Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesin teshis koymadı doktor haftaya gıdıcem tekrar normalde yoktu bende sımdı gebelıkte cıktı folıo da ıyotta var sımdı ona basla dedı haftaya bıdaha tahlıl yapcak degerler yıne duzelmedıyse ılac başlıcak ayrıca[/QUOTE
Anladım canm bende zaten var da hipotiroidi, şuan bulunduğum yerde hastane doktor yok danışamıyorum uygun folik asiti
Aynısı bende de var. Ben 6da kalkıp okula gidiyorum. 12de gelip akşama kadar uyuyorumBende de aşırı uyku var sabahları uyanıp uyanıp tekrar uyuyorum benim birde kasıklarımda ağrı başladı iki gündür sizdede varmı kızlar
çift olması kötü değil arkadaşımın tekti 2,5 kilo doğum yaptı bebeğe yer kalmadı daha fazla. Ama şuan iyikızlar şimdi doktordan geldim çok kötüyüm keseyi gördük ama rahmim çift boynuzluymuş düşük riskim daha fazlaymış bide erken doğum riskim varmış geldiğimden beri ağlıyorum böyle olan veya duyan var mı aranızda bilgisi olan ellerim titriyo
Sanki benimkinin duymus gibi gozyaslarimi tutamadim canim gozun aydin darisi basimiza insallah.....Kızlar bugün 6+1 devlet hastanesinde karından ultrasonla baktık kalp atışlarını gördük çok şükür Rabbim hayırlısını versin tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini..
Merhaba:)Ben 1 hafta kala öğrendim.Şu an 5 haftalik.Rabbim isteyen herkese nasip eder insallahHayırlı olsun:)
Geç döllenme olabilir canım bir sıkıntı yokturKizlar benim 870 cikti hcg. Ama benim normalde adet dongum uzundu. Yani gec dollenme oldu. Sizce bu deger 5.haftaya gore uygun mu,
Insallah canim zaman gecmiyor ya gel pazartesi gelGeç döllenme olabilir canım bir sıkıntı yoktur
Ayy masallah ne guzell cok sevındımmmmerhaba kızlar dün 4+4'de beta sonucum 3,482 çıkmıştı. P.tesiydi ilk kontrolüm normalde ama bugün işyerinde kasıklarım ağrıdı sorun mu var acaba diye dayanamadım sonuçta yüksek diye biraz önce özel bir hastanenin nöbetçi doktoruna gittim üstten ultrasonla bakarak keseyi gördü 5 haftalık keseyi gördük dedi çok şükür kalp atışı için haftaya c.tesi çağırdı tabi ben haftaya kendi doktoruma gidicem betanın yüksek olmasını sordum 4+0'da 433 4 gün sonra 3,482 neden çıkar dedim hesap yaptı evet biraz yüksek ama anca haftaya anlarız onu dedi.Sanırım ikiz gebelikse diye dedi hayrılısı olsun inşallah
Aynen zamanlama iyi olduBi öğretmen için en güzel zamanı tutturmuş bulunuyoruz :) ben de bugün öğrendim, doktora gitme şansım yok doğudayım. Seminer sonrası inşallah
Sadece halsizlik var. Az da göğüslerim ağrıyor. Başka bir şeyim yok çok şükürArkadaslar beni betanin yuksekligi de korkutuyor aslinda ben ekim de kurtaj oldum beta 16.600 du ve hic bi yerde kese goremediler hastaneye yatirdilar beni dis gebelik diye 7 haftalik olmustum ama ne dis gebelik ne baska bisey hic bi yerde kese gozukmedi renkli doppler e girdim uzum gebeligi yani moll gebelik dediler kurtaja aldilar sonra patoloji sonuclarin da bozulmus gebelik cikti ama betam hic dusmuyordu artik betamin yukselmesi de icimi rahatlatmiyor keseyi gormeden, bu arada oruc tutuyorum cok rahatim masaallah bende hic bisey yok mide bulantisi bas donmesi halsizlik falan bu da korkutuyo acikcasi beni offf paranoyak olduk iyice sadece goguslerim de aci var o kadar, slk idrara cikiyordum bugun o da gecti var mi benim gibi