- 4 Şubat 2016
- 2.916
- 3.045
Yiyecek bulamamak ayri dert bulduklarimida yemiyor. Bugün çorbasina ıspanak ekledim ishal oldu ondanmı bilmiyorum. Yoğurt yedirebilsem keşke hem sağlıklı hem kolay ne güzel olurdu. Kısmet işte
Belki de etkilemiştir ıspanak. Birkaç kere daha dene bence canım çok az miktarlarda. Kışın sebze yesinler bari bol bol. Ne güzel olurdu yoğurt yeseler hazır bir öğün işte mis gibi. Ben de çok severim acıktım mı yoğurt yerim ama zor işte böyle rabbim kurtarsın en kısa zamanda. Sizin doktor diyeti açma konusunu söyledi mi hiç? Bir kaşık yoğurt yiyebilmek bile heyecanlandırıyor beni
Aynen canim artik saldik kilo işini napalim muhallebi cicibebe dayayamam zayif diye kalsin böyle :) bu sekilde mutlu cadı da canim o yürüttükleri konusu gercek baş edemiyorum kucagimda oturmak istiyor bazen ekmegi aliyor onu alirken böregi onu alirken salatalik domates peynir derken arada goturuyor biseyleri hatta gecen yemek yerken konusuyoruz esimle ekmegi bi parca agzima koymaya uzatirken birden ekmek gitmis almis hanim yiyo bende konusmaya dalmisim esim biraz bekleyip senin elindeki ekmek nerde dedi o bücürük almiş bide alirim diye aceleyle disleriyle koparip koparip yutuyor
Anamm benimki de öyle. Geçen sofrada yeşil biber yiyordum elimden çekti ağzına soktu o da acıymış kızardı ağzı yandı offf kızım dedim
Mrb kızlar uzunnn bir aradan sonra tekrar bakabiliyorum bizde iki diş var ek gıda olarak yoğurt meyve püresi ve sebze çorbası alıyor şimdilik emekliyor ve ayağa kalkmaya çalışıyor ve nerdeyse hergün yere düşüyor gözümün önünde bide tedirgin oluyorum ve cok dikkat etmeye çalışıyorum ama oluyor bide kulağının arkasında bir şişlik vardı götürdük lenf bezi şişmesi dendi enfeksiyon kapmış şimdilik çok şükür iyi .Bişey sormak istiyorum bizimki hiç su icmiyor biberonu ve sulugunu reddediyor acaba anne sütü yetelimidir çünkü cisi oluyor genelde ama ne yapsamda icmiyor kaşıkla da denedim. Uyku ise gündüz 1-2 saat uyur bir kere gece 3-4 lere kalkar ama bu ara saatte bir kalktığında oluyor ..şimdilik bu kadar :)
Merhaba canım, o düştükçe sen korkarsan bebeğin yeni şeyler denemeye Korkar naçizane tavsiyem korksan bile belli etme :))) suya gelince benimki de öyle aman aman içmiyor ama çişi iyi :) uyku konusunda da hepimizinkiler öyle sanırım
Tecrübeli anneler yardim edin 5 gün sonra oğluşumun 2.ay aşıları var.. kac tane asi yapiyorlar ? neresinden yapiyorlar ?aciyacak mi ?atesi olacak mi? onceden agri kesici vermeli miyim ? vermeliysem fitil mi surup mu ??? Kafamda deli sorular
MaHlass in cevabı çok makul boşa ilaç vermemiş olursun. En ufak ateşte de ilaç verip bünyeyi yormamak lazım. Zaten fitil de en son çare olmalı. O da yüksek ateş için