2017 Şubat Anneleri

Herkese gunaydin fistik anneleeer :) Eger gaz ve siskinlik sorunu cekiyorsaniz vallahi cozum buldum :) Dunyalar tatlisi bi kiz evladi olan arkadasim rezene cayini demlememi onerdi. Rezene hamilelikte zarari olmayan sayili iceceklerden galiba :) dun aktardan tohum gibi olanindan aldim demledim ,kaynatmadim. Sicak suyun icinde 5-6 dk durdu. 2 fincan ictim. Sabah uyandigimda karnima ben bile inanamadim ve tabii nasil gaz ciktigina :oops: Eger boyle bi sorununuz varsa oneririm,nasil dua ettim anlatamam:) kabizlik henuz yoktu sukur ama o gazi siskinligi baya baya aldi. Karnim 4 aylik gibiydi :)
Benimde gaz problemim var hatta bazen agri yapacak şekilde. Tesekkur ederim doktoruma dasunip bende deniyecem.
:KK66:
 
Günaydınlar bir ev işi yaparken zorlanıyor musunuz kızlar ben yapıyorum ama çabuk yoruluyorum eşimden yardım istiyorum ama söylemediğimde hiç bişe yapmıyor ve bu dağınıklık beni geriyor Bi de oruç gündüz hiçbişeey diyemiyorum :ukala:
Aynen canım bi günde yapacağım işi 3 günde yapıyorum. Hemencik yoruluyom halim kalmıyor. İşlerin beklemesi de çok sinir bozucu. Eşim de bi rahat bi rahat sonra yaparız modunda :KK66:
Aynı şeyleri yaşıyoruz alisacagiz sanırım :KK66: :)
 
Slm kızlar.
Biz doktordan geldik.
Çok şükür bebeğimin kalp atışları görüldü.
Sağlıklı bir gebelik olduğu için 1 ay sonrasına randevu verdi.
Darısı sizlere...
gözünaydın tatlım ne güzel için rahatlamıştır çok sevindim senin adına darısı bizim kalp atışlarını duymamıza inşallah
 
X