- 25 Ocak 2012
- 829
- 458
Beeenn variimmmTelefonuna hamilelik programi indiren var mi bakayimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beeenn variimmmTelefonuna hamilelik programi indiren var mi bakayimmm
Canım yarın doktordan çıkınca haber ver hemen bize hayırlı haberlerini bekliyoruzYarin sabah doktor kontrolum var 5+6 oluyorum insallah.
5+3te 3mm kese vajinal göründü bana küçük geldi.
Bana dua eder misiniz? Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hangi programi indirdin?Beeenn variimmm
Bebege kesinlikle zarari olmadigini duymustum. Eger zarari olsa bunu doktorlar göze alamaz. Zaten bebeklerimiz sandigimiz gibi korunmasiz durum da degiller. Öyle olsa iliskiye girmekte yasak olurdu.Kızlar bende haftaya çarşamba falan gitmek istiyorum inşallah gözükür vajinal istemiyorum kendimle alakası yok hamile olmadan öncede yapmışlardı acı falan hissetmedim ama ne olursa olsun bebege zarar olur diye korkuyorm annelik iç güdüsü
Bende vajinal oldum hic bi sakincasi oldugunu düşünmüyorum doktorlar surekli soyluyorlar, hatta gecen gittigim doktor dedi ki oyle bisey olsa hamilelere alttan dikis atiyorum acip o zaman dusuk olurdu hepsi dediBebege kesinlikle zarari olmadigini duymustum. Eger zarari olsa bunu doktorlar göze alamaz. Zaten bebeklerimiz sandigimiz gibi korunmasiz durum da degiller. Öyle olsa iliskiye girmekte yasak olurdu.
Ben ilk hamileligimde ilk muayene de vajinal olmustum hatta doguma Bir kac ay kalana kadar. Cuma günü randevum var biliyorum Ki yine vajinal kontrol yapilacak.
Bebege kesinlikle zarari olmadigini duymustum. Eger zarari olsa bunu doktorlar göze alamaz. Zaten bebeklerimiz sandigimiz gibi korunmasiz durum da degiller. Öyle olsa iliskiye girmekte yasak olurdu.
Ben ilk hamileligimde ilk muayene de vajinal olmustum hatta doguma Bir kac ay kalana kadar. Cuma günü randevum var biliyorum Ki yine vajinal kontrol yapilacak.
İyi gecelerYine geç kaldım uyumak için. İyi geceler TAze anneler :)
elinay19 insallah hayırlı güzel haberlerle dönücem.korkma kucuk degıl o buyuyecek annesi inşallah sen mutlu ol stres yapma daha cabuk buyur inşallah
Amin orkiden hepimiz iyi haberler paylaşalım Allahın izniyle.Allah yardimcin olsun Canim ins güzel haberlerle gelirsin
Veririm tabi canım her şey güzel olacak inşallah inanıyorum minnakzuzuCanım yarın doktordan çıkınca haber ver hemen bize hayırlı haberlerini bekliyoruz
Herşey iyi olacak insallah
Günaydınnn iyi haberlerle gelelim insallah hepimiz canımGünaydın kızlar bugün ilk doktor randevum var. Bakalım ne diyecek. Çok heyecanlıyım. Bu ikinci bebeğim olacak ama yine de ilkmiş gibi heyecanlıyım.
Hic korkmana gerek yok canim bende bi gun once ogrendim 36 ydi :) 2 gun sonra 186 oldu dun 359 olmus. Onemli olan duzenli artmasi hic canini sikma lutfen.Kizlar bugun hamile oldugmu ogrndim. Degerim 85. Yarin adet gunum ama cok korkuyorjm bisey olur diye. Napmam gerekiyo degerimjn yukselmesi icn.
Kızlar bende 13 şubat annesi olucam insallah. Sat 9 mayisti dün test yaptim sonra kan testi hcg 326 cikti. Yarin dr a gitmeyi dusunuyorum
İnşallah canım. Ben 6+1 de gittim ve gördüm.
Büyük ihtimal görürsün sende
Değerin yükselmesi için sen bisey yapamiyosun canım. Sadece bundan sonra güzel güzel beslen bol bol dinlen ağır iş yapma kritik günler hem bebeğin yerleşmesi için hem de gelişmesi için... :)
Bana da oyle geliyordu bat geceli 4 gun oldu hala ara ara regl olcakmisim gibi geliyo. Bi sure boyle devam edecek galiba. Korkmayalim iyi dusunelim insallah saglikla buyucekler :)Yarin adet gunum kanamam fln olur diye korkuyorum biraz pinpirikliyim galiba