Aynen canım cevapsız kaldıkOo seninki de cok yüksek.. Kimse cwp vermedi ki sorularımız askıda kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım cevapsız kaldıkOo seninki de cok yüksek.. Kimse cwp vermedi ki sorularımız askıda kaldı
inşallah görürsün tatlım allah yardımcın olsunGünaydınsss kızlar keseyi görenlere ne mutluu darısı bizlerin başına ben çok tırsıyorum bugün acile gidip kan vericem değerim yükseliyor mu diye pazartesiye kadar dayanamıycam sanırım
Ayy hayirli ugurlu olsun,saglikla kucagina al insallah. Bi de ben gorebilsem keseyi de rahatlasam Allahim... :)
Aynı benim ilk günlerindeki gibisin. Herkes yasiyo sanırım bu duyguları. Bugün keseyi görünce birazcık rahatladim bende.
Rabbim içine ferahlık versin. Fazla stres de iyi değil canım. Herşey Rabbim den. Güzel düşün dua etmeye devam et...
Ayy hadi hayırlısı. Keseyi ne zaman gordunuz. Bide kaç mmÇok teşekkür ederim yanıtladığınız için.Cumartesi doktora soracağım bakalım tutma derse bırakırım orucu mecburen. Salı günü duyulacakmış kalp atışı çok heyecanlıyım ben de
Evt cnm tabiki şart.kızlar folik asit kullanan var mı? Kullanmak şart mı?
Keseye bakmadılar bilmiyorumki salı gel kalp atışına bakalım dedi. Alttan muayene istemedim belki de onda mı görülecektiAyy hadi hayırlısı. Keseyi ne zaman gordunuz. Bide kaç mm
Aslinda artık karindanda görülebilir di kese ama her Dr. Farklı işte. Kaçıncı hft.dasinKeseye bakmadılar bilmiyorumki salı gel kalp atışına bakalım dedi. Alttan muayene istemedim belki de onda mı görülecekti
Benim test yapmadan önce kasıklarımın yukarısına doğru bir hareketlilik Vardı.Hafif batmalar şeklindeydi. Başka da bir şey yokKizlar ilk zamanlarda kasik agriniz var miydi cok? Sukur kanamam yok,Allah korusun ama ara ara regl oluyormusum gibi agri geliyor.
5.haftaya girdim daha ama bakmadılar. Cumartesi farklı bir doktora gideceğim o zaman belki o bakar. Çok teşekkür ederim yardımınız içinAslinda artık karindanda görülebilir di kese ama her Dr. Farklı işte. Kaçıncı hft.dasin
Benim test yapmadan önce kasıklarımın yukarısına doğru bir hareketlilik Vardı.Hafif batmalar şeklindeydi. Başka da bir şey yok
Ben canım doktor verdi hergün içiyorum bitanekızlar folik asit kullanan var mı? Kullanmak şart mı?
Ay hadi insallah ilk sen mi duymus olcaksin kalp atislarini rabbim yardimciniz olsun darisi basikiza insallah....Çok teşekkür ederim yanıtladığınız için.Cumartesi doktora soracağım bakalım tutma derse bırakırım orucu mecburen. Salı günü duyulacakmış kalp atışı çok heyecanlıyım ben de
Hayırlısı olsun canım :)Meslektaşız canım :) bransımız farklı olsada..
Annem ikiz bebek kaybetmş, annemin akrabalarınnda da varmış.. Allah herkesin kalbine göre versin.. Allah veriyorsa basım üstüne ama biraz zor olur sanırım. Herkesin değerinden yüksek sanırım dilerim bir sıkıntı cıkmaz ben henüz doktora gitmedim kese gözükmez diye haftaya gideceğim ins