2017 Şubat Anneleri

kızlar ilk trimister döneminde kanda yapılan tahlillerde iki tanesi ilgimi çekti. özel hastanede dış laboratuvarda yapılıyor kan örneğiniz ist.a gidip gelecek o yüzden ücretli dedi. 100 tl istedi. bir araştırayım dedim. iki tahlil kızamıkçık mikrobu ile toksoplazma enfeksiyon mikrobunun araştırmasıymış. doktor değilim ama bana gereksiz geldi sanki. aranızda bu tahliller hakkında bilgisi olan varmı? para tuzağı olabilir mi?

Canım gerekli gereksiz düşüncesi kişiye göre değişebilir bazı kadınlar gebelik takibi bile yaptırmıyor onlara bakarsak çok gereksiz :KK53:

Benim görüşüme göre de eğer tedavisi ya da bir önlem yolu varsa yapılmalıdır. Yok bir sıkıntı çıkarsa tedavi olamayacak ilaç kullanamayacaksam o test gereksizdir.

Benim doktorum da rubella toksoplazma vs yaptırdı ama ücreti 15 tl idi bütün testlerimin o yüzden yaptırmakta sakınca görmedim ama 200 tl falan olsaydı ben de yaptırmazdım sanırım... zaten ilaç vs kullanamicaz


11-12-13. Hafta ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yapılıyor. Avrupa'da çok yaygınmış. Forumlarda var gönderdim erkek dedi gerçekten de doktor da erkek dedi.

Benim diğer kontrolde belli olur sanırım buraya ultrason görüntülerimizi koysak nasıl olur? Fikir ediniriz hem de :KK49:
 
Kızlar meraba,
Ben doktoruma ikili test istemediğimi söyleyip kağıt imzaladım. Hem sonuç yanlış çıkıp üzebiliyo hemde aldırma niyetim olmadığı için hamileliğimi böyle birşey varsa bile mutsuz geçirmek istemediğim için yaptırmadım. Var mı benim gibi ikili test yaptırmayanHoppa
 
Kızlar meraba,
Ben doktoruma ikili test istemediğimi söyleyip kağıt imzaladım. Hem sonuç yanlış çıkıp üzebiliyo hemde aldırma niyetim olmadığı için hamileliğimi böyle birşey varsa bile mutsuz geçirmek istemediğim için yaptırmadım. Var mı benim gibi ikili test yaptırmayanHoppa
Cinsiyet için tahmin yaptımı canım
 
Benimki daha çok küçük 10+1 deydi bu görüntüde...

Sanırım 3. Kontrolü beklemem lazım doktorum bana 2 ağustosta gel dedi o zaman 12+1 olacak.
Bizden büyüklerden de fotoğraf alalım :KK76:
 

Eklentiler

  • 20160721_134308.jpg
    20160721_134308.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 48
Ben şu an yemek yapıyorum ama kendim yiyemiyorum birkaç gündür daha iyiyim ama

ne güzel, çok sevindim senin adına :)
ben de kahvaltı hazırlayabiliyorum.
Ama yemek kokusu hala ağır geliyo.
Salça soğan, yağ vs.
Senin gözlemlediğim kadarıyla çok ağır geçmiyo gebeliğin.
Erkek bebek öyle oluyo diyolar genelde :)
İnşallah hep böyle devam eder.
 
Canim inşallah azalarak devam edecektir ve de bitecektir ilk oglumda ben de yaşadım. Şükür şimdi babayla benim için kavga ediyor hatta aksam babasına sen git benim odama ben annemle yatacagim dedi:dua::rapci::KK48::oha:
İnş canım ya bi haftada baya azalmış 20 mm den 7 mm e dusmus kanama alanı inş bu hafta o da kaybolur bakalım bebis iyi ama çok şükür
 
canım benimde kaşıntılarım başladı özellikle göğüs ve karın bölgem şimdilik sadece duştan sonra (hergün) badem yağı kullanmaya başladım ben birz doğalcıyımda Hoppakarnım desen bazı günler 5-6 aylık gibiyim bazı günler normal ama artık eski kıyafetlerim sıkıyor beni :KK17:

badem yağı tüylendirmez mi canım?
benim zaten karnım kaptan mağara adamınınki gibi oldu.
korkuyom yakında eşimi geçicek göbek kıllarım diye :)
 
ben kilo almaya razıyım.acım yemek yiyemiyorum yediğim anda kusmaya baslıyorum neden yedim diye pişman oluyorum.koku zaten dayanılmaz.kolonya kokusuna bile katlanamıyorum.umarım en kısa zamanda gecer.cunku kendimden sıkıldım artık.hasta gibi dolanmaktan surekli şikayet etmekten.bi de evde benden ilgi bekleyen 23 aylık bir kızım varken o kadar zor ki.o aglıyo ben aglıyorum :KK43: :KK43: :KK43:

canım benim, Allah yardımcın olsun.
Ben de artık eşimden bişey beklemekten çok bunaldım.
Başlarda istekli yapıyodu ama şuan biraz bunaldı.
Yüzü düşüyo bişey isteyince.
Allah hepimize sabır versin.
 
merhaba herkese. benim de tahmini doğumum şubat 2017 de görünüyor. ikiz bebek bekliyorum :dondurma:

vajinal progestanı bende kullanıyorum ve gerçekten inanılmaz tüylenme problemim var o_O arkadaşım lohusalıkta hepsinin döküldüğünü söyledi de bi nebze rahatladım :110:

Ay inşallah dökülür yaaa.
Eşimden utanıyorum.
Kocaman ve koyu renkli :KK43:
Ağdaya mı başlasam diyodum bende
 
Ben Varim bide yaniyor ya yrn doktora gidicem soracam normal mi diye

Normal canım.
Kendi adıma sürekli aç kalıyorum ve boş mide yanıyo doğal olarak.
Bi de mesela ben çoğu zaman sadece meyve yiyebiliyorum.
Meyve asitleri de yanma yapıyo.
Özellikle ekşi ve keskin meyveler.
 
Öncelikle meraba kızlar dünden beri cezaliydim ... Nedeni saçma sapan bi konu yüzünden msjlari ozelime gelen msjlari ile beni kışkırtan ve zorla polemiğe sokan bi saçmalik yüzünden ama pişman değilim üzgünüm çünkü yargısız infaz yapıldı yine ceza verebilirler hiç sorun değil ama günlerdir burda hepinizle diyalog içindeyim böyle bisey yasamadim demekki sorunlu değilim ayrıca üstü kapalı küçümseyen hakaret varı sözleriyle tahrik edilen de ben iken susmam beklendi bunun için gerçekten üzüldüm neyse sorun değil ben burda insanlarla gorusup bi grup oluşturma yı bile düşünen biriyken böyle bisey yaşadım insanlar bende dahil burda birbirimizin derdi ile üzülüyo birbirimize sevinen kisileriz ve evde yapacak baska biseyi olmadığı için burda birbirimizle moral bulan kisileriz birbirimizin duasına amin diyen kisileriz ama arada biri çıkıp polemik yasatiyo ve ceza alan ben oluyorum neyse önemli değil ...bi daha yaşanmaz inş :) Geçti ... Eee nerde kalmıştık :anneadayı:
 
Son düzenleme:
geçmiş olsun inşaallah sonu çok iyi olur.bende de aynı sıkıntı var. içeride bir kanama yeri var dedi canım çok sıkıldı. senin dr un ne yorum yaptı. cevaplarsan sevinirim
Canım dün yazamadim Dr um bisey demiyo sadece kese etrafında bi kanama olduğu dinlenmem gerektiğini soyluyo çok şükür daha dışardan hiç leke kan bisey gelmedi ama lekelenme olabilir korkma dedi ilaç kullanmaya devam 12. Haftaya kadar ve hiç bisey yapmıyorum sadece dinleniyorum baya küçülmüş alan ama kanama olması her zaman bi risktir dedi Dr um o yüzden dikkat edicez sen ilaç kullaniyomusun
 
X