2017 Şubat Anneleri

Meraba arkadaşlar çok şükür beta değerim yükselmiş 92.51 olmuş.doktor kolay yerleşsin ve tutunsun diyo progestan fitil verdi aranızda kullanan var mı.haftaya keseyi görürüz inş.dedi
Gozun aydın:) allah kucağına da almayi nasip etsin..benim dusuk tehlikem olduğu icin proluton igne kullaniyorum...İçerik olarak benzer ilaçlar rahimi güçlendirmek için verdigini soyledi dokturum.
 
Yoktur Allahin izniyle canim. Ilk gunler bana da hep regl olcakmisim gibi geldi. Hala da ara ara agri gelip gidiyor,sukur kanamamiz yok. Benim doktorum cok sakin,sagolsun hic aceleci de degil,telas yaptirmiyor. Ilk gittigimde kasiktan bakti daha goremeyiz ama bi bakalim yine de dedi. Cuma gunu gidicem kismetse,bebek icin umudum yok ama insallah keseyi goruruz. Eger sen kabul etmezsen vajinal ultrasonla bakmiyorlar zaten. Ben biraz zamana birakma taraftariyim acele edip uzulmemek lazim.
Yok tehlikesi olmadıktan sonra ben kabul ederim. Evet zamana bırakmak gerekiyor ama işte elde değil :p
 
Allah yasatmasin insallah...aciktigim zaman cok bulaniyor..sık sık birseyler yersem rahatsiz etmiyor..insallah bir kac haftadan gecer.

Evet canım aç kalmamaya çalış.
Ben bugün 8 de az kahvaltı yaptım. Bu saate kadarda biraz kavun ve yoğurt yedim sadece ve şuan hafif bulantım var..
Tok olduğum zaman bulantım olmuyor.
 
:mapus:
Darısı sizlerin başına inşallah caanım 7.veya 8.haftasının içinde olmalı bebiş ama sabırlı olmak lazım görünmezse caanım cok sıkılır düşüncesini kafandan silmelisin beklerken şimdi olmazsa 1-2hafta içinde zaten göreceksin yani ben böyle telkin ettim kendimi hep pozitif düşünce önemli :dua:
Cok haklisin. Herseyin bi zamani var. Kisiden kisiye gorede degisiyormus. Kimisi 6.,7. Haftada gorurken kimisi ancak 9.haftada kalp atisini duyuyormus. O yuzden telkin ediyorum bende kendimi. Tek dilegim kalp atisini bayramdan once duyup ailelerimize soylemek :)
 
Yok tehlikesi olmadıktan sonra ben kabul ederim. Evet zamana bırakmak gerekiyor ama işte elde değil :p
Zor tabi beklemek hepimiz icin,ister istemez sabirsizlaniyoruz :dua: bi zarari yok canim tam aksine bazen Allah korusun iceride bi kanama olup olmadigini ancak vajinal ultrasonla gorebiliyorlar. Zarari oldugu durum olsa doktorlar yapmazlar o riski alip. Icin rahat olsun. :anneadayı:
 
Kızlar hangi duaları okumamız gerek şu an bilen var mı? Netten baktım çok karışık şeyler anlatıyor
 
Folik asit kullanman gerekli daha önce başşamadıysan hemen başlamalısın.vitamini falan aslında biraz daha geç verirler ama sana baya erken vermişler . Olsun daha iyi demekki senin doktor folik vermeyecek vitamin verdiğine göre ama folikde önemli sor istersen doktoruna belki unutmuştur yada kullanıyorsun diye düşünmür. Ha birde balık yagı kullanıyorum .ben daha önceki hamileliğimdede kullandım.unutkanlığa iyi geliyor .dogumdan sonrada kullandım hatta
Merhaba bende ilk cicugumu emzirirken kullaniyordum balik yagi.ama fazla kullanmada karacigere birikme yapiyor benim hic sivilcem yokken yuzum sivilce doldu 8 ay roaccutane kullanmak zorunda kaldim aklinizda bulunsun
 
iyi yapmış doktorun önlem almakla.Ben tutmayi düşünmüyorum.Tedaviyle zor hamile kaldım zaten risk almak sitemiyorum.yavrumu bir kucagima alayım hayirlisiyla sonra tutarim orucumu.
Bende tutmayı düşünmüyordum doktor şimdilik tut zaten şu an senden bağımsız olduğu için zararı olmaz.bende 5 yıl vajinusmustum 4 aydırda deniyoruz.çok şükür rabbim nasip etti
 
X