- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
Bizde öyleyiz. Üstelik ilk doğduğu günden beri öyle. Çok araştirdim sordum çaresi sütten kesmek onuda ben yapamam zaten kilo olarak gerideyiz iştahta az birde alerji var oyüzden kalkıp emziriyorum. 4 kere uyanıyor bazen saat başı artik kabullendim böyle olduğunu.Sorum emziren annelere. Kizim 10.5 kilo emiyor mama vermiyorum. Her sabah en az 2 kere emoyor ben okula gidinceye kadar. Gunduz de 2 kere 150ser ml anne sütü iciyor. Okuldan gelince de uyuyuncaya kadar(genelde 6 ile 10 arasi oluyor bu saatler) kesin 2 kere emiyor. Her gece de yine en az 2 3 kere uyaniyor( 11 3 ve 5 sularinda) ve her uyandiginda ne ne su ile ne kucak ile avunuyor surekli agliyor mama mama ver ver diye... ek gida herseyden yiyor acikcasi ama cok degil yani hala sosluk kaseyi cok nadir bitiriyor. Onek sütü veriyorum sulandirip 2 3 kere teklif ediyorum gün icinde toplam 50 ml içmiyor.. onu bi de anne sütü ile karıştırmayi deneyecegim yarin.
Hala 2.3 3 saaatte bir anne sütü almak istiyor bu aliskanligını yenemiyorum. Var mı benim gibi olan ? Geceleri çok zorlamaya basladi 3 saati bulan uykum yok hep bölük pörçük 2ser saat uyuyabiliyorum en fazla.. 3 aylıktan 7 ayloga kadar cok guzeldi hersey aslinda 1 kere uyanırdı sadece... ama eylulde ise baslamamla ve kalca ortezi takılması ile bi bozuldu duzen toplayamıyorum..
Allah yardimcimiz olsun zor gerçekten