2017 Şubat Anneleri

http://www.baskentdepo.com/PRAVA-P0..._7975.html?ref=akakce&source=mobil&v=1.81.9#0

Mesela bu yenidoğana uygun değil mi?
Yani zaten bi 6 aya kadar araba kullanmam diye düşünüyorum ben.sonrası için olmaz miki böyle bişey?
Ben çok beğendim bunu bende senin gibi dünya kadar parayı ona vermek istemeyenlerdenim büyük ihtimal dayilarina aldiririm ben :confused:ama olurda kendim alirsam bende böyle uygun fiyatlı alırım zaten dediğin gibi çoğu yere arabayla gitcem arada birlikte gezmelikte bunlar ideal diye dusunuyorum :super:
 
Sanki bulantim biraz azalıyor ve birşeyler yeme isteği basliyo gibi hala yemek kokusundan tiksiniyorum ve ne yersem yiyim agzimda tuhaf bi tat kaliyo :KK12: kaç gundur buz gibi visne kompostosu içmekten bi hal oldum o_O korkuyom ondan da tiksincem sonunda ne icicem sonra :KK64::işsiz:
 
Son düzenleme:
Ya en kafa karıştıran da şu alışveriş işi :işsiz: herşeyin dünya kadar çeşidi var ve insan hangisi iyi kullanmadan bilemiyo :KK64:bazı şeylere bakakalıyorum acaba bunun hangi özellikleri önemli falan diye:110:
Gözün aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Mutluk ve sağlıkla büyüsün
 
Bi ağız tadıyla yiyebilsem yararlı yada yararsız diye ayır etmicem. Yarın bende Dr gidicem çok heyecanlıyım az da panik var. Genel kontrol nasip olursa ikili test tarihi belirlicez. Herkes güzel haberlerle dönsün. Bide 13/14 bulantım kusmam var diyenler oldukça korkuyorum. Kahvaltı yapmayı özledim ya çay içmeyi kahve içmeyi .
 
Aglamak icin bi bahane cikti yine karsima :işsiz:
IMG_20160801_204335.JPG
 
Kızlar merhaba cinsiyetlerini öğrenenlere hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza aramızda hiç oğlu olacak olan varmı öğrenen herkesin kızı oluyo gibi merak ettim acaba hepimizin kızı mı olacak haaa birde bende 2 hamileliğimdede clarins huile yağ kullandım hiç çatlağım yok herkese tavsiye ederim
çin takviminde benim de kız çıkıyordu ama doktorum büyük ihtimal erkek dedi:dondurma:
 
Oof kızlar benim bulantım bugün yine hortladı :cry:
Yeteeeer diye isyan edesim geliyor artık. :mad:
Bitkin durumdayım.
Hiç bir şeyden zevk almıyorum. Bir gün iyisem 5 gün kötüyüm.
Oturup ağlamak istiyorum sadece :KK42:
 
mbg24 mbg24 hayırlı olsun canım prensesinnnn sağlıcakla gelir inşallah ve biz de hayirlisiyla öğrenirizz :halay:

Decaviti hamileligimi ogrenince aile hekimim vermisti bana dogumundan 40 in cikana kdr kullanacaksn demisti bulantilarm yogunken fazla kullanamadm buyuk bi hap kirip ictm yinede ilk ictgm anda cikariodm bu ara kullaniorm surekli vitamn oldugu icin halszligime de iyi gelio kendi dr umda dedi folik ve decavite devam et 4.aydan sonra demir başlanacak diye..
Tatlım ben ilk kontrolumden beri decavit kullanıyorum ne saçlarım dökülüyor ne tırnaklarım kırılıyor :KK76: üstelik hemen de uzuyorlar bebeğime de faydası oluyordur...

Aglamak icin bi bahane cikti yine karsima :işsiz:Eki Görüntüle 1865001

Ya ben de ağladım herşeye ağlıyorum zaten :KK12:

Bebek bezi reklamlarına insan ağlar mı ya :işsiz:
 
X