- 23 Nisan 2010
- 66
- 35
gecmis olsun canimKızlar kahverengi akıntı oldu,apar topar doktora gittik. Bir şey yokmus şükür,yolksac da olusmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecmis olsun canimKızlar kahverengi akıntı oldu,apar topar doktora gittik. Bir şey yokmus şükür,yolksac da olusmus
Adetimiz gectiği için şişlik var benımde oyle ama zaten kılomda var tabi bende oruc tutuyorum cok rahatım cok sukurTum yazismalarinizi okudum ama benim derdim buyuk gittikce de icimde buyuyor kabizim cok fena ya bana bi yol gosterin 5 gun oldu patlayacagim karnim da sis 4 aylik gibiyim, oruc tutmak da fayda vermiyor sisligimin inmesine maalesef ama goguslerim de hafif sizi disinda hic bi slklntlm yok orucu da cok rahat tutuyorum hamd olsun.
Bu arada benim randevum sali gunu ogleden sonra keske bi süpriz olsa da hepimiz bu hafta kalp atislarini gorsek dimi?
Canım keseyi görmeseydi kan isterdi keseyi gördükten sonra gerek yok ki. Burada iyi bir doktora muayene olursun inşallah. Hem o zamana kadar kalp atışlarını da duymuş olursun.Kizlar süreci giremiyorum masallah bayagi kisi de katilmis aramiza. Allah hepimize cocuklarimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
Ben de dün ilk kez doktora gittim. sadece idrar testi yapti ve vajinal muayene yapti. Kan almadi. Siz burda Beta degerlerinizi yaziyorsunuz Ben Malesef bisey anlamiyorum.
Dün Kontrolde keseyi gördük Ama Cok kücük oldugunu ancak bebegim haftaya görebilecegimizi söyledi. Ben haftaya türkiyeye gelecegim icin orda detayli muayene olmak istiyorum. Doktorumdan Memnun degil im zaten dönünce degistirmeyi düsünüyorum.
Tum yazismalarinizi okudum ama benim derdim buyuk gittikce de icimde buyuyor kabizim cok fena ya bana bi yol gosterin 5 gun oldu patlayacagim karnim da sis 4 aylik gibiyim, oruc tutmak da fayda vermiyor sisligimin inmesine maalesef ama goguslerim de hafif sizi disinda hic bi slklntlm yok orucu da cok rahat tutuyorum hamd olsun.
Bu arada benim randevum sali gunu ogleden sonra keske bi süpriz olsa da hepimiz bu hafta kalp atislarini gorsek dimi?
benim de karnım taş gibi oluyor. görümcem doktor, onun tavsiyesiyle çok su içmeye çalışıyorum. yaklaşık bir litre suyun içine bir dilim limon, bir dilim salatalık ve bir de nane yaprağı atıyorum. ve inanılmaz rahatlatıyorkizlar iyi aksamlar. Siskinlik yasiyan varmi. Karnim davul gibi oldu hic bir pantalonum olmuyo sikiyo. 4+4 deyim. Kabizlik yok ama
Siskinlik cok fazla. Bisey yapan varmi bunun icin?
Ben de yemekten sonra bayılıyorum direk ama sabah çok erkenciyizben öğretmenim okulda bazen çocuklar cok bunaltıyor o kadar neyseki tatil yakın
Vallahi soda cok iyi gunde bi tane mutlaka lazim ama ben su kafeinsiz kahve isini sorcam ne diyecek doktorum. Ic derse Allaaah benden tatlisi yok hahaha :)
kizlar iyi aksamlar. Siskinlik yasiyan varmi. Karnim davul gibi oldu hic bir pantalonum olmuyo sikiyo. 4+4 deyim. Kabizlik yok ama
Canim benimde iki dusugum var hep bir korku var rabbim hepimize yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Tum yazismalarinizi okudum ama benim derdim buyuk gittikce de icimde buyuyor kabizim cok fena ya bana bi yol gosterin 5 gun oldu patlayacagim karnim da sis 4 aylik gibiyim, oruc tutmak da fayda vermiyor sisligimin inmesine maalesef ama goguslerim de hafif sizi disinda hic bi slklntlm yok orucu da cok rahat tutuyorum hamd olsun.
Bildigim kadariyla dr magnezyum veriyor. Bol su tuketip sahurda ac olarak iki tane kaysi yiyebilirsin.Tum yazismalarinizi okudum ama benim derdim buyuk gittikce de icimde buyuyor kabizim cok fena ya bana bi yol gosterin 5 gun oldu patlayacagim karnim da sis 4 aylik gibiyim, oruc tutmak da fayda vermiyor sisligimin inmesine maalesef ama goguslerim de hafif sizi disinda hic bi slklntlm yok orucu da cok rahat tutuyorum hamd olsun.
Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Şişkinlik var. Kabızlık bende de yok.kizlar iyi aksamlar. Siskinlik yasiyan varmi. Karnim davul gibi oldu hic bir pantalonum olmuyo sikiyo. 4+4 deyim. Kabizlik yok ama
mavikelime
İçini ferah tut arkadaşım bende aynı korkuları yaşıyorum ama sabredicez. Allah kalbimize ferahlık versin tez zamanda bebişlerimizi bize hayırlı eylesin tamamına erdirsin inşallah
Cnm ben ilk ogrendigimde 606 çıktı sonra iki gün sonra yaptırdım 1181 çıktı şuan 10000 lerdeyim. Ama benim aklima bisey takıldı biz keseyi ve bebeği gorduk çok şükur ama yolk sac denilen bisey varmış doktorda bisey demedi bende öyle bisey yok sanırım ne demek oluyor anlamadım ya:-(Kan testi yaptınızmı kaç çıktı acaba?
Cnm daha çok küçük ondan gorunmemistir benimde ilkte goremedi doktor biraz daha yükselince gorunce 1 hafta sonra gittiğimde bebek ve keseyi gormuatuKizlar bu zmana kadar yaptirdiginiz betahcg sonuclarinizu ve doktorunuzun dedigi hafta gun uyumunu yazarmisiniz...ben 17 martta en son adet oldun sonra 28 nisanda kanda negatif cikinca tarlusal kullandim bittiktan 10 gun sonra adet olmay u nca idrar testiyle hamile oldugumu ogrendim...ilk kan sonucum 476 idi 2 gun sonra 1601 olsu ama hala kese gozlemlenemedi
Bende cok fazla su iciyorum aslinda ama hic gecmedi. Slaatalik limonu da deniyim ozman. Birde cok agri giriyo rahmime korkuyorum bisey olucak diye. Doktor normal dedi ama hic bu sekilde agri yasamadigim icin smdiye kadar insan tedirgin oluyo. Bir bebegimi gorsem rahatlicam dabenim de karnım taş gibi oluyor. görümcem doktor, onun tavsiyesiyle çok su içmeye çalışıyorum. yaklaşık bir litre suyun içine bir dilim limon, bir dilim salatalık ve bir de nane yaprağı atıyorum. ve inanılmaz rahatlatıyor
İnsilün direnci ve tsh yüksek olan hamiş varmı aramızda. İnsilün direncim yüksek. Tsh sınırın altında ama gebelikte alt sınıra yakın olmalıymış. İki düşüğüm var umarım bu sefer sağlıkla görmek nasip olur.
Canım ben oruç tutmuyorum ama Karnım şiş benim de. Bebek çok küçük. Karnım neden büyüyor şimdiden anlamadım.