- 13 Ağustos 2015
- 1.188
- 716
- 32
Sordum canım ben tutabılırsın dedı ben tutuyorumOruç ben de tutuyorum etkiler mi acaba doktora sordunuz mu hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sordum canım ben tutabılırsın dedı ben tutuyorumOruç ben de tutuyorum etkiler mi acaba doktora sordunuz mu hiç
Amin inşallah tesekkur ederizAyy hayirli ugurlu olsun,saglikla kucagina al insallah. Bi de ben gorebilsem keseyi de rahatlasam Allahim... :)
Şu an bizim yediğimiz ve içtiğimizden etkilenmiyorlar. Bu yüzden oruca müsade ediyor doktorlar. Henüz kanımızdan besleniyor çünkü..3 aydan sonra br beslenme listesi çıkartılabilirKızlar neler yiyip içiyorsunuz? Birbirimize bilgi verelim özellikle bilen bilmeyene ☺ bebişlerimize neler fayda eder bu zamanlarda
Teşekkür ederimmmmHoşgeldiin.
Hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim yanıtladığınız için.Cumartesi doktora soracağım bakalım tutma derse bırakırım orucu mecburen. Salı günü duyulacakmış kalp atışı çok heyecanlıyım ben de
Sordum canım ben tutabılırsın dedı ben tutuyorum
Şu an bizim yediğimiz ve içtiğimizden etkilenmiyorlar. Bu yüzden oruca müsade ediyor doktorlar. Henüz kanımızdan besleniyor çünkü..3 aydan sonra br beslenme listesi çıkartılabilir
Oruç ben de tutuyorum etkiler mi acaba doktora sordunuz mu hiç
Yerleşme kanaması daha erken zamanlar da oluyor sanıyordum ben. 3 haftalik benim tahmin en çünkü. Karnım da hafiften ağrı da var. Kötü birsey oldu diye korktum. 3 te randevumvar kan için inşallah Allah im korur
Oo seninki de cok yüksek.. Kimse cwp vermedi ki sorularımız askıda kaldı
kızlar folik asit kullanan var mı? Kullanmak şart mı?
kızlar ben daha hiç bişi kullanmadım cumartesi günü kan testi yaptırdık hcg 307 çıktı doktora gösterdik haftaya gel ultrasonda bakalım dedi.cuma günü gitcem doktora sormadan da folik asit kullanmadım.Kullanmaya başlamalımıyım sizce doktor muayene mi mi bekleyeyim
Kızlar neler yiyip içiyorsunuz? Birbirimize bilgi verelim özellikle bilen bilmeyene ☺ bebişlerimize neler fayda eder bu zamanlarda
canım senin kanından besleniyor doğru senin kanını ne beslicek peki şuan tabiki herkesin kendi takdiri dayanabiliyorsan ama suan 4 haftalık senden kalsiyum almaya başladı peynir yoğurt süt bol bol tüketmen lazım ılk 3 ay bebeğin organlarının oluşma dönemi yani en önemli dönem sonraki dönem rahat dönemin en son dönemde kilo alacağı dönem diye yazıyor heryerde..Şu an bizim yediğimiz ve içtiğimizden etkilenmiyorlar. Bu yüzden oruca müsade ediyor doktorlar. Henüz kanımızdan besleniyor çünkü..3 aydan sonra br beslenme listesi çıkartılabilir
Kizlar bende bugum akinti cok var ya bide puturlu su gibi akinti gelmis ama kokusu sanki adet kanamasi kokusu gibi ilk defa geldi renkli deil su gibi bi kere gelmis
yazimdd belirttim cnm bademkızlar ben hiç süt içemiyorum küçüklüğümden beri..ne önerirsiniz bana
yoğurt ye canım peynir ye arkadaşımız yazmış badem mesela soğuk süttemi içemiyorsunkızlar ben hiç süt içemiyorum küçüklüğümden beri..ne önerirsiniz bana
kızlar ben hiç süt içemiyorum küçüklüğümden beri..ne önerirsiniz bana
çok fazlamı acaba belki notmal bir akıntıdır dikkat et istersen dr sor..Kizlar bende bugum akinti cok var ya bide puturlu su gibi akinti gelmis ama kokusu sanki adet kanamasi kokusu gibi ilk defa geldi renkli deil su gibi bi kere gelmis
Genelde bole akintim olmaz cnm yumurtlamadan itibaren bi akinti vardi ama ilk beyaz gelir arkadan su gibi olurdu kokusuzduBende de akıntı var ya malesef ama önceden de çok olurdu bende muhtemelen başka sebeptendir senin önceden var miydi?
Muzu fazla tuketmeyin kabiz yapar hamilelikte kabiz da felaket oluo onermem ilk aylarda muzuCanım benim eşim de süt içmiyor ona muhallebi tarzı şeyler yapıyorum içine portakal kabugu rendesi falan koyunca tadi da gelmiyor
bir de benim formülüm ve en sevdiğim şey yumuşak meyveler ne varsa muz çilek şeftali kivi ne varsa olur onu sütle karistiriyorum içine de gerçek bal (yoksa şeker) istege bagli fındık fıstık Yerfıstığı badem ne varsa katip blender dan geciriyorum çok lezzetli ve besleyici oluyor sut tadi da gelmiyor tavsiye ederim
Genelde bole akintim olmaz cnm yumurtlamadan itibaren bi akinti vardi ama ilk beyaz gelir arkadan su gibi olurdu kokusuzdu
Muzu fazla tuketmeyin kabiz yapar hamilelikte kabiz da felaket oluo onermem ilk aylarda muzu