- 29 Mayıs 2016
- 37
- 49
- 37
Merhaba günaydınnGunaydin ve merhaba arkadaslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba günaydınnGunaydin ve merhaba arkadaslar
Doğumdan sonrada içmeye başlayın çünkü hem gaz giderici hemde süt artırıcı birde bebegede cok zor durumda kalırsanın kiloya göre çay kaşıgıyla verebilirsiniz denemiş biri olarak çok faydasını gördüm.ben humananınkini kullandım tadıda çok güzeldi .oğlumada verince pıtır pıtır gaz cıkarırdı.Herkese gunaydin fistik anneleeer :) Eger gaz ve siskinlik sorunu cekiyorsaniz vallahi cozum buldum :) Dunyalar tatlisi bi kiz evladi olan arkadasim rezene cayini demlememi onerdi. Rezene hamilelikte zarari olmayan sayili iceceklerden galiba :) dun aktardan tohum gibi olanindan aldim demledim ,kaynatmadim. Sicak suyun icinde 5-6 dk durdu. 2 fincan ictim. Sabah uyandigimda karnima ben bile inanamadim ve tabii nasil gaz ciktigina Eger boyle bi sorununuz varsa oneririm,nasil dua ettim anlatamam:) kabizlik henuz yoktu sukur ama o gazi siskinligi baya baya aldi. Karnim 4 aylik gibiydi :)
Günaydın ...Gunaydin ve merhaba arkadaslar
Folik asit kullanman gerekli daha önce başşamadıysan hemen başlamalısın.vitamini falan aslında biraz daha geç verirler ama sana baya erken vermişler . Olsun daha iyi demekki senin doktor folik vermeyecek vitamin verdiğine göre ama folikde önemli sor istersen doktoruna belki unutmuştur yada kullanıyorsun diye düşünmür. Ha birde balık yagı kullanıyorum .ben daha önceki hamileliğimdede kullandım.unutkanlığa iyi geliyor .dogumdan sonrada kullandım hattaGünaydın kızlar ilk doktor muayenesinden sonra hangi takviyelere başladınız. Bana dekavit ile ferrum fort verdi.
günaydın kızlar canım arkadaşımın ki tekti derken o nasıl oluyo anlamadımAynısı bende de var. Ben 6da kalkıp okula gidiyorum. 12de gelip akşama kadar uyuyorum
çift olması kötü değil arkadaşımın tekti 2,5 kilo doğum yaptı bebeğe yer kalmadı daha fazla. Ama şuan iyi
Biryerde okumustum ilk gebelik olusurken hicbir bitki cayi icilmemesini soyluyordu.. rezenede dahil doktor kontrolunde icilmeli bence...Herkese gunaydin fistik anneleeer :) Eger gaz ve siskinlik sorunu cekiyorsaniz vallahi cozum buldum :) Dunyalar tatlisi bi kiz evladi olan arkadasim rezene cayini demlememi onerdi. Rezene hamilelikte zarari olmayan sayili iceceklerden galiba :) dun aktardan tohum gibi olanindan aldim demledim ,kaynatmadim. Sicak suyun icinde 5-6 dk durdu. 2 fincan ictim. Sabah uyandigimda karnima ben bile inanamadim ve tabii nasil gaz ciktigina Eger boyle bi sorununuz varsa oneririm,nasil dua ettim anlatamam:) kabizlik henuz yoktu sukur ama o gazi siskinligi baya baya aldi. Karnim 4 aylik gibiydi :)
gecikmenin kaçıncı gününde 348 çıktı canım. ben de bat a 3 gün kala idrar pozitif beta 69 çıktı. gününü bekle ikiye katlasın denilince biraz panik oldumMerhaba kızlar bugün doktordan çıktım 348 çıktı bchg ve inşallah bende Şubat annesi olacağım
Canim benimde 4 kat 4 kat artiyor daha kese gozukmedi ama hadi hayirlisi diyelim insallah ikizdir....merhaba kızlar dün 4+4'de beta sonucum 3,482 çıkmıştı. P.tesiydi ilk kontrolüm normalde ama bugün işyerinde kasıklarım ağrıdı sorun mu var acaba diye dayanamadım sonuçta yüksek diye biraz önce özel bir hastanenin nöbetçi doktoruna gittim üstten ultrasonla bakarak keseyi gördü 5 haftalık keseyi gördük dedi çok şükür kalp atışı için haftaya c.tesi çağırdı tabi ben haftaya kendi doktoruma gidicem betanın yüksek olmasını sordum 4+0'da 433 4 gün sonra 3,482 neden çıkar dedim hesap yaptı evet biraz yüksek ama anca haftaya anlarız onu dedi.Sanırım ikiz gebelikse diye dedi hayrılısı olsun inşallah
Vallahi cok iyiymis yaa devam ederim cok tesekkurler :)Doğumdan sonrada içmeye başlayın çünkü hem gaz giderici hemde süt artırıcı birde bebegede cok zor durumda kalırsanın kiloya göre çay kaşıgıyla verebilirsiniz denemiş biri olarak çok faydasını gördüm.ben humananınkini kullandım tadıda çok güzeldi .oğlumada verince pıtır pıtır gaz cıkarırdı.
Çubuk kraker zeytin ekmek ya da peynir ekmek ye ben öyle yapıyorum Bi de meyve veya yoğurt yiyebiliyorum hersey kokuyuuuurbulantım var ama kusma yok içim çalkalanıyor doktorum hap verdi cok kötü olursam kullanayım diyeGünaydınlar :) Bulantısı başlayan var mı... güzel koku bile mahvediyor beni
İyi vicdanlı ve gönlünü rahatlatacak ilgili doktor caanım benim için farketmezdi ama eşim erkek doktor istemedi ablamın doktoru erkekti mesela o cok memnundu yeğenim 4kilo doğmuştu tabiki sezaryenKizlar bir soru sizce bayan doktor mu erkek doktor mu ?
Günaydınlar bir ev işi yaparken zorlanıyor musunuz kızlar ben yapıyorum ama çabuk yoruluyorum eşimden yardım istiyorum ama söylemediğimde hiç bişe yapmıyor ve bu dağınıklık beni geriyor Bi de oruç gündüz hiçbişeey diyemiyorum