2017 Şubat Anneleri

Beebk beslenmesi: sade maden suyu icin hergun bir kere icinde magnezyum demir oldugundan dolayi bebege iyi gelir.ceviz balik tuketin folik asit omegaasitler bebegin begin gelisimine iyi gelir. Yogurt tuketin hem dusugu onler hemde kmikk gelisimine iyi gelir.sut peynirde tuketin.havuc suyu icin havuc yiyin kesedeki suya iyi geliyo.badem de sutteki mineralleri karsilar sut icemeyenlee badem tuketsinler.12inci haftadan itibaren kabizlik sorunu yasamayanlar muz tuketsin.kasar peyniride 12inci hafytadan sonra bebek gelisimi icin iyidir.
canım sütte sizce hangisi pastörizemi doğal sütmü
 
canım sütte sizce hangisi pastörizemi doğal sütmü

Valla hangisi daha iyi bilemiyorum ama ben dün yoğurt mayalamak için taze süt aldım. Kaynarken çıkan o kokudan çok tiksindim. Öğürerek kaynattım resmen.
Normalde taze süt alınca illa ki bir bardak ayırırdım kendime ama bu defa çok tiksindim.
O yüzden pastorizeye devam :)
Sanırım
 
Amin inşallah tesekkur ederiz :KK66:
Keseyi gorene kadar vakit o kadar zor geçti ki :KK66:
İnşallah hayırlisiyla keseyi de bebisi de görürsün sende
Kaşık ağrıları ilk günler oluyor kesinlikle canım. Sonra azalıyor. Akıntı da beyaz yada acik sari oluyor. Bi azalıyor bi artiyo benim. Ama o da normalms.
İnşallah güzel bi hamilelik geciririz. :anneadayı:

Cok cok cok tesekkur ederim:KK200: Keseyi ne zaman gordunuz? Benim randevum 5+5 te insallah gorurum diye tahmin ediyorum.
Insallaaahh hepimiz guzel saglikli bi hamilelik geciririz.
 
Nasıl bir zararı olabilir ki ?
Deri üzerine uygulanan bir şey sonuçta.
Ben bir zararını görmedim,duymadım.




Ah kızlar hiç sormayın arkadaşıma dedim gidelim diye sinir bir teyzesi var sakın genital aldırmasn cocuk düşer dedi koca karı gbi zaten.. Bende inanmadım elbette ama size sormak istedim
 
X