2017 Şubat Anneleri

Biz 4+5 doktor haftaya pazartesi çağırdı ve salı günü beta ni yenile dedi yani yarın bakalım yarın ins normal bi şekilde yukselmistir... geceleri asiri bas donmesi harixinde sukur bi problemimiz yok Rabbim hepimizin sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin
 
kızlar midem cok bunalıyo ne yesem ıyı gelır cok kotuyum
 
Herkese merhaba; Hayırlı uğurlu olsun hepimize..
Bende de göğüs hassasiyeti kabızlık ve bel ağrısı dışında bir şey yok . İdare ediyorum ama 3 yer de bi hayli hassaslaştı :)
Mide bulantım şimdilik çok şükür yok ama kuzenim mide bulantıları için pide ekmeğin içinin yiyor ve bulantılarını sadece ekmek içi ile durdurabildiğini belirtmişti.
 
Kizlarre 5 haftalik hamileyim bugun kesemizi gorduk sukurler olsunn ama cok minicik daha.. 7 mm dedi ama verdigi ultrosan kagidinda 12.5 mm yaziyor kafam karisti.. haftaya tekrar gidicem ozaman insallah kalp atisini ve bebegi gorebiliriz :)
Canım öncelikle tebrikler:) hcg kaç peki bu hafta senin? Benim dün 294 çıktı değer sat a göre 4+4 haftalık. Dr bugün keseyi goremedi normal mi önce?
 
Kızlar boğazım ağrıyor burnum da tıkalı ne önerirsiniz? Bebeğe zararı olmayacak

Canım geçmiş olsun.. Ben de aynı durumdaydım 2 gündür ve bugün iyiyim. Tuzlu su ile gargara yap ; sıcak suya bal ve limon karışımı yap iç ..bir de halis zeytinyağını hafif ısıt boğazına sür ve bir bezle sar ... Hemen geçiyor. Boşuna ilaç kullanmışız meğer ...
 
Canım öncelikle tebrikler:) hcg kaç peki bu hafta senin? Benim dün 294 çıktı değer sat a göre 4+4 haftalık. Dr bugün keseyi goremedi normal mi önce?
Canim cumartesi 2810 daydi degerim bugun 6000ni bulmustur herhalde.. vajinal ultrosanda deger 1000 ve uzeri olunca normal ultrosanda 5-6 bin olunca gorunuyormus. Senin ki daha cok kucuk haftaya falan gorursunuz insallah :)
 
Meslektaşmışız merhaba size keseyi görüp gormediginizi sorucaktim bn cuma gidicem de yakinmış gunlerimiz
 
Kizlar gecen hafta carsmba test yaptirdigimda 85 cikmisti degerim hamile oldugunu ogrendim. Bugun baktirdim tekrar 2086 cikti bayag yukselmis 5 gunde. Normal mi acaba hemsire arkadasim ikiz de olabilir dedi bole bisey yasiyankniz varmi
 
benim ki tam grip galiba baş ağrısı da başladı. Dün gece bu sabah ılık su bal limon karabiber içtim ama hala ayniyim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…