- 1 Haziran 2016
- 2.952
- 2.273
- 34
Kızlar beta hcg değerlerim
Pazartesi 76
Çarşamba 204
Cuma(bugün) 524
Sizce bu yükselişe göre pazartesi salı gözükür mü? 4+2 deyim bugün
Ben 5+3 te gördüm canım bana o zaman git dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar beta hcg değerlerim
Pazartesi 76
Çarşamba 204
Cuma(bugün) 524
Gozukur gibi ama vajinal anca bence..Kızlar beta hcg değerlerim
Pazartesi 76
Çarşamba 204
Cuma(bugün) 524
Haber ver bize pazartesı gunu bende çarşamba günü keseyi görmeye gidicem inşallah görürüzzBen daha pazartesi kese icingidecegim kendi doktoruma oda l.burgazda bakalim esim yasicak artik ayda 1 istanbulda dr bulamadim henuz
aynen canım sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç fark etmez ama bende nedense kızım diye seviyorum ama allah biliyor ya içimden geçen ikiz olması :))) kötü şeyler yaşamışşın zor ama kendini şartlama bence aklına geçmiş tecrubelerin geldikçe ortam değiştir kafandan atmaya çalış. sadece bebek için de değil en büyük düşman stres biliyorsun :))Sagol canim icimi rahatlattin insallah kalp atislarinida duyucaz...bundan onceki gebeliklerim olumsuzdu ama yaklasik 2 ay kadar tasidim yine onlarida ilk defa cinsiyet bilinci oldu bende karnimda severkende hep nedense oglum diye seviyorum ...ilk yavrumuz olucak kiz olsada erkek olsada farketmez ama kiz olursa sasiricam sanki erkege alistirdim sanirim kendi mi
haha iş yerinde kafamı dayayıp uyumuşum :)))Kızlar bu aralar uykucu oldum cok fazla uyuyorum ben benım gıbı uyucu anneler varmı :)
Veririm canim insallah hersey iyi gider guzel haberimiz olur hep birbirimize...Haber ver bize pazartesı gunu bende çarşamba günü keseyi görmeye gidicem inşallah görürüzz
Biliyorumda canim ist kimse yok ki k.v alt ust oturuyoruz ama gelmez bana hic bende sik tuvalete gidiyorum yatiyorum kalkiyorun ondan inmiyorum ....aynen canım sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç fark etmez ama bende nedense kızım diye seviyorum ama allah biliyor ya içimden geçen ikiz olması :))) kötü şeyler yaşamışşın zor ama kendini şartlama bence aklına geçmiş tecrubelerin geldikçe ortam değiştir kafandan atmaya çalış. sadece bebek için de değil en büyük düşman stres biliyorsun :))
Ben nerdeyse bütün muayene lerimi alttan oluyorum zaten ☺ gözükür inşallah yaGozukur gibi ama vajinal anca bence..
keşke elimde olsa canım ağlamaktan gözlerim şiştiCanimmm gecmis olsun dusunup daha kotu etme kendini motive et.
Bende cunku rahmim ters malesef...Ben nerdeyse bütün muayene lerimi alttan oluyorum zaten ☺ gözükür inşallah ya
Her seferinde proluton depot igne yaptırıyor drum bana progesteron vermediler.Bende de oldu canım pempe lekelenme sonra kahverengi ye çevirdi daha kalp atışlarını bile duymadık çok gerildim doktora gittim hemen acile yerlesme kanaması çok normal regl kanamanı geçerse gel dedi
Ben:)) bazen aksam 21.00 de uyuya kalıyorum. Sersem gibiyim biraksalar 24 saat uyuyabilirim.Kızlar bu aralar uykucu oldum cok fazla uyuyorum ben benım gıbı uyucu anneler varmı :)
Kiyamam canim benim yaaa, yasayan bilir tabii ama ne olur uzme kendini bak bebegin etkileniyo sen ne hissedersen Insallah biseycik olmayacak bak hepimiz dua ediyoruz biseycik olmasin kuzuna.keşke elimde olsa canım ağlamaktan gözlerim şişti
valla bi yandan kötü ama bi yandan da yalnızlığın keyfini çıkar derim ben ayağımı uzatıp dinlenecek vakit bulamıyorum çoğu gün bide yorgun ve halsizim kafamı koyduğum yerde uyuyorum toplu taşımada bileBiliyorumda canim ist kimse yok ki k.v alt ust oturuyoruz ama gelmez bana hic bende sik tuvalete gidiyorum yatiyorum kalkiyorun ondan inmiyorum ....
Canim ya ben sukrediyorum tabiki cok rahatim yatiyorum en azindan rabbimden daha ne isterim inşallah sizde dinlenirsiniz benim gibi ....valla bi yandan kötü ama bi yandan da yalnızlığın keyfini çıkar derim ben ayağımı uzatıp dinlenecek vakit bulamıyorum çoğu gün bide yorgun ve halsizim kafamı koyduğum yerde uyuyorum toplu taşımada bile
Hormonlardan işte o yaa )valla bi yandan kötü ama bi yandan da yalnızlığın keyfini çıkar derim ben ayağımı uzatıp dinlenecek vakit bulamıyorum çoğu gün bide yorgun ve halsizim kafamı koyduğum yerde uyuyorum toplu taşımada bile
bıraksalar bende uyurum cıdden az uzanıyım dıyorum bi bakıyorum uyuya kalmısım ama ne uyuku :)))Her seferinde proluton depot igne yaptırıyor drum bana progesteron vermediler.
Ben:)) bazen aksam 21.00 de uyuya kalıyorum. Sersem gibiyim biraksalar 24 saat uyuyabilirim.
amin canım inşallah çok teşekkür ederim inşallah sende keseni görürsün sorunsuz şekildeKiyamam canim benim yaaa, yasayan bilir tabii ama ne olur uzme kendini bak bebegin etkileniyo sen ne hissedersen Insallah biseycik olmayacak bak hepimiz dua ediyoruz biseycik olmasin kuzuna.
Amin inşallah sorunsuz sıhhatli bir süreç olur hepiz için. Evet benim de ilk olacak inşallahHoşbulduk canım . Hepinize şimdidensağlıklı evlatlar ve hayırlı dogumlar. Benim 2. Çocuk galiba genel ilk bebiş. Çok sayfalara bakamadım ama.