- 15 Ocak 2014
- 5.914
- 5.117
amin teşekkür ederim :)
Merhaba ilk doktor kontrolünd ne zaman gittiniz.. Benimde 12 Şubat yazıyor.. Henüz gitmedim keseyi göremem diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin teşekkür ederim :)
Canım ben gecen hafta gittim inşallah salı günü tekrar gidecegımMerhaba ilk doktor kontrolünd ne zaman gittiniz.. Benimde 12 Şubat yazıyor.. Henüz gitmedim keseyi göremem diye
Canım ben gecen hafta gittim inşallah salı günü tekrar gidecegım
Benimde sonucu öğrenmeye bi kaç günüm kaldı.hayırlısıyla bizde şubat annesi oluruz inş.Mrb benim bat 9 haziran ins hayirlisi ile hamis oliruz
Benim 13.gün 20mm di çatlama iğnesi vurdurdum sonuç bekliyoruzCnm birsey yapmadım beklemedeyim klomen kullandım bu ay adetimin 10. Gününde kontrole gittiğimde sadece 2 yum 13 mm civarındaydı. 14. Günü tekrar gittim yane pazartesi günü yumların biri 24mm diğeri 17mm olmuş. Doktor çat iğnesi vurmayalım dedi. Yumun birisi bayağı büyümüş sık ilişkiye girin yeter dedi... Bizde pazartesi gününden beri hergün ilişkiye giriyoruz  siz naptınız cnm aşılama oldun mu?
Benim de ilk hamileligim rahat gecti hic hamile oldugumu Bile anlamiyordum. Dün asiri kasik agrim vardi bugün de belim agriyor. Ben henüz kan testi de yaptirmadim Hafta sonu girdigi icin.Yarin sabah erkenden ilk isin Doktoruma gitmek olacak.
Ikinci gebeliği olan arkadaşlar diğer cocuklarınız kac yaşında acaba ?
Kızlar bugun oruca niyetlenecegim benim gibi niyetlenen varmı
Kizlar asla 2.çocuğu istemiyordum ve doğum kontrol hapını bıraktığım ilk ay bu. Ancak çift çizgiyi gördükten sonra deli gibi oldum. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebekleriyle. Ben biraz evham yaşıyorum bu defa
İnsaallah rabbim sevindirsin yuzumuzu guldursun isteyen herkese versin, progestan içtiğim icin maalesef oruc tutamiyorum baska tutmayan varmi?O zaman dogrudur bizim ayni benimde 20 mayis rabbim su mubarek gun gecelerde insallah dualrimiz kabul eder duyariz yavrularimizin kokusunu benim hic cocugum yok malesef bu ilk olcak
Merhaba ilk doktor kontrolünd ne zaman gittiniz.. Benimde 12 Şubat yazıyor.. Henüz gitmedim keseyi göremem diye
Kaç çıktı beta?bende 4+1 'im aynıyız.Ben idrar testiyle öğrendim.Dün kan testi yaptırdım.15 hazirana randevu aldım daha bişey göremez doktor diye 5+3 oluyorum doktora gideceğim gün keseyi görebilir kalp atışı içinde kontrole çağırır herhalde diye düşünüyorum.
slm elinay19 hayırlı olsun. gecen hafta doktor ne dedi, kullanman içim ilaç verdi mi.ben hiç gitmedim, bir kaç gün daha gidemem. henüz saglık ocağında yaptırdığım kan sonucum bile çıkmadı. sadece idrarda çift çizgi gördüm.Canım ben gecen hafta gittim inşallah salı günü tekrar gidecegım
slm elinay19 hayırlı olsun. gecen hafta doktor ne dedi, kullanman içim ilaç verdi mi.ben hiç gitmedim, bir kaç gün daha gidemem. henüz saglık ocağında yaptırdığım kan sonucum bile çıkmadı. sadece idrarda çift çizgi gördüm.
433,66 çıktı sonuç canımKaç çıktı beta?
Sat kaçtı canım?433,66 çıktı sonuç canım
8 mayıs canımSat kaçtı canım?
:) sağlıkla kavuşursun umarım bebeğine canim8 mayıs canım
:) sağlıkla kavuşursun umarım bebeğine canim
bence güzel çıkmısSlm kizlar bugun kan testi yaptirdim yine bat 30 mayisti cuma beta 307 cikti bugun 659 dusuk mu sizce nasil degerler doktorla konusmadim daha