- 13 Ekim 2015
- 625
- 298
- 41
Cok sukur..rabbim kalp atislarinida duyursun canim kucagina almak nasip etsin969 çıktı kızlarr çok şükürr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sukur..rabbim kalp atislarinida duyursun canim kucagina almak nasip etsin969 çıktı kızlarr çok şükürr
Evet canım ben haftaya çarşamba falan gitmeyi düşünüyorum. O zamanda 5+3 oluyor sanırım.. Ben dün gece bthcg yaptırdım 1300 çıktı senin kaçtı acaba
Amin canim insaAllah bence sen icini ferah tut hic bi sorun olmayacak insaAllahYarin sabah doktor kontrolum var 5+6 oluyorum insallah.
5+3te 3mm kese vajinal göründü bana küçük geldi.
Bana dua eder misiniz? Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Insallah Gozdearas iyi dusunuyorum iyi olacak Allahın izniyle diyorum. Hepimiz 9 ay kalalım insallah bu sayfada.Amin canim insaAllah bence sen icini ferah tut hic bi sorun olmayacak insaAllah
Ayy evet çok heyecanlı rabbim görmek nasip etsin hepimizeBian once zaman gecse de hemencik bebiklerimizin kalp atislarini gorsek
Tehlikeli değilmiş sadece sen rahat hissetmeyebilirsin canım
Bizim seninle tarihimiz aynıydı diye hatırlıyorum canım bende c.tesi yada pazar birdaha beta yaptırıcam sonuca göre pazartesi 10:30'a randevu aldım ya gidicem ya iptal edicem. Bende alttan bakmasından yana değilim olmazsa 1 hafta daha beklerim.
Agri ve akinti mi dusuk tehlikesi
korkma kucuk degıl o buyuyecek annesi inşallah sen mutlu ol stres yapma daha cabuk buyur inşallahYarin sabah doktor kontrolum var 5+6 oluyorum insallah.
İnsaAllah guzel haberler alirsin canim hakkinda hayirlisi olsunArkadaşlar yarın çatlama iğnesinin 15.günü.yarın akşam kan testi yapıcam hayırlısıyla.inş hayırlı sonuçlar alırız.sonuç olumlu olursa bende şubat annesi olucam inş.
Allah yardimcin olsun Canim ins güzel haberlerle gelirsinYarin sabah doktor kontrolum var 5+6 oluyorum insallah.
Hosgeldin aramiza Canim. Umarim hersey yoluna girer en Kisa zaman da Sen icini rahat tutmerhabalar herkese..hepimizin güzel bir hamilelik süreci olur ve yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah.bu ikinci gebeliğim .bebeğimin doğacağı tahmini zaman şubat 2017,fakat ilk doğumum sezeryan olduğu için doktorum ocak ayı sonu gibi doğumun gerçekleşeceğini söyledi.yine de burdayım:) biz de sadece keseyi gördük kalp atışı için 2 hafta sonra gideceğim.kese etrafında bir kanama sözkonusu bende progestan kullanıyorum.mesajımın aynısını diğer 2017 şubat anneleri başlığına yazmıştım.aktif konu başlığı sanırım bu.