun bebişinizMerhaba :)
Evet biz geçtiğimiz cuma görebildik keseyi.. 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi doktorumuz..
Bende de ara ara yer değiştiren kasık ağrıları var bazen korkuyorum inşallah bi sorun yokturKızlar karnım cok ağrıyor.. Normal mi acaba
vala sabah biri önümde bir meyvenin adını söyledi şimdi burada söylemeyim kimsenin canım çekmesin ama aklım onda senin var mı canımKızlar aşermeniz varmı cAnınızın cok isteği bişey
Size denk gelmiş bugün hava çok güzel mesela:)
Aslında benımde pek yok sanırım oruc tutugum için turşu canım cekmişti dunŞimdilik hiç bir şeyi canım istemiyor.
Senin var mı canının bir isteği ? :)
:) benım orucdan sanırım oluyor iki kere oldu evde olan meyvelerden oldu sukur:))vala sabah biri önümde bir meyvenin adını söyledi şimdi burada söylemeyim kimsenin canım çekmesin ama aklım onda senin var mı canım
Ben maydonuzu duydum ama naneyi ilk kez duyuyorumBildiğim kadarıyla nane maydanoz vb.hamilelere yasak...
Aslında benımde pek yok sanırım oruc tutugum için turşu canım cekmişti dun
Evet ole soluyolar ay cok heycanlandim erken yumurtlamada olabilir dediler ama ikiz olursa eger. Ay icim daraldi hemenÇok artmış normalde 2günde 2 kat artması gerekir belki de ikizdir canım iyi düşün iyi olsun
Kontrole gittiğinde belli olur canım rahat ol stres yapma sen, ne zaman gidiceksin kontrole ?
Evet ole soluyolar ay cok heycanlandim erken yumurtlamada olabilir dediler ama ikiz olursa eger. Ay icim daraldi hemen
O an olursa sonuna kadar yeniyor sonra dedıgınız gıbı unutuluyor :))Ya böyle bi anlık aklıma gelen şeyler olabiliyor ama mutlaka yemem gerekiyor şeklinde olmadı hiç :)
Mesela bugün markette manav reyonunda şeftali o kadar güzel koktu ki burnuma anlatamam. Normalde bir çok kokudan tiksinirken onun kokusu harikaydı.
Gidip almak istedim ama hiç taze olmadığı için almadan geri çıktım ve sonrasında unuttum gitti :)
Normalde 1 hafta sonra pazaftesi gdicektim. Doktorum ozaman 2 binlerde olur demisti ama. Simdiden 2 bini gecti. Carsamba gitmeyi dusunuyorum insallahKontrole gittiğinde belli olur canım rahat ol stres yapma sen, ne zaman gidiceksin kontrole ?
Aaaayy hadi hayirli olsunn :))Test yaptim testim pozitif subat annesiyim bende
Bencede canım beklemene gerek yok git, benimde kontrolüm çarşamba inşallah ikimizde iyi haberler alırız :) :)Normalde 1 hafta sonra pazaftesi gdicektim. Doktorum ozaman 2 binlerde olur demisti ama. Simdiden 2 bini gecti. Carsamba gitmeyi dusunuyorum insallah