- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
Kizlar biz giremiyoruz iki hastalik atlattik ilk viraldi ama 10 gun kusma ates devam etti 39u gördük ikinci de cumartesi egitime giderken kv ye biraktim geldim burnu akiyor ates var aksam 38lerdeydi iki kez kustu ilacla yatti titreyerek kalkti baktim el ayak titriyor usuyor dedi esim kafasi ates gibiydi ustunu indirdim havale geciriyor dedim altini degistirip fitil koyacaktim baktim 39du ates fitili getirdi esim koyamadan atma seklinde 3 kriz gecirdi birden kilitlendi nefessiz kaldi dudaklari morardi agzina hava üflemeye calistim acamadim poposunu sıktım almadi eşime seslendim ambulansi arasin diye oda panik atak yere yigildi bas ortumu nasil taktim bilmiyorum komsuya koştum 3 dakika falan nefessiz kaldi kadinla ambulans aradik o arada bir nefes aldi fitili koydum kimse arac suremiyor esim bayildi ambulansi komsunun oglu karsiladi geldi bindik hastaneye yolda damar yolu acilmadi oda benim gibi genetik ince damarliymis günü orda serumla gozetim altinda gecirdik durmadi kucagimdan hic inmedi epilepsi suphesiyle bekletildik cok korkunctu rabbim kimseye yasatmasin elimde cocuk gitti dedim