- 16 Nisan 2010
- 586
- 520
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende pazartesi doktorda olucam canim hayırlı haberlerle dönelim insallahMerhaba...
Bende nasipse şubat annesi olucam bende de hiç belirti yok sadece kasık ağrıları var pazartesi nasipse doktordayim
Hepimiz pazartesi dr dayiz sanirim benim randevum 10 da sizin kacta kizlar haberleri yazalim hayirli haberler alalim insallahBende pazartesi doktorda olucam canim hayırlı haberlerle dönelim insallah
Amin canım inşallah.Bende pazartesi doktorda olucam canim hayırlı haberlerle dönelim insallah
Benim 2 de canım inşallah hepimiz keseyi görmüş olmanın sevinciyle burada buluşalım insallahHepimiz pazartesi dr dayiz sanirim benim randevum 10 da sizin kacta kizlar haberleri yazalim hayirli haberler alalim insallah
Canım bende onu merak ediyorum bende hiç bir belieti yok kızlar göğüslerin acimasindan bahsetmislerdi bende oda yokAmin canım inşallah.
Varmı kimsede belirti felan acaba bende hiç yok erken ama inşallah böyle devam eder :)
Ne guzel aslinda bende var malesef arada mide bulantisi oluyor ama cok az bide karnim acayip gergin sagimdan soluma donemiyorum...goren 4 haftalik degil 4 aylik der...Canım bende onu merak ediyorum bende hiç bir belieti yok kızlar göğüslerin acimasindan bahsetmislerdi bende oda yok
Merhaba kızlar
Dün telefonumda bi problem vardı buraya hiç giremedim o yüzden. Çok özledim ama burayi
Kızlar bende hiç bir hamilelik belirtisi yok hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi benim gibi olan var mı acaba
On buçukta benimki hayırlı haberler alırız inşallahHepimiz pazartesi dr dayiz sanirim benim randevum 10 da sizin kacta kizlar haberleri yazalim hayirli haberler alalim insallah
Benimde gaz problemim var hatta bazen agri yapacak şekilde. Tesekkur ederim doktoruma dasunip bende deniyecem.Herkese gunaydin fistik anneleeer :) Eger gaz ve siskinlik sorunu cekiyorsaniz vallahi cozum buldum :) Dunyalar tatlisi bi kiz evladi olan arkadasim rezene cayini demlememi onerdi. Rezene hamilelikte zarari olmayan sayili iceceklerden galiba :) dun aktardan tohum gibi olanindan aldim demledim ,kaynatmadim. Sicak suyun icinde 5-6 dk durdu. 2 fincan ictim. Sabah uyandigimda karnima ben bile inanamadim ve tabii nasil gaz ciktigina Eger boyle bi sorununuz varsa oneririm,nasil dua ettim anlatamam:) kabizlik henuz yoktu sukur ama o gazi siskinligi baya baya aldi. Karnim 4 aylik gibiydi :)
Göğüslere falan değişiklik varmı peki canimBen. İnşallah hep böyle gider bulantı falan yok şükür
İnşallah canimOn buçukta benimki hayırlı haberler alırız inşallah
Aynen canım bi günde yapacağım işi 3 günde yapıyorum. Hemencik yoruluyom halim kalmıyor. İşlerin beklemesi de çok sinir bozucu. Eşim de bi rahat bi rahat sonra yaparız modundaGünaydınlar bir ev işi yaparken zorlanıyor musunuz kızlar ben yapıyorum ama çabuk yoruluyorum eşimden yardım istiyorum ama söylemediğimde hiç bişe yapmıyor ve bu dağınıklık beni geriyor Bi de oruç gündüz hiçbişeey diyemiyorum
gözünaydın tatlım ne güzel için rahatlamıştır çok sevindim senin adına darısı bizim kalp atışlarını duymamıza inşallahSlm kızlar.
Biz doktordan geldik.
Çok şükür bebeğimin kalp atışları görüldü.
Sağlıklı bir gebelik olduğu için 1 ay sonrasına randevu verdi.
Darısı sizlere...
Sukurler olsun gozunaydin canim insallah bizlerde o gunleri goruruz..cook sevindim senin adinaSlm kızlar.
Biz doktordan geldik.
Çok şükür bebeğimin kalp atışları görüldü.
Sağlıklı bir gebelik olduğu için 1 ay sonrasına randevu verdi.
Darısı sizlere...
Unicorn rahim tek kanallıgünaydın kızlar canım arkadaşımın ki tekti derken o nasıl oluyo anlamadım